תוכן כתב:מכירת ספרים של הסמינר הוא בעצם חלק מסתימת הגולל על אחת הספריות המפוארות ביותר שקמו לעם ישראל. בתוך כשלשים ארבעים שנה מן הסתם אותו דבר יקרה לשאר הספריות שברשותם של הריפורמים והקונסרבטיבים, ומי שעיניו בראשו צריך לחשוב כבר עכשיו איך אפשר להעביר ספריות אלו למקום בטוח כדי לשמר אותם.
מאיריחיאלק כתב:אני מחפש ספר שחבר ר שלמה הלברנס
גימפעל כתב:מאיריחיאלק כתב:אני מחפש ספר שחבר ר שלמה הלברנס
אם אתה מתכוון למנהיג הכת 'לב טהור' בקנדה, יש ספר שלו 'דרך הצלה' על הסכנה לגור בארץ ישראל.
מאיריחיאלק כתב:אני מחפש "סידור רבי שבתי דפוס ראשון" אשלם טוב
גם אני מחפש ספר "אור החיים דפוס ראשון
שיהיו במצב טוב
ש"ס גדול גרינולד חתנים [הודפס ליצוא] בן 30 שנה במצב מעולה.
בתשלום סמלי.
מאיריחיאלק כתב:==========================================================
ספר נדיר בית יער בו מביא מה שדיבר עם האדמו"ר הראשון מבאבאוו זצ,ל ועם הבית שלמה ממונקאטש זצ"ל
=========================================================
רשימת ספרים למכירה. נשמח לקבל הצעות מחיר.
א. מחזור ר"ה מנהג פולין, מעהרן, פיהם, הגר [פורמט גדול] / וויען תקע"א (דפוס גאורג הורושונצקיא)
ב. טור יורה דעה / זיטאמיר תרי"ז (סלאוויטא)
ג. אשלי רברבי - שו"ע יו"ד [ח"א וח"ב בגדלים שונים מעט] / למברג (דפוס באלאבאן) שנת 'לא בא כבשם זה אך הפעם' לפ"ק
ד. חיי אדם עם נשמת אדם / וילנא (ראם) תרי"ט - חתימת חותמת מאיר ראבינזאהן - רדאשקאוויץ וילנא
ה. יוסיפון חש"ד ושער [נראה ורשה תרי"ג] - נכרך עם ראש אמנה לאברבנאל / ורשה תרמ"ד (חסר מעט בסוף)
ו. תהלים עם מקדש מעט ח"ד [אהרן וולדען] / ורשה תר"נ
ז. נתיבות החיים (דרושים), ללא שער וכריכה [צרור גליונות, נראה משנות הת"ר]
ח. חומש שמות / וילנה ראם תרל"ד / חתימת בעלים אהרן מרדכי דאברצינסקי + חתימת חותמת מאיר אברהם דאברצינסקי - אלכסנדר
ט. חומש במדבר / פרעמישלא (הוצ' יצחק פריינד) חש"ד
י. קדושת לוי / ורשה (יצחק גולדמן) תרל"ו - נכרך יחד עם פרי הארץ / ורשה (חיים קעלטער) תרל"ט
יא. ברית שלום: יכלכל הערות להתגברות השכל ולהתרופפות היצר [ר' שלום הכהן שיין רב של רינא בסרביא] / קלוזש-קלויזנבורג (דפוס ווינשטיין את פרידמן) תרצ"א
יב. עלים לתרופה [על תהלים, ר' צבי ברדיצ'ובסקי] / בואנוס איירס 1944 [הקדשת המחבר]
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 359 אורחים