אתנחתא כתב:למה לייבאות חולי רע שלך הייד פרק שאדם אין לו בעלות על הודעותיו אחרי חצי שעה? אדם הכותב בפורום כותב לשעתו ולאו דוקא לדורות. אז מה באם הדיון כבר לא כל כך מובן (וכמה נמחק על ידי הבאגס השונים). בא אדם ומתחרט משטיותיו למה לא יתנו לו הבעלות על דבריו?
אני נגד הגבלת מחיקה
אתנחתא כתב:למה לייבאות חולי רע שלך הייד פרק שאדם אין לו בעלות על הודעותיו אחרי חצי שעה? אדם הכותב בפורום כותב לשעתו ולאו דוקא לדורות. אז מה באם הדיון כבר לא כל כך מובן (וכמה נמחק על ידי הבאגס השונים) (1). בא אדם ומתחרט משטיותיו(2) למה לא יתנו לו הבעלות על דבריו?
אני נגד הגבלת מחיקה
בן באג באג כתב:חשוב מאוד! וגורם לזילות כל פורום באשר הוא, וק"ו פורום מכובד!
הועד למניעת בוקות ומבולוקות
(-) מקום חותם המזכיר הראשי
חכם באשי כתב:ה'חוק' בפורום כאן, שהכותב יכול למחוק לגמרי את הודעתו כל זמן שלא נכתבה לאחריה הודעה אחרת.
ואולם עריכת ההודעה אפשרית תמיד.
וכך יוצא, שכותב שאינו מרוצה ממה שכתב "עורך" את הודעתו, בכך שהוא מוחק את כל הודעתו ומשאיר אות אחת "לתזכורת", לדוגמא את אות: ץ.
מדוע דווקא זו? צ"ע. אני מצפה לשמוע תגובות להצעתי.
כדכד כתב:כתבתי כבר מה דעתי
כתבתי אותה ביתר פירוט באשכול "הפורש בזעם" - אני מתקן הודעות גם אחרי שנה מטעויות הקלדה. למה למנוע ממני את זה? ואם תאמר: תפנה אלי ואתקן? וי"ל שיש לרב אוצר החכמה מספיק עבודה ואני מטריח אותו במספיק ענינים בשביל שאטריח אותו לתקן כל טעות הקלדה שלי אחרי יותר מעשרים יום!
מה שנכון נכון כתב:כדכד כתב:כתבתי כבר מה דעתי
כתבתי אותה ביתר פירוט באשכול "הפורש בזעם" - אני מתקן הודעות גם אחרי שנה מטעויות הקלדה. למה למנוע ממני את זה? ואם תאמר: תפנה אלי ואתקן? וי"ל שיש לרב אוצר החכמה מספיק עבודה ואני מטריח אותו במספיק ענינים בשביל שאטריח אותו לתקן כל טעות הקלדה שלי אחרי יותר מעשרים יום!
מצטרף. הגבלה מכבידה ומיותרת.
אוצר החכמה כתב:ניסיתי משהו ועשיתי שינוי והגבלתי את זמן שינוי ההודעות ל 20 יום. מי שירצה לתקן הודעות יותר ישנות יכול תמיד לפנות אלי כדי שאפתח לו את האפשרות באופן זמני.
מה דעתכם?
ישראל אליהו כתב:מה שנכון נכון כתב:כדכד כתב:כתבתי כבר מה דעתי
גא"מ
לענין כתב:אוצר החכמה כתב:ניסיתי משהו ועשיתי שינוי והגבלתי את זמן שינוי ההודעות ל 20 יום. מי שירצה לתקן הודעות יותר ישנות יכול תמיד לפנות אלי כדי שאפתח לו את האפשרות באופן זמני.
מה דעתכם?
ייש''כ!
אש משמים כתב:ישראל אליהו כתב:מה שנכון נכון כתב:כדכד כתב:כתבתי כבר מה דעתי
גא"מ
כך גם דעתי.
ישראל אליהו כתב:מה שנכון נכון כתב:כדכד כתב:כתבתי כבר מה דעתי
גא"מ
שמש כתב:ישראל אליהו כתב:מה שנכון נכון כתב:כדכד כתב:כתבתי כבר מה דעתי
גא"מ
גא"מ.
פלתי כתב:לכאורה יש גיבוי לכל המערכת הזו. הלא כן? אם כך, כאשר מישהו יפרוש בזעם, ניתן להשלים את החורבן מתוך הגיבוי ולנעול את אותו המשתמש שלא יוכל לעשות כך שוב.
קו ירוק כתב:לא תמיד צריך למנוע אדם.. לפעמים רצונו זהו כבודו, וקשה למנות סיבות לכך.
המשתמשים פה ברובם המוחלט בעלי דעה.
אגב, מה קרה שא"א לערוך הודעות אחרי תקופה כמו תמיד? כבר העירו פה שטעויות כתיב וכל דבר אחר ניתן לתקן גם אחרי תקופה, והנה נמנע מאתנו
בגלל חששות מ'הפורש בזעם' העתידי...
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 188 אורחים