kivi כתב:ו. הרזולוציה של הדפים בהדפסה נמוכה, וזה מפריע לי מאד.
ז. אין PDF.
kivi כתב:לא הבנתי מה כוונתך 'גרירה'.
yakovst3 כתב:kivi כתב:ו. הרזולוציה של הדפים בהדפסה נמוכה, וזה מפריע לי מאד.
ז. אין PDF.
אני השתמשתי בגרירה בשביל ההדפסה ובשביל הPDF יש תוכנות חינמיות כדוגמת primo pdf שעושות את העבודה מעולה אחרי הגרירה
kivi כתב:גרירה פירושה לחיצה על הלחצן הימני בעכבר והוזזת העכבר לעבר התקיה הרצויה (התמונה תתקבל בפורמט jpeg)
kivi כתב:ו. הרזולוציה של הדפים בהדפסה נמוכה, וזה מפריע לי מאד.
ז. אין PDF.
לכן כאשר גילה מאן דהוא אפשרות להדפסה/העתקה/שימוש/ באתר ובתוכנה אל נא יפרסם כאן
ויעביר באישי לאחר וידוא זהות המבקש.
אוצר החכמה כתב:לא עשינו שום דבר לחסום את הגרירה ואני אפילו לא יודע במה בדיוק מדובר.
בדקתי ואין אצלי בעיה לגרור מהכרום לספריה בדיסק אם לזה היתה הכוונה
אוצר החכמה כתב:הכוונה היא שאני עובד בדפדפן כרום של גוגל וגור דף בספר לתוך חלון של חלונות שמציג ספריה מסוימת בדיסק ומה שקורה זה נשמר שם קובץ JPG עם התמונה
אוצר החכמה כתב:הוורד כרגע לא עובד אצלי במחשב אבל ניסיתי באופן אופיס ועבד כך שלא אמורה להיות בעיה
yakovst3 כתב:kivi כתב:לא הבנתי מה כוונתך 'גרירה'.
גרירה פירושה לחיצה על הלחצן הימני בעכבר והוזזת העכבר לעבר התקיה הרצויה (התמונה תתקבל בפורמט jpeg)
סענדער כתב:אוצר החכמה כתב:הכוונה היא שאני עובד בדפדפן כרום של גוגל וגור דף בספר לתוך חלון של חלונות שמציג ספריה מסוימת בדיסק ומה שקורה זה נשמר שם קובץ JPG עם התמונה
זה עשיתי , ומהדף השני ואילך ה'חלונות' טוען 'שם קובץ זהה', ואינו מציע לשמור שניהם,
מה שאפשר כן , זה לשמור כל דף בתיקיה נפרדת שאפשר באותו שם קובץ.
ואח''כ לך תחבר בינהם, באמצעות 'העתק הדבק'.
יאיר כתב:סענדער כתב:אוצר החכמה כתב:הכוונה היא שאני עובד בדפדפן כרום של גוגל וגור דף בספר לתוך חלון של חלונות שמציג ספריה מסוימת בדיסק ומה שקורה זה נשמר שם קובץ JPG עם התמונה
זה עשיתי , ומהדף השני ואילך ה'חלונות' טוען 'שם קובץ זהה', ואינו מציע לשמור שניהם,
מה שאפשר כן , זה לשמור כל דף בתיקיה נפרדת שאפשר באותו שם קובץ.
ואח''כ לך תחבר בינהם, באמצעות 'העתק הדבק'.
אתה יכול גם למספר כל פעם דף..
יאיר כתב:yakovst3 כתב:kivi כתב:לא הבנתי מה כוונתך 'גרירה'.
גרירה פירושה לחיצה על הלחצן הימני בעכבר והוזזת העכבר לעבר התקיה הרצויה (התמונה תתקבל בפורמט jpeg)
אתם טועים..זה נשמר כפורמט GIF ולא JPG/JPEG..
יאיר כתב:כוונתי לשנוי שם הקובץ למספר..לי הוא נותן.
(וגם אלא היה נותן, תוכנת UNLOCKER שפותחת חסימות ונעילות[מעולה לקובץ שלא נמחק או שא"א לשנות את שמו]).
חזור אל “אוצר החכמה ברשת - האתר”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים