הנה המאמר
- ליברמן ש, תורתן של גאונים וראשונים, א. מספרות הגאונים, אסף, תרביץ, 5, תרצד.pdf
- (421.95 KiB) הורד 411 פעמים
פלגינן כתב:אני חוזר לבקש שוב; אולי בתשע"ו אזכה לקבל מאמרים אלו..
א. ר' יהושע מאמאן, בליעת ערלת המילה כסגולה, אור תורה סד, סח-ע.
ב. משה ארבל, בליעת ערלת התינוק אחרי המילה כסגולה להריון, אור תורה שצח, תשס"א, רנט-רסא.
אמרתי אחכמה כתב:פלגינן כתב:אני חוזר לבקש שוב; אולי בתשע"ו אזכה לקבל מאמרים אלו..
א. ר' יהושע מאמאן, בליעת ערלת המילה כסגולה, אור תורה סד, סח-ע.
ב. משה ארבל, בליעת ערלת התינוק אחרי המילה כסגולה להריון, אור תורה שצח, תשס"א, רנט-רסא.
1] לאה אורנט, 'רצוא ושוב יסודות אתיים ומיסטיים בתורתו של ר' שניאור זלמן מלאדי' - לקריאה או להורדה כולו או חלקו.
2] אלחנן ניר, 'אם רץ ליבך' - לקריאה או להורדה כולו או חלקו.
מנדלי כתב:הרב שמואל אשכנזי 'אלפא ביתא קמייתא' בעמ' 210 בערך על "מנהג ישראל תורה הוא".
יעקב כהן כתב:מנדלי כתב:הרב שמואל אשכנזי 'אלפא ביתא קמייתא' בעמ' 210 בערך על "מנהג ישראל תורה הוא".
תולעת-ספרים כתב:אני זקוק בדחיפות לספר 'זקוף הקומה' על ר' דניאל סירקיס מתל-אביב (נדפס י"ם תשל"ז), עמודים 107-128, שם הובאו מכתבים מרבנים שונים על תכנית החלוקה לארץ ישראל, בתשובה לשאלה בענין זה ששלח ר' דניאל הנ"ל אליהם.
אשמח מאוד אם יש למישהו את הספר ויוכל לסרוק לי את הדפים הנ"ל.
חג שמח ותודה מראש
השקדן כתב:אודה למי שימציא לי את החוברות הללו:
1] החוברת "לדרך הקודש" - שיחות ומסמכים שונים בנושא פיצול ישיבת מרכז הרב, מנקודת המבט של רבני "הר המור", ירושלים תשנ"ח.
2]הספר "צדיק באמונתו יחיה" - שיחות של הרב צבי טאו בנושא לימוד תנ"ך, היחס לגדולי האומה והיחס לאקדמיה, ירושלים תשס"ב.
בברכה המשולשת כתב:השקדן כתב:אודה למי שימציא לי את החוברות הללו:
1] החוברת "לדרך הקודש" - שיחות ומסמכים שונים בנושא פיצול ישיבת מרכז הרב, מנקודת המבט של רבני "הר המור", ירושלים תשנ"ח.
2]הספר "צדיק באמונתו יחיה" - שיחות של הרב צבי טאו בנושא לימוד תנ"ך, היחס לגדולי האומה והיחס לאקדמיה, ירושלים תשס"ב.
צדיק באמונתו יחיה זה ספר ארוך, לא חוברת.
כמדומני שאת שני הספרים ניתן להשיג בהוצאת חוסן ישועות
קורא עכביש כתב:מאמר 'לדרכי פסיקת המשנ"ב' בישורון שי"ל לאחרונה, בבקשה
אין צורך לסרוק. הספר מצוי באוצר http://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?15608&
מה שנכון נכון כתב:
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 466 אורחים