ערבי פסחים כתב:אני עורך איזה ספר לבד בוורד 2010 איך אני עושה בסוף ההקדמה וכדו' את הסיומת שבתמונה [לא מצאתי אותו בשם גופן] שזה מראה כאילו על סוף ענין או ששמים אותו בסוף הספר אחר המילים "תם ונשלם וכו' "
ערבי פסחים כתב:אני עורך איזה ספר לבד בוורד 2010 איך אני עושה בסוף ההקדמה וכדו' את הסיומת שבתמונה [לא מצאתי אותו בשם גופן] שזה מראה כאילו על סוף ענין או ששמים אותו בסוף הספר אחר המילים "תם ונשלם וכו' "
מאירי כתב:מישהו יודע האם ניתן להמיר הפונטים - קישוטים הנ"ל לקובץ תמונה, יש לי עוד סוגים כאלו אבל יש לי ענין להופכם גם לקובץ תמונה, יש איזה תוכנה שממירה אותם? (אחד אחד זה לא בעיה כ"כ דרף המרה לפידיאף וכיו"ב, אבל לקחת הרבה קבצים בתצורת פונט ולהמיר אותם האם יש תוכנה לזה?)
בתודה מראש
נחמד כתב:מאירי כתב:מישהו יודע האם ניתן להמיר הפונטים - קישוטים הנ"ל לקובץ תמונה, יש לי עוד סוגים כאלו אבל יש לי ענין להופכם גם לקובץ תמונה, יש איזה תוכנה שממירה אותם? (אחד אחד זה לא בעיה כ"כ דרף המרה לפידיאף וכיו"ב, אבל לקחת הרבה קבצים בתצורת פונט ולהמיר אותם האם יש תוכנה לזה?)
בתודה מראש
אתה מתכוון לסמן מספר פונטים ולהפוך אותם לקובץ תמונה?
נחמד כתב:אם כן הברירה ממה שידוע הוא, להשים את כולם בתקיה ואז לסמן את כולם. כעת בראש סרגל התקיה למעלה אמור להופיע "הדפס" ואז לחץ. אך כאן יפתחו כל חלונות ההדפסה (עבור כל פונט ופונט), ואז תצטרך לאשר הדפסה עבור כל אחד ואחד, וכמו כן בהמשך להגדיר אפשרות מצב תמונה.
נחמד כתב:תנסה להדפיס פונט אחד ותראה איך זה יוצא לאחר ההדפסה.
תנסה את ה-PDFCreator-1_0_1_setup היא שימושית לוורד, אך יש בה גם אפשרות להפוך קבצים אחרים (כמו הפונט למשל) לקבצי תמונה ועוד.
מאירי כתב:נחמד כתב:תנסה להדפיס פונט אחד ותראה איך זה יוצא לאחר ההדפסה.
תנסה את ה-PDFCreator-1_0_1_setup היא שימושית לוורד, אך יש בה גם אפשרות להפוך קבצים אחרים (כמו הפונט למשל) לקבצי תמונה ועוד.
תודה על העזרה, התקנתי תוכנה זו אך עדיין ללא הועיל, בהדפסה אני רואה רק תוכן טקסט כמו כל גופן (מצו"ב דוגמא) ואני רוצה לראות את הציור ולא את הגופן, בפונט שמכיל ציור ולא אות אני רוצה שידפיס לי את הצורה ולא טקסט אחר, האם יש כזו אפשרות?
באם יש לך אפשרות כזו האם תוכל לשים פה דוגמא?
נחמד כתב:אם תוכל לצרף לפה את אחד הפונטים (שידוע לך שמכילים ציורים), שאצלך לא רואים את הציורים הללו אלא רק את האותיות בלבד?
נחמד כתב:שים את כולם בתקיה ואז לסמן את כולם. כעת בראש סרגל התקיה למעלה אמור להופיע "הדפס" ואז לחץ. אך כאן יפתחו כל חלונות ההדפסה (עבור כל פונט ופונט), ואז תצטרך לאשר הדפסה עבור כל אחד ואחד, וכמו כן בהמשך להגדיר אפשרות מצב תמונה.
נחמד כתב:הוא משמיט את הציור ומדפיס את הטקסט בלבד?
בריושמא כתב:סורקים את התמונה ומעלים אותה לתוכנה שמייצרת גופנים. ואז מתחילים לעבד אותה וכו' וכו'.
אין לי נסיון בכגון דא, ועל כן לא אוכל לפרש את וכו' וכו'.
נחמד כתב:כתוב בהתחל של המחשב eudcedit
לאחר מכן תפתח בפניך תוכנת "עורך תווים פרטיים", ושם יופיע חלונית עם מלא ריבועים בתוך התוכנה, ואז בחר באחד הריבועים (לא משנה איזה).
לחץ אישור.
לאחר מכן יפתח בפניך לוח שבצידו כלים (דומה לפוטושופ) ואז התחל לצייר על אותו הלוח מה שאתה רוצה - אות או ציור.
לאחר שגמרת לחץ: > קובץ - > קישורי גופנים > שמירה > [כעת יפתח בפניך חלון שישאל אותך להיכן לצרף את זה (האם לכל הגופנים או לגופנים נבחרים)] ואז בחר באפשרות העדיפה עליך מבין שניהם. לאחר מכן לחץ אישור, כעת הגופן שיצרת נוצר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים