אלי_ש כתב:האם ניתן ליצור בקובץ וורד שני מישורים של טקסט, מלבד ההערות שוליים. דהיינו: טקסט ראשי, פירוש מתחתיו, כשהערות השוליים מתייחסות לשני הקטעים?
ידידיה כתב:אלי_ש כתב:האם ניתן ליצור בקובץ וורד שני מישורים של טקסט, מלבד ההערות שוליים. דהיינו: טקסט ראשי, פירוש מתחתיו, כשהערות השוליים מתייחסות לשני הקטעים?
אם מוכרחים, נ"ל שאפשר לאלתר ע"י הוספה/ צורה. ואז למתוח את הצורה מתחת לשורת הטקסט הרגיל, ברוחב/גובה כרצונך. ולאח"מ הקלקה ימנית בתוך הצורה, והקלקה על "הוספת טכסט".
אלי_ש כתב:תודה לכל הנרתמים לעזרה.
קיבלתי עזרה באישי מאדם חכם וטוב. ב'שתי מילים' העצה שלו היא: לעשות זאת בטבלה. כך ניתן לחלק את העמוד לכמה מישורים שנותרים קבועים כל הזמן.
שברי לוחות כתב:איך אפשר לעשות שהערות השוליים לא יבואו בשורות נפרדות אלא ירוצו אחד אחרי השני באותה שורה?
זליקוביץ' כתב:שלום רב לאוהבי תורתך
בעריכת טקסט ממקורות הקלדה רבים לספר אחד אני רוצה להחיל עיצוב מקטע אחד לשני [שיהיה אותו גופן ואותו גודל וכדו']
הבעיה שלי שכשאני משתמש במברשת עיצוב היא מעצבת לי גם את ההפניות להערות שוליים באותו גודל, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? או אולי דרך אחרת להחיל עיצוב מסימן לסימן?
חד ברנש כתב:ר' עזריאל,
כמה וכמה ייעצוני להשתמש בסגנונות, אך אינני יודע כיצד עושים זאת? אולי אתה או מישהו אחר יכתוב הדרכה פשוטה וברורה, וגם קצרה? במיוחד חשוב לי לדעת, כיצד עובדים עם סגנונות על קבצי וורד שכבר נכתבו.
לב האבן כתב:שאלת בור. איך אני משנה בב"א הגודל והגופן של כל מילה ראשונה שבכל פסקה?
לב האבן כתב:שאלת בור. איך אני משנה בב"א הגודל והגופן של כל מילה ראשונה שבכל פסקה?
מעט דבש כתב:לב האבן כתב:שאלת בור. איך אני משנה בב"א הגודל והגופן של כל מילה ראשונה שבכל פסקה?
אני מניח שמדובר במסמך שכבר הוקלד, ועכשיו באים לשנות את העיצוב.
אפשר לעשות זאת עם 'חיפוש והחלפה'; צריך לסמן 'השתמש בתוים כלליים', ואח"כ לחפש ^13\*[כאן לעשות במקלדת רווח].
זה ימצא את המילה הראשונה שבכל פיסקה.
בתיבה 'החלף ב..' יש לעשות 'הטקסט בתיבה חפש את', וב'עיצוב' לסמן 'מודגש'.
אלון בן שמרי כתב:הוספתי הערה לקטע בוורד וזה גרם מאיזה סיבה שכל הקטע יעבור לדף הבא, ועכשיו יש רווח ריק באמצע הטקסט, האם יש דרך לתקן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 75 אורחים