פי האתון כתב:
ספר שיח יצחק (יוסטמאן) למסכת יומא כח ולברכות כו
תודה מראש
יש בהיברו בוקס
אמרתי אחכמה
רבותיי כתב:למי שיש את הקובץ 'הישר והטוב' חלק יח אשמח אם ייצור איתי קשר בפרטי.
יורה_דעות כתב:אני מחפש גישה לעבודת הדוקטורט: ספיר יצחק, בתי כנסת הקדומים בארץ ישראל לאור המקורות התלמודיים -דוקטורט
http://orotlib.exlibris.co.il/F/?func=d ... =000002017
בן_אליעזר כתב:אני צריך להמאמר שבתרביץ שנה י, שעמ' 305 נמצא בתוכו.
תבורכו מן השמים!
חכם באשי כתב:מצורף
לב האבן כתב:מאמרו של ר' בצלאל נאור "'המחדש בטובו בכל יום תמיד מעשה בראשית': מחלוקת הראשונים והאחרונים בדבר החידוש המתמיד, למן המורה ועד הלשם", חצי גיבורים ז' (אלול תשע"ד), יש ביד מישהו להעלות?
מנדלי כתב:זקוק למאמריו של הרב ד"ר מיכאל (מיכי) אברהם - האם יש איזה מאגר אינטרנטי בו מרוכזים שלל מאמריו?
- בפרט אני מחפש את דבריו בחידוש בהשתמשות בי"ג מידות שהתורה נדרשה בהם, וכן תגובות על אלו שחולקים עליו -
אמרתי אחכמה כתב:מנדלי כתב:זקוק למאמריו של הרב ד"ר מיכאל (מיכי) אברהם - האם יש איזה מאגר אינטרנטי בו מרוכזים שלל מאמריו?
- בפרט אני מחפש את דבריו בחידוש בהשתמשות בי"ג מידות שהתורה נדרשה בהם, וכן תגובות על אלו שחולקים עליו -
באמתחתי קיבוץ של 43 מאמרים מהרב ד"ר מיכאל אברהם.
העליתי לג'מבו מייל:
מיכאל אברהם
מנדלי כתב:זקוק למאמריו של הרב ד"ר מיכאל (מיכי) אברהם...
מנדלי כתב:אמרתי אחכמה כתב:מנדלי כתב:זקוק למאמריו של הרב ד"ר מיכאל (מיכי) אברהם - האם יש איזה מאגר אינטרנטי בו מרוכזים שלל מאמריו?
באמתחתי קיבוץ של 43 מאמרים מהרב ד"ר מיכאל אברהם.
העליתי לג'מבו מייל:
מיכאל אברהם
חסום לי!
מי יעשה עמדי חסד וישלח לי באמצעות תוכנה אחרת או שישלח למייל זה - [email protected]
קורא עכביש כתב:שו"ת משנת יעקב - לרבי יעקב סג"ל לעבאוויטש אבד"ק קאפיש ז"ל - סימן ו'
בתודה מראש
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 718 אורחים