שנות דור כתב:מצו"ב המלל שצורף להפצת הקובץ בדוא"ל:
בשעה טובה, הנני מצרף קובץ "מקורות לפי תקופתם" מעודכן.
מהדורה זו, משופרת בהרבה מקודמתה. הוכנסו התיקונים ששלחתם, ונעשו כמה וכמה שיפורים על פי בקשתכם – המשתמשים.
בהזדמנות זו, אודה לכל שולחי התיקונים וההצעות לשיפור הקובץ. כה לחי!
הקובץ אמור לעזור לכל מי שמתעניין בסדר הדורות, ובמיוחד לעורכי ספרים. בטוחני שתהנו ממנו. מובאים בו כ-1,400 ערכי מחברים - ובהם כלולים אלפי ספרים - החל למן הגאונים ועד ימינו אנו. יש אפשרות לבצע חיפוש לפי שם ספר או מחבר. כמו כן, ניתן לעיין לפי תקופות. שימו לב, בתוכן הענינים ישנן קישוריות לנוחותכם.
קובץ זה הוא יצירה שלי, ואני מעוניין להביאו לכמה שיותר אנשים.
אשמח להעביר – על ידכם - קובץ/מייל זה הלאה, לכל מי שחומר זה יכול לעניין אותו.
שנות דור כתב:מצו"ב המלל שצורף להפצת הקובץ בדוא"ל:
בשעה טובה, הנני מצרף קובץ "מקורות לפי תקופתם" מעודכן.
מהדורה זו, משופרת בהרבה מקודמתה. הוכנסו התיקונים ששלחתם, ונעשו כמה וכמה שיפורים על פי בקשתכם – המשתמשים.
בהזדמנות זו, אודה לכל שולחי התיקונים וההצעות לשיפור הקובץ. כה לחי!
הקובץ אמור לעזור לכל מי שמתעניין בסדר הדורות, ובמיוחד לעורכי ספרים. בטוחני שתהנו ממנו. מובאים בו כ-1,400 ערכי מחברים - ובהם כלולים אלפי ספרים - החל למן הגאונים ועד ימינו אנו. יש אפשרות לבצע חיפוש לפי שם ספר או מחבר. כמו כן, ניתן לעיין לפי תקופות. שימו לב, בתוכן הענינים ישנן קישוריות לנוחותכם.
קובץ זה הוא יצירה שלי, ואני מעוניין להביאו לכמה שיותר אנשים.
אשמח להעביר – על ידכם - קובץ/מייל זה הלאה, לכל מי שחומר זה יכול לעניין אותו.
לכבוד ידידי השלו' והברכה,
בשעה טובה, הנני מצרף קובץ "מקורות לפי תקופתם" מעודכן לחודש ,תשרי תשע"ח.
מהדורה זו, משופרת בהרבה מקודמתה. נוספו ערכים רבים, הוכנסו תיקונים ששלחתם, ונעשו כמה שיפורים על פי בקשתכם – המשתמשים.
בהזדמנות זו, אודה לכל שולחי התיקונים וההצעות לשיפור ויעול הקובץ, כל אחד בשמו הטוב יבורך.
הקובץ אמור לעזור לכל מי שמתעניין בסדר הדורות, ובמיוחד לעורכי ספרים. בטוחני שתהנו ממנו. מובאים בו כ-1,900 ערכי מחברים - ובהם כלולים אלפי ספרים. יש אפשרות לבצע חיפוש לפי שם ספר או מחבר. כמו כן, ניתן לעיין לפי תקופות.
בשונה ממהדורות קודמות, מהדורה זו נשלחת לכתובות דוא"ל עימן נוצר קשר מאז הופצה המהדורה הקודמת (כסלו ע"ו). אי לכך אשמח להעביר – על ידכם - קובץ/מייל זה הלאה, לכל מי שחומר זה יכול לעניין אותו.
בברכת התורה,
ב. ליהמן
משה שריפי כתב:תיקונים:
ברבי עזרא עטייה נכתב שחיבר ספר בשם רבי עזרא עטייה - נראה שמדובר בטעות
הרב מרדכי אליהו
נהר שלום כתב:יש"כ על הקובץ החשוב
[הרב עזרא עטייה חיבר ספר "עלה עזרא".
הרב מרדכי אליהו נמצא במספר 1833
משה שריפי כתב:נהר שלום כתב:יש"כ על הקובץ החשוב
[הרב עזרא עטייה חיבר ספר "עלה עזרא".
הרב מרדכי אליהו נמצא במספר 1833
נדמה לי שעלה עזרא זה לא הוא חיבר אלא תלמידיו.
יהודה בן יעקב כתב:כעת התבשרנו בבשורה נוספת, על קובץ מעודכן יותר שיצא היום מידי הרב המחבר
מצורף דברי המחבר בהודעת טקסט במייל עם הקובץ המצורףלכבוד ידידי השלו' והברכה,
בשעה טובה, הנני מצרף קובץ "מקורות לפי תקופתם" מעודכן לחודש ,תשרי תשע"ח.
מהדורה זו, משופרת בהרבה מקודמתה. נוספו ערכים רבים, הוכנסו תיקונים ששלחתם, ונעשו כמה שיפורים על פי בקשתכם – המשתמשים.
בהזדמנות זו, אודה לכל שולחי התיקונים וההצעות לשיפור ויעול הקובץ, כל אחד בשמו הטוב יבורך.
הקובץ אמור לעזור לכל מי שמתעניין בסדר הדורות, ובמיוחד לעורכי ספרים. בטוחני שתהנו ממנו. מובאים בו כ-1,900 ערכי מחברים - ובהם כלולים אלפי ספרים. יש אפשרות לבצע חיפוש לפי שם ספר או מחבר. כמו כן, ניתן לעיין לפי תקופות.
בשונה ממהדורות קודמות, מהדורה זו נשלחת לכתובות דוא"ל עימן נוצר קשר מאז הופצה המהדורה הקודמת (כסלו ע"ו). אי לכך אשמח להעביר – על ידכם - קובץ/מייל זה הלאה, לכל מי שחומר זה יכול לעניין אותו.
בברכת התורה,
ב. ליהמן
ובזה נבוא בברכה רבה למחבר היקר שטורח ומתמסר רבות על דיוק של כל מילה ומילה בקובץ המצורף, למען התועלת של כולנו. יבורך מן השמים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 122 אורחים