הוצאת-אמת כתב:וע"כ בפתח הדיבור
צ"ל: וע"כ בפתח השער
הוצאת-אמת כתב:וע"כ בפתח הדיבור
הוצאת-אמת כתב: אשר מהם ומה[...] ה[....] חרץ
הוצאת-אמת כתב:על לבי כשאת [...]
הוצאת-אמת כתב:בהקדמתינו לחא"ח [...]
הוצאת-אמת כתב: ואין איש שם על לב לעיין בם גם דרך עיונא בעלמא, לשמינית תסתיים שמעתיה,
הוצאת-אמת כתב: וכמו שכבר אותה בל[..] בהקדמתינו לחא"ח
אמרתי אחכמה כתב:הוצאת-אמת כתב:האחרונים השו"ע וה[....] בלי דעת עומק הדין ומקורו מהש"ס דרך שקלא וטריא כו' ע"ש [..] כאמרם מה לנו רובי דיעות השו"ת [...] לנו בדברי בעלי השו"ע
האחרונים השו"ע והש"ך כו' בלי דעת עומק הדין ומקורו מהש"ס דרך שקלא וטריא כו' ע"ש.) כאמרם מה לנו רובי דיעות השו"ת יפה לנו בדברי בעלי השו"ע
הוצאת-אמת כתב: ובדבריו אלו חיים [..] [....]
אמרתי אחכמה כתב:הוצאת-אמת כתב: אשר מהם ומה[...] ה[....] חרץ
אולי: אשר מהם ומפיהם המונם חרץ
כרם כתב:הוצאת-אמת כתב: ואין איש שם על לב לעיין בם גם דרך עיונא בעלמא, לשמינית תסתיים שמעתיה,
כתוב לשמיני', והכונה "לשמיניה".
הוצאת-אמת כתב:כרם כתב:הוצאת-אמת כתב: ואין איש שם על לב לעיין בם גם דרך עיונא בעלמא, לשמינית תסתיים שמעתיה,
כתוב לשמיני', והכונה "לשמיניה".
מהיכי תיתי?
ותודה על כל התיקונים האחרים
עיין במהרח"ו שעה"כ עניין ר"ה דרוש ח' (סוף דף צ"ח) .אבי ישועה כתב:והיה ביום ההוא יתקע בשופר גדול. הסוד שימתקו כל הדינים שהם שתי פעמים מנצפ"ך, שכל אחד גימטריה פ"ר, הם פ"ר דינים, [ו]שתי פעמים פ"ר עם העשר אותיות של מנצפ"ך, גימטריא תק"ע.
הוד_והדר כתב:אני מעתיק תפלה מכתיבת יד ויש כמה תיבות שאני מתקשה בפיענוחם, הבא על העזרה יבורך
חלקתי את הדברים לג' חלקים
חלק א
בקשה יפה וטובה להתפלל בכל יום עם וידוי.
אתה הוא אל דעות, אל מסתתר מעיני כל חי, ואוצר נפש כל חי בידך, ולא יראך אדם וחי, ולך תברך נשמת כל חי, אתה הוא אדון כל האדון, רב על כל רב, מלך על כל מלך, צור כל יצור, אתה הבורא ולא נבראת, אתה היוצר ולא נוצר, אתה ראשון ולא נושן, אתה ראש לכל ראש, סוף לכל סוף, רואה ולא נראה, יודע כל ב[..], נותן ולוקח, דיין ועד מחדש עינים ומחליפם, מנהיג עולם במדת רחמים, נוצר חסד, טוב לרעים ולטובים, מאד מרחם על בריותיו, עובר על פשעים, גומל טובה לחייבים, משביע רעבים, משקה צמאים, שומר פתאים, מהולל בכל מיני הלולים, משובח בכל מיני תשבחות, מונזר בכל מיני נזר ועטרות, מבורך במקהלות צבאות גדודיך, כל רוחות ונשמות ישבחוך, מרזא הכל מבלי מה, גוחי מבטן ומנהלי מקוטן (1)[b][u]ומעעיר עד (1/א)היצאותני[/b][/u] הלום, (2)והקטן זאת בעיניך צורי, ותתן לי מגן ישעך, (3) ותפרע [b][u]ותרכני[/u][/b] והמליטני מריבי עם, ותחדש לי בכל יום ישועות ונפלאות, ותשמרני וחזקוני בהכשלי, ותענני טרם אקרא, ותחנני טרם אתפלל, ותאזרני חילי, ותגדל חסדך ממני עד אין חקר, אין חקר לנפלאותיך ואין שעור לנוראותך, ואין יוכל עבד לאדון זה לפתוח לפניך בם, תם לאשאיב ידי על פה, ולהתפלש בעפר ואפר, ולפי ספקי ואוות כחי ספרתי מעט קט ולא אחד מיני אלף, כי אם ימלל גבורתיך, נערב לי זכרך ונעם לנפשי נועם דבריך, ואינני ראוי לדבר ולהרים פני אליך (4)[b][u]ו.יעפי [/u][/b]גבר עלי, ואיך גוף מטונף יברך את השם הגדול והקדוש והטהור, לולי סמכתי על דבר כבוד שמך, ונשענתי על טעמיך שאמרת על יד נביאך: קחו עמכם דברים ושובו אל ה' ואמרו אליו כל תשא עון וקח טוב ונשלמה פרים שפתינו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים