אורייתא! כתב:הגאון מטשעבין - רבי דוב בעריש וידנפלד צריך אני תמונתו. [פרט לההיא שבויקי']
היש למי מכם?
תודה רבה
אברהם גולדשמיד כתב:אורייתא! כתב:הגאון מטשעבין - רבי דוב בעריש וידנפלד צריך אני תמונתו. [פרט לההיא שבויקי']
היש למי מכם?
תודה רבה
מאיר סובל כתב:יש עוד תמונה. לא התכוונתי אל זו האחרונה - אלא שהרב מטשבין מסתכל ישר נכחו למצלמה.
אורייתא! כתב:התמונה שהביא 'לא ידען' הפוכה ומתוקנת.
לא ידען כתב:אורייתא! כתב:התמונה שהביא 'לא ידען' הפוכה ומתוקנת.
התמונה שהבאתי לא צריך להופכה. כך זה הצד הנכון.
היה שלט מבד וזה השתקפות הכתב מצידו השני.
הרב מטשעבין עולה במדריגות ומאחוריו רחוב אורנשטיין- שומר הכותל, בית אגודת ישראל. שנת תשכ"ד. השלט בכניסה לבנין ואכן שנים פרסמו את התמונה בהיפוך. הסיבה מישהו בתמונה שרצה לבלוט יותר...
זאגער ישן כתב:לפי הסרט שבכובע הרב (אם לא שלבשו הפוך בטעות או שנהג בעצמו כמנהג ויזניץ), וכן מהמקל שבדר"כ אוחזים ביד ימין, נראה שיש ממש בדברי לא ידען.
אורייתא! כתב:זאגער ישן כתב:לפי הסרט שבכובע הרב (אם לא שלבשו הפוך בטעות או שנהג בעצמו כמנהג ויזניץ), וכן מהמקל שבדר"כ אוחזים ביד ימין, נראה שיש ממש בדברי לא ידען.
זה לא רק שיש ממש. זה האמת!!
הוטעתי קודם לכן על ידי בר אוריין תנינא.
לא ידען כתב:בר אוריין תניינא.
תבוא לרחוב שומר הכותל אורנשטיין, היכן שהתקיימה ישיבת מועצת גדולי התורה של אגודת ישראל כל השנים ותבחין בטעות השולית של כב'.
מאחורי השלט יש את הרחוב ואת כיכר הדוידקה הגדולה ולא קיר כפי שנראה לכב'. זה הכל.
לפני השלט, דהיינו במקום בו לדעתו צריכים להיראות המילים 'ברוכים הבאים' ישנה חצר קטנטנה. והתמונה הפוכה.
עד כאן בנושא פתטי זה.
וכדי שלא יהיה הנושא מגוחך עד כדי כך, אוסיף עוד תמונה מאוצרותיי.
לא ידען כתב:אשמח ללמוד להקטין תמונות (להקטין גדולים...) גם לי זה מפריע. תודה.
מאיר סובל כתב:שינפלד הכי ימני, ופרוש הכי שמאלי. מי השניים ליד הרב מימין??
התמונה שהצגתי לעיל היא משנת תשכ"ג, אינני יודע מה היתה מידת הטכנולוגיה באותה העת לצורך הפיכת תמונות...
שיף כתב:תשאל באשכול עליו
viewtopic.php?f=19&t=13241#p123663
לאף אחד אין?איש_ספר כתב:חבר צריך בדחיפות תמונות נאות של רש"מ דיסקין ואחיו שיבדל"ח ר' יוסף.
מי יכול לעזור?
איש_ספר כתב:לאף אחד אין?איש_ספר כתב:חבר צריך בדחיפות תמונות נאות של רש"מ דיסקין ואחיו שיבדל"ח ר' יוסף.
מי יכול לעזור?
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 247 אורחים