יעקב כהן כתב:אני זקוק למאמר "מה לתבן את הבר בספרי תשובות הגאונים".
תודה מראש
יעקב כהן כתב:אני מחפש את מה שכתב הרב דב לנדאו על השש"כ.
תודה מראש
השקדן כתב:אשמח לקבל את מאמרו של הגאון הרב רפפורט ב'היכל הבעש"ט' גלי' ד וגלי' ה' אודות שינה בסוכה.
השקדן כתב:השקדן כתב:אשמח לקבל את מאמרו של הגאון הרב רפפורט ב'היכל הבעש"ט' גלי' ד וגלי' ה' אודות שינה בסוכה.
השקדן כתב:אשמח לקבל את מאמרו של הגאון הרב רפפורט ב'היכל הבעש"ט' גלי' ד וגלי' ה' אודות שינה בסוכה.
גם זה יעבור כתב:מחפש את הספר ויגד משה, (הגדה של פסח, עם) דיני ומנהגי ליל סדר חג הפסח
חכם באשי כתב:מי אמר לך שזה בכלל קיים?
(ישנן כמה עבודות ד"ר על תה"ש לספרים בודדים, אך לא יותר מזה למיטב ידיעתי)
יעקב כהן כתב:חכם באשי כתב:מי אמר לך שזה בכלל קיים?
(ישנן כמה עבודות ד"ר על תה"ש לספרים בודדים, אך לא יותר מזה למיטב ידיעתי)
ואת זה אפשר להשיג ?
מ.ל. כתב:אולי ימצא מי שלא דרך באשכול על בעל הערוך לנר, ולכן אבקש שוב:
ב'הלבנון' תרל"ב, נדפס הספד על הגאון הנ"ל, מרבי דוד ויסקופף אב״ד וולדשטיץ. היש מי שיוכל להביא לכאן צילום?
מימוני כתב:זקוק לספרו של הרב יצחק שילת - "בתורתו של ר' גדליה" - אני יודע שקיים ברשת.
תודה רבה!
ר' גדליה הספרן כתב:מימוני כתב:זקוק לספרו של הרב יצחק שילת - "בתורתו של ר' גדליה" - אני יודע שקיים ברשת.
תודה רבה!
מיימוני,
ברוך הבא לפורום!
[האם יש לכם קשר למיימוני מעצכ"ח?]
--------------
מובא כאן קישור לספרו של ר' גדליה http://seri-levi.com/2008/11/13/mito/ [הספר כבד] ומאמר שנכתב אודות ספרו.
לגבי ספר זה ומחברו, מוטב שיפתח אשכול חדש, לא כאן מקומו, אף שיש רבות להרחיב בנושא.
חכם באשי כתב:דרוש לי המאמר:
ש' ברנשטיין, 'ליקוטי-פיוט מכ"י המחזור כמנהג קורפו', ספר יובל לכבוד [...] אברהם ווייס, ניו-יורק תשכד, עמ' רלג ואילך (עד סוף המאמר).
אודה למי שיוכל לסייע.
שפה ברורה כתב:האם יש לאחר ספר 'בחצרות קדשיך' [כמדומה] ליקוט על חנוכה
ובתוכו במדור הבעל שם מאמר אחד מהרב ממאנאסטריטש ז"ל ברמז ל"ו נרות ול"ו מסכתות
ייש"כ
חכם באשי כתב:דרושים לי:
קובץ כרם שלמה גליון קח (סיון תשמ"ח) עמ' מד, וגליון קי (אב אלול תשמ"ח) עמ' מה-מו, וגליון קעו (אלול תשנה) עמ' מח.
מצפה לישועה כתב:נאומו של הרב דב ליאור בכנס רמלה ה-6 שהתקיים באפריל 2013.
תודה.
בן שבת, מסעוד
כותר עונג שבת : דרשות וחידושים על חמישה חומשי תורה, דרשות מעניני דיומא / נכתב על ידי ... רבי מסעוד בן שבת ... ; ועתה יו"ל לראשונה על גבי הדפוס ע"י ... ר’ ניסים פרנקו ...
דפוסת חיפה : נ. פרנקו, תשס"ד.
תאורת 25, תכה ע’ : פורטרט, פקסימילים ; 25 ס"מ.
הערה הספר חובר בין השנים 1905 ל-1952.
כולל הקדמה על תולדות המחבר.
“אות היא לעולם” — קובץ מאמרים מוקדש לעיצוב האות העברית, הוצאת משרד החינוך, האגף לתרבות תורנית, מחלקת הפרסומים בשיתוף האגודה לאמנות יהודית, ירושלים תש”ן, 108 עמודים.
חקר כתב:ניתן להשיג ספר זה ברשת?“אות היא לעולם” — קובץ מאמרים מוקדש לעיצוב האות העברית, הוצאת משרד החינוך, האגף לתרבות תורנית, מחלקת הפרסומים בשיתוף האגודה לאמנות יהודית, ירושלים תש”ן, 108 עמודים.
גמח כתב:חלק אורח חיים סי' כו'
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 431 אורחים