איש רגיל כתב:תמונה זו היא של ישיבה שנערכה בחינוך העצמאי.
השאלה המרכזית שלי היא מי הוא הרב היושב באמצע [אנא, אל תלעגו לבורותי].
מה שאני כן יודע זה כך.
מימין לרב היושב במרכז, הנתיבות שלום זצ"ל, ?, הרב שמואל וינברג משנה למנכ"ל החינוך העצמאי, ?, הגר"נ קרליץ שליט"א, והרב אלכסנדר מילר הי"ו[רושם את הפרוטוקול].
משמאל, הגרא"מ שך זצ"ל, הרב מנחם פרוש, ?, הרב אברהם שפירא, הרב לייזרזון הי"ו, ?, ?.
אם טעיתי, תודיעוני.
מאיר סובל כתב:איש רגיל כתב:תמונה זו היא של ישיבה שנערכה בחינוך העצמאי.
מה שאני כן יודע זה כך.
מימין לרב היושב במרכז, הנתיבות שלום זצ"ל, ?, הרב שמואל וינברג משנה למנכ"ל החינוך העצמאי, ?, הגר"נ קרליץ שליט"א, והרב אלכסנדר מילר הי"ו[רושם את הפרוטוקול].
משמאל, הגרא"מ שך זצ"ל, הרב מנחם פרוש, ?, הרב אברהם שפירא, הרב לייזרזון הי"ו, ?, ?.
אם טעיתי, תודיעוני.
איש רגיל, התכוונת לצרף תמונה? איני רואה על איזו תמונה את מדבר.
אכן,ישבב הסופר כתב:בתמונה השניה, באמצע התמונה מאחורה, האם אין זה הנתיבות שלום מסלונים זצ"ל??
איש רגיל כתב:תמונה זו היא של ישיבה שנערכה בחינוך העצמאי.
מה שאני כן יודע זה כך.
אם טעיתי, תודיעוני.
מתפעל כתב:הנראה משמאלו של הרב לייזרזון הוא הרב שטיינהויז מבית וגן. היתה לו מישרה בחינוך העצמאי.
הנראה משמאלו של לורנץ, אולי לוריא? היה מראשי החינוך העצמאי.
אתה צודק לגבי הטעות שלי, זה אכן ר' הלל ליברמן,איש_ספר כתב:איש רגיל כתב:תמונה זו היא של ישיבה שנערכה בחינוך העצמאי.
מה שאני כן יודע זה כך.
אם טעיתי, תודיעוני.
ליד מי שאתה מזהה כרב שמואל וינברג, יושב ר' שלמה לורנץ, אחריו זה ודאי לא הגר"נ קרליץ (שגם לא אמור להשתתף באסיפה כזו) אלא הרב ליברמן כמדומני.
ליד ר' מנחם פרוש, זה ר' יהודה מאיר אברומוביץ.
איש_ספר כתב:תמונה ידועה של הדברי יואל זצוק"ל.
מיללער כתב:איש_ספר כתב:תמונה ידועה של הדברי יואל זצוק"ל.
מימין התמונה הוא הרב ישעי' גרוס שליט"א מקערעסטיר-בערבערשט בוומ"ס, מימינו של הרה"ק מסאטמאר הוא איש ימינו הרב יוסף אשכנזי ע"ה המשב"ק, מי הוא השני מימין?
לא ידען כתב:מי מזהה את הרב הזה? נראה כמו סיפון אניה. אולי לפני המלחמה.
מיללער כתב:איש_ספר כתב:תמונה ידועה של הדברי יואל זצוק"ל.
מימין התמונה הוא הרב ישעי' גרוס שליט"א מקערעסטיר-בערבערשט בוומ"ס, מימינו של הרה"ק מסאטמאר הוא איש ימינו הרב יוסף אשכנזי ע"ה המשב"ק, מי הוא השני מימין?
מתפעל כתב:צריך להקטין, קשה לראות
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 47 אורחים