שיבר כתב:מזמן לא נראה כאן.
מה קרה: איבד עניין? עזב את המערכת? מתנזר מפגעי הטכנולוגיה?
עשוי לנחת כתב:שיבר כתב:מזמן לא נראה כאן.
מה קרה: איבד עניין? עזב את המערכת? מתנזר מפגעי הטכנולוגיה?
לא לדאוג, הוא פה איתנו. הוא לא התחתן עם הניק איש_ספר....
חכם באשי כתב:אולי הוא איתנו, אך בוודאי שלא באותה דומיננטיות.
נו, כבר כמה פעמים התאונני על פטירת הפורום בקוצר ימים ושנים...
חכם באשי כתב:חזרת איש ספר חשובה מאוד להחייאת הפורום.
אך לא פחות מכך, יש להעיף מכאן כמה טרדנים שמנסים לשווק את מרכולתם (מקדש ג'פטר, הקמת הסנהדרין וכו'...) ברמה רדודה ביותר.
חכם באשי כתב:חזרת איש ספר חשובה מאוד להחייאת הפורום.
אך לא פחות מכך, יש להעיף מכאן כמה טרדנים שמנסים לשווק את מרכולתם (מקדש ג'פטר, הקמת הסנהדרין וכו'...) ברמה רדודה ביותר.
חכם באשי כתב:הבעייה היא, שהקצת מילתא דבדיחותא הפך להרבה, להרבה הרבה מידי. וזה פשוט מעצבן ומכעיס.
עוד יותר מעצבן, שאחרי אותו שוטה (תולעת ברסלבית הזוממת להקים את את הבית השביעי על מקדש ג'יפטר ולקומם את הסנהדרין; והחברים יבינו למי כוונתי) כותב את שטויותיו בפורום ומבריח ממנו את השפויים, הוא עצמו נעלם לתקופה. וכך הפורום יוצא קרח מכאן ומכאן...
חכם באשי כתב:יאיר,
זו לא גישה נכונה ובריאה.
לא פשוט יותר לסלק את המפריע(ים) וזהו?
עשוי לנחת כתב:
נפלת על הראש?
מזמור שיר כתב:גם אני מצטרף לתקוה לחזרתו של א"ס שתרם הן בהודעותיו והן בניהול של הפורום.
אמנם, לכשתחפשו, תמצאו כמה וכמה ניקים שהיו כותבים פעילים מאד בפורום, [רובם כתבו מעל אלף הודעות, וממוצע ההודעות שלהם הוא מעל אחד ליום] ושתרמו רבות לפורום, שבחודשים האחרונים [3 ומעלה] נעלמו כלא היו. רשימה חלקית: תולעת ספרים, אליהוא, הוגה, מעיין, ישראל הר כסף, זקן ששכח ועוד.
מה פשר התופעה? ואולי זו תוצאה של המלחמה באינטרנט?
מזמור שיר כתב:קשה להסביר עזיבה של כמה בבת אחת, בהחלפת ניקים. חוץ מזה, שלא רואים ניקים חדשים ברמה של אלו שעזבו. [ב"ה נשארו עוד רבים וטובים, אבל כל אחד שעוזב, מורגש.]
ובענין מה שכתבת על נוטר והר כסף, אתה אומר זאת מידיעה?
גנזך כתב:מיהו הרשכבה"ג הרב איש ספר שכולם מייחלים לשובו?
עשוי לנחת כתב:מכיון שאלו שתפקידם לסלק והמפריעים מכירים גם פיזית, היו איומים מסוגים שונים, עד שהמסלקים פחדו מפגיעה פיזית...
הרב 'אוצר החכמה' כתב:אני עצמי לא עוסק כידוע בד"כ במחיקה ונעילה, אבל כיוון שהועלתה כאן האפשרות שנושא זה לא ננעל משום איומים על המנהלים אני נועל את האשכול הזה, שהגיע לסוף דרכו, כדי לא להשאיר בלב מי ספק בדבר, שיש בכלל מקום לדבר שכזה.
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 294 אורחים