הודעהעל ידי כרם » ד' דצמבר 11, 2013 1:21 am
קצת מחלק ב
ואתה אלקי, מחסי סלעי ומגיני משגבי ומנוסי, יערב לפניך שיחי, ואל תשיבני ריקם מלפניך, וחוסה מסברי, ועל תכלימני ואל תחפרני ואל תשיבני ריקם מלפניך, וחוסה והגן עלי, ופנה אלי בהמון רחמיך ויהמו רחמיך עלי ותסייעני על עשיית רצונך, והדריכני באמיתך, ושלח לי עזרי מאתך ותצילני מכף כל אויב ואורב בכל מקום אשר אהיה שם, וחלצני ממיתה משונה, ושים עלי חנך הטוב, והחיים חיים טובים, וכתבוני וחתמני עם הצדיקים עושה רצונך, וזכרני ברצון עמך ופקדני בישועתיך, ואל תשלט יצר הרע ולא אדם רע ולא אשה רעה, והטיבה לי מטובך ותיטיב אחריתי מראשיתי, ותהיה בסעדי ושימני בכלל יריאיך וחושבי שמך, ובבקשה לפני כסא כבודך, חוס על הגוף שגפו, חמול על הגויה שבראת, ורחם על הנפש שחמלת, רצה הדברים ששמעת, ענה לשון המצפצף שעה הניב (1) פגועה, האזינה המילים המוכרחים שיתם בקטורת באפך, וכלכל על מזבחך, )2( וית..ה דברי עבדך עם שירות ותשבחות מלאכיך ויקומו, כי אשר אדם לו עוז בך, ואשרי יושבי ביתך, ואשרי מי שאתה בעזרו ועליך סמכו, מי יתן לי לעמוד לפניך יומם ולילה להודות להלל לשבח ולפאר ולרומם שמך, כי טוב להודות לך ולזמר לשמך עליון, כי מה ידידות משכנותיך ה' צבאות, ומה יקרו רעיך ומה עצמו פלאותיך, יהי חסדך נא עלי, ויהיו לרצון אמרי פינו והגיון לבנו לפניך ה' צורנו וגואלנו. כי מה אתאונן, ומה אומר לפניך, ומה אצטדק ועונותי עכבו ראשי, במה אקדם ה' פניך ובמה איכף לך, ואתה היודע ועד כי אדם אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא, ולא יצדק לפניך כל חי, מה כחי ומה חסדי ומה (3) צד.. ומה יושבי לפניך. ואם צדקתי מה אתך לך, ומה מידי (4) ת..., ואם רבו פשעי מה אעשה לך ה' אלקינו, צדק אתה שהשארתי פליטה כהיום הזה, הרני לפניך כאשמתי, כי אין לעמוד לפניך על זאת, המרבה לסלוח סלח .. ...... עבור על פשעי, שומע עתירות העתר לי על ... ... )5(אשר לא כלו, קויתי לרחמיך, צפיתי לחסדיך, חכיתי לישועתיך, ... ... .... (6) תחפרני ושלא תכלימני ושלא תשיבני ריקם מלפניך, ותשמע ותפן ותאמר סלחתי, כי אתה מצרי לדורשים קרוב לקוראים, מנוס לכורתים מפלט ומקלט לנסים. תתברך תתרומם על כל ברכה ותהלה.
1 הגועה
2 וית...רדו
3 צדקי
4 תקח
5 רוב...
6 ...שלא