מוחה כתב:האם באמת התועלת הלימודית שנערכת באתר שווה את ההפסד העצום של שימוש באינטרנט (חוץ מהעבירה של "ועשית ככל אשר יורוך") שנאסר האינטרנט ע"י כל הרבנים (וגם צורך פרנסה אין כאן ואסור אפילו ע"י חסימה וכדו')?
איש_ספר כתב:אפקרסתא. אין כאן ענין לליצנות רדודה. יש לך משהו עניני לענות לשואל?
אפרקסתא דעניא כתב:איש_ספר כתב:אפקרסתא. אין כאן ענין לליצנות רדודה. יש לך משהו עניני לענות לשואל?
איני מסכים אתך. יש בהחלט עניין להעמיד מראה מול פניו של אדם כזה. האם הוא שלח הנה את ההודעה בטלפתיה? אם הוא אוחז שזה אסור, מה הוא עושה כאן? בעל כרחך ששאלתו הייתה קנטרנית, ולכן אין עניין לענות לו ברצינות.
מוחה כתב:אפרקסתא דעניא כתב:איש_ספר כתב:אפקרסתא. אין כאן ענין לליצנות רדודה. יש לך משהו עניני לענות לשואל?
איני מסכים אתך. יש בהחלט עניין להעמיד מראה מול פניו של אדם כזה. האם הוא שלח הנה את ההודעה בטלפתיה? אם הוא אוחז שזה אסור, מה הוא עושה כאן? בעל כרחך ששאלתו הייתה קנטרנית, ולכן אין עניין לענות לו ברצינות.
אני מחובר לאינטרנט במסלול של דוא"ל בלבד ובטעות אתר זה (בלבד) נפתח לי לא נשאר לי אלא לשאול אתכם מה אתם עושים פה כל הזמן על אף הוראת הרבנים האוסרים כל שימוש באינטרנט שלא לצורך פרנסה (וזאת ע"י חסימה).
מוחה כתב:האם באמת התועלת הלימודית שנערכת באתר שווה את ההפסד העצום של שימוש באינטרנט (חוץ מהעבירה של "ועשית ככל אשר יורוך") שנאסר האינטרנט ע"י כל הרבנים (וגם צורך פרנסה אין כאן ואסור אפילו ע"י חסימה וכדו')?
צוציק כתב:מוחה כתב:האם באמת התועלת הלימודית שנערכת באתר שווה את ההפסד העצום של שימוש באינטרנט (חוץ מהעבירה של "ועשית ככל אשר יורוך") שנאסר האינטרנט ע"י כל הרבנים (וגם צורך פרנסה אין כאן ואסור אפילו ע"י חסימה וכדו')?
מוחה, האם באמת התועלת של מחאתך שנערכת באתר, שווה את ההפסד העצום של שימוש באינטרנט (חוץ מהעבירה של "ועשית ככל אשר יורוך") שנאסר האינטרנט ע"י כל הרבנים (וגם צורך פרנסה וכו').
אנחנו כאן בשביל ללמוד ולדון בדברי תורה והלכה. אתה כאן בשביל למחות, מי אמר שהמצוה שלך מתירה לגלוש יותר מאשר המצוה שלנו.
ודרך אגב איך הגעת לכאן. נגיד שרימון לא חוסמים את האתר הזה. האם אתה כל היום יושב ומחפש אתרים לא חסומים? איך עלה בדעתך לגלוש הנה? מאיפה ידעת את הכתובת? למה ניסית להכנס לכאן בכלל?
ועוד דרך אגב, מה שהבאת ראיה שאתה לא משתמש באינטרנט, גם אני יכול להביא את אותה ראיה על עצמי.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 405 אורחים