מדהים ומהמם! כתב:בעקבות האשכול הזה viewtopic.php?f=7&t=20813
חשבתי;
האם ניתן לזהות את מעלותיו וחסרונותיו של האדם באמצעות תוכן כתיבותיו (לא לפי צורת הטיית האות כמו בגרפולוגיה) - אלא לפי אופי המבנה, הסדר, צורת התנסחות (מסוימת) וכו'. היינו האם אפשר לראות האם האדם הינו זריז, קמצן, גאוותן, ענוותן, כשרוני, פיקח, מסור, תמים וכו' באמצעות תוכן הכתיבה [גם אם זה מודפס]?
מדהים ומהמם! כתב:בעקבות האשכול הזה viewtopic.php?f=7&t=20813
חשבתי;
האם ניתן לזהות את מעלותיו וחסרונותיו של האדם באמצעות תוכן כתיבותיו (לא לפי צורת הטיית האות כמו בגרפולוגיה) - אלא לפי אופי המבנה, הסדר, צורת התנסחות (מסוימת) וכו'. היינו האם אפשר לראות האם האדם הינו זריז, קמצן, גאוותן, ענוותן, כשרוני, פיקח, מסור, תמים וכו' באמצעות תוכן הכתיבה [גם אם זה מודפס]?
אוצר החכמה כתב:מבואר גם באריז"ל שאפשר לדעת לפי המצח אם אדם עשה עבירות, אבל אני לא חושב שעל ידיעות מסוג זה מדובר כאן, ואני משער שהרב קוק גם הוא התכוון למעין זה של האריז"ל היינו ידיעות שאינן ע"פ טבע.
נהר שלום כתב:מדהים ומהמם! כתב:בעקבות האשכול הזה viewtopic.php?f=7&t=20813
חשבתי;
יש על זה ספר באנגלית וראיתי אותו לפני אבל דברתי ע"ז עם מומחים ואמרו לי שזה לא ממש אמת
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 709 אורחים