מיללער כתב:דבר בעתו מה טוב, זהו אכן סימנא טבא ואולי כדאי לציין את כל פעם שהדף מדבר מענינא דיומא או מפרשת השבוע, תחושה של מן השמים הסכימו.
בברכת גמח"ט לכל הלומדים ומגיבים וכל הנלוים עליהם
מיללער כתב:דבר בעתו מה טוב, זהו אכן סימנא טבא ואולי כדאי לציין את כל פעם שהדף מדבר מענינא דיומא או מפרשת השבוע, תחושה של מן השמים הסכימו.
שמחה כתב:הדף של שביעי של פסח
ביצה כב:
תנו רבנן וכו' אין אופין פת עבה בפסח וכו' ותנא ביו"ט דפסח קאי
בברכת גמח"ט לכל הלומדים ומגיבים וכל הנלוים עליהם
ארזי ביתר כתב:יש אימרה מצדיקים, שכשאדם נתקל בדרך לימודו בעניינא דיומא או במשהו שהוא עוסק בו בלימוד אחר, הר"ז סימן מן השמים, שתורתו תורה לשמה היא.
ארזי ביתר כתב:יש אימרה מצדיקים, שכשאדם נתקל בדרך לימודו בעניינא דיומא או במשהו שהוא עוסק בו בלימוד אחר, הר"ז סימן מן השמים, שתורתו תורה לשמה היא.
מיללער כתב:היום יום ג' פרשת בלק תשע"ד למדנו בדף היומי מפרשת השבוע "טובה קללה שקילל אחיה השילוני את ישראל מברכה שבירך בלעם את ישראל"
ארי במסתרים כתב:אתמול (תענית יט) כתוב "ויצאו ממנה ג' מתים"...
???בקרו טלה כתב:ביום הפיגוע בבניני התאומים הי' גם פיגוע בבנין הפנטגון ואז למדו בדף היומי בבא בתרא דף קסד/ב
סומכוס אמר הינא אחת דיגון שתים טריגון ג' טטריגון ארבע פנטיגון חמש תנו רבנן בית עגול דיגון טריגון פנטיגון וכו'
בקרו טלה כתב:ארי אורב לי במסתרים ואכן טעיתי! וביארצייט הראשון הי' כן [ואיני זוכר אם בעברי או באזרחי] ואני סומך על ארי שירוץ לבדוק.
פלתי כתב:בקרו טלה כתב:ארי אורב לי במסתרים ואכן טעיתי! וביארצייט הראשון הי' כן [ואיני זוכר אם בעברי או באזרחי] ואני סומך על ארי שירוץ לבדוק.
תנוח דעתך, גם אם היתה גמרא זו בדף היומי, לא היה לזה שום קשר לפיגוע ההוא.
המעיין כתב:פלתי כתב:בקרו טלה כתב:ארי אורב לי במסתרים ואכן טעיתי! וביארצייט הראשון הי' כן [ואיני זוכר אם בעברי או באזרחי] ואני סומך על ארי שירוץ לבדוק.
תנוח דעתך, גם אם היתה גמרא זו בדף היומי, לא היה לזה שום קשר לפיגוע ההוא.
אתה לא צודק. זה דווקא הוכחה ניצחת. אם ביארצייט הראשון או השני, בעברי או באזרחי, היה כתוב בדף היומי או בדף שלפניו או שלאחריו, פנטגון או תאומים או 11 א"כ מוכח שזה קשור או לא!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 136 אורחים