משך חכמה כתב:נאיני רוצה לייאש אותך, אבל נראה לי שחבל על המאמץ, אם אינך מישהו שקשור אליו לא תקבל הסכמה.
איש ההלכה כתב:משך חכמה כתב:נאיני רוצה לייאש אותך, אבל נראה לי שחבל על המאמץ, אם אינך מישהו שקשור אליו לא תקבל הסכמה.
מה הכוונה בדבריך? האם הכוונה שבעיקרון הוא כותב אודות המחבר (שיש לו סברא ישרה... והנני מכיר אותו זה כמה שנים... וכו׳) ולכן אם אינו מכיר אותו פשוט אין לו מה לכתוב, או שהוא נותן הסכמה על עצם התוכן של הספר - ורק שפשוט צריך ״פרוטקציה״ כדי שהוא יסכים ליתן הסכמה למי שאינו מכיר אישית?
עט סופר כתב: בעקרון הוא לא נותן על החפצא בלי הגברא, אגב כמעט אין מסכימים הנותנים על החפצא לחוד, מאידך רבים נותנים על הגברא. וכמעט אין מסכימים שעיתותיהם בידם שיכולים לעבור על כל הספרים שהם מסכימים עליהם באופן שיוכלו להסכים על החפצא.
אם כי מצוי פה ושם, סיפר לי חבר שביקש הסכמה מהגר"ח, ואף שהיה לו קשר עם א' מבני הבית, הלה הודיע מראש שאין סיכוי שהגר"י יתן יותר מאשר אישור לכתוב ברכה והצלחה ואולי אולי יוסיף בו"ה על הסכמה קיימת. למחרת סיפר לי הלה בהתרגשות כי קיבל טלפון מאותו בן בית שהגר"ח א"ל שעבר בלילה על כל הספר מרישא ועד גמירא ונהנה מאד, והוסיף על הסכמה קיימת ג"א מצטרף להנ"ל.
בעילום_שם כתב:הכי פשוט במשך ה'זמן' ברמת שלמה בכולל שלו
בביכנ"ס שברחוב חזו,א פינת ז'ולטי [בשעות מנחה גדולה]
המעיין כתב:אולי תנסה ותודיע לנו אם אפשר?
איש ההלכה כתב:המעיין כתב:אולי תנסה ותודיע לנו אם אפשר?
אבל לפחות אני צריך להתקשר אליו כדי לברר מתי נוח לו... ופשוט אין לי מס' טלפון שלו.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 537 אורחים