מרחביה כתב:חוצפתם למכור גירסת דמו - שהיא במילים פשוטות פרסומת לכל דבר - תמורת כסף, ולהציג זאת כגירסת ניסיון -- מלמדת הרבה על הנפשות הפועלות.
מרחביה כתב:חוצפתם למכור גירסת דמו - שהיא במילים פשוטות פרסומת לכל דבר - תמורת כסף, ולהציג זאת כגירסת ניסיון -- מלמדת הרבה על הנפשות הפועלות.
אורי אגסי כתב:ממש לא נכון. הדמו חינם ונשלח במייל או ניתן להורדה מהאתר שלהם, ומיועד להתרשמות מהתוכנה.
מרחביה כתב:אורי אגסי כתב:ממש לא נכון. הדמו חינם ונשלח במייל או ניתן להורדה מהאתר שלהם, ומיועד להתרשמות מהתוכנה.
תקליטורים שהכילו את תוכנת הדמו נמכרו בבתי כנסיות ובבתי מדרש, בעשרה שקלים, כשעליהם נכתב שהם מכילים תוכנת נסיון. אברכים רכשו את התקליטורים על מנת לנסות את התוכנה וגילו שמדובר בפרסומת גרידא, בלי אפשרות להתרשמות מיכולותיה.
אני למד מכך שמדובר ביזם שמלבד היותו תאב בצע - דבר לגיטימי בעסקים - הוא גם חסר יושר בצורה קיצונית. שלא לומר נוכל.
[לימוד הזכות היחיד האפשרי הוא שמדובר בבור מוחלט במחשבים, שאינו יודע מה בין דמו לנסיון. אך אם כך הוא - מי פתי וירכוש ממנו תוכנת מחשב.]
(ובטרם יכתוב אי מי כי הנגיעות מדברות מגרוני, אציין כי חשדנותי מנעה אותי מלרכוש את הדיסק, והתנסותי בו נעשתה אחרי שידיד שרכשו השליכו, כמובן, ככלי-אין-חפץ-בו.)
חכם באשי כתב:דבר אחד אני לא מבין, וזה המעכב אותי מלקנות את התוכנה:
לי אין היברובוקס, ועיקר התועלת שתהיה לי מהתוכנה הוא החיפוש במסמכי PDF שברשותי (שאינם באוצר ולא בה"ב; ועדיף שלא תשאלו מהיכן השגתים),
אלא שרוב מסמכי הPDF שלי לא עברו דרך OCR וממילא לא ניתן לחפש בהם.
והנה 'ארון הספרים' החדש מבטיח גם תוכנת OCR כעיסקת חבילה, וקשה לי להאמין, כי תוכנה כזו עולה בשוק הרבה יותר מ-350 ש"ח.
בקיצור: "היכן טמון הבלוף"?
אורי אגסי כתב:תוכנת הדמו כאמור נשלחת חינם במייל. מה שמכרו בבתי הכנסת זה כנראה לטובת מי שאין לו מייל (כן, יש אנשים כאלו עדיין, ולחלק מהם יש היברובוקס בדיסק). מבחינה מסויימת אני חושב שמי שיש לו דיסק היברובוקס יכול להנות מהדמו ג"כ, בעיקר מהצורה שבה מוגש הספר.
תקליטורים שהכילו את תוכנת הדמו נמכרו... בלי אפשרות להתרשמות מיכולותיה.
חכם באשי כתב:אורי,
לידיעתך ישנם קבצי PDF שלא נוצרו מוורד, אלא מסריקה פשוטה. ויש בידי הרבה כאלו קבצים.
בקבצים כאלו לא ניתן לחפש קודם שתוכנת OCR עוברת בהם וממירה את התמונה לטקסט (ואף החיפוש שבאקרובט מחפש בטקסט המוסתר).
איני "מבין ענין" בתוכנות, לדאבוני, הייתי מצפה מאחרים, שכן מבינים בתוכנות (ציפור קטנה לחשה לי: 'מרחביה'!) שיבדקו את הדבר, במיוחד כיצד זה יתכן שנותנים לך בחינם (או כמעט בחינם) תוכנת OCR.
ואולי בעלי התוכנה עצמה - יעיינו באשכול הזה, וישיבונו דבר.
מאחורי הקלעים כתב:בדיסק וגם בהאתר מצורף תוכנה abyy fine reder 10 שזה תוכנה מיוחד לקבצי pdf ואחד מהאופציות שיש הוא להפוך מסמך pdf שמוגדר כתמונה למסמך pdf שאפשר לבצע בו חיפוש [רק אתמול עבדתי על ספר ישן שהורדתי מאתר של היברו בוקס]
כמו כן יש אפשרות להפוך מסמך pdf רגיל למסמך pdf במצב עריכה
והפליאה עליהם היא שהתוכנה הזאת בלבד עולה כמה מאות שקלים!!!!
ארון הספרים הדיגיטלי כתב:תוכנת הOCR המצורפת לתוכנה איננה תוכנה חינמית כלל וכלל, היא עולה כמאתיים דולר. מדובר בגירסת דמו שפועלת 15 יום בלבד חינם. היא משלימה את השירות עבור מי שצריך את התוכנה שלנו עבור קבצי PDF שלא עברו OCR.
קבצי וורד שנסגרו במדפסת PDF תומכת עברית - אינם צריכים לעבור OCR בשביל להיכנס לחיפוש של תוכנתנו - זו הסיבה שהוספנו לדיסק מדפסת PDF תומכת עברית חינמית.
אורי אגסי כתב:בקשר לOCR לא הבנתי בבירור, האם מי שקונה את התוכנה המלאה שלכם ב-350 ש"ח מקבל יחד איתה תוכנת OCR ל-15 יום או שהוא כן מקבל OCR מלא ?
וכן האם אם ב-15 יום אני מצרף קבצי PDF לתוכנה באמצעות ה0CR, זה כבר יחפש בהם גם לאחר ה-15 יום של ה-OCR ?
אני מקוה ששאלותי הובנו כראוי.
אורי אגסי כתב:בקשר לOCR לא הבנתי בבירור, האם מי שקונה את התוכנה המלאה שלכם ב-350 ש"ח מקבל יחד איתה תוכנת OCR ל-15 יום או שהוא כן מקבל OCR מלא ?
וכן האם אם ב-15 יום אני מצרף קבצי PDF לתוכנה באמצעות ה0CR, זה כבר יחפש בהם גם לאחר ה-15 יום של ה-OCR ?
אני מקוה ששאלותי הובנו כראוי.
חכם באשי כתב:ארון הספרים הדיגיטלי כתב:שתי שאלות:
1. האם לאחר ה-15 יום ניתן להוריד שוב את התוכנה שלך, בגירסת דמו (ואפילו אם, לדוגמא, יש לי את התוכנה המלאה שלך, שבתשלום)?
2. מדוע התוכנה שלך לא יכולה לחפש במסמכי וורד ישירות (השווה את האשכול הזה: viewtopic.php?f=5&t=1551&start=40&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%93). מה יעשו אנשים שיש ברשותם הרבה מסמכי וורד "באמצע העבודה" ורוצים לחפש גם בהם?
חכם באשי כתב:2. מדוע התוכנה שלך לא יכולה לחפש במסמכי וורד ישירות. מה יעשו אנשים שיש ברשותם הרבה מסמכי וורד "באמצע העבודה" ורוצים לחפש גם בהם?
עזרה כתב:ו. עוד אבקש לציין. המקובל לחשוב שככל שהרזולוציה גבוהה יותר כך הפענוח אמיתי יותר. משיחות עם חברת פינריידער הסבירו לי שעדיף לסגור את הקבצים ברזולוציה של 150 עד 300 כדי שההמרה תהיה מושלמת ללא שגיאות.
חכם באשי כתב:עזרה כתב:ו. עוד אבקש לציין. המקובל לחשוב שככל שהרזולוציה גבוהה יותר כך הפענוח אמיתי יותר. משיחות עם חברת פינריידער הסבירו לי שעדיף לסגור את הקבצים ברזולוציה של 150 עד 300 כדי שההמרה תהיה מושלמת ללא שגיאות.
קשה להאמין,
מה ההגיון בדבר?
ובמיוחד, שהנסיון שלי הוכיח ההפך. יש לי פידיאפים של 300 וגם של 600, והבדל פיענוח הOCR רחוק כהבדל שמים וארץ לטובת ה-600!
חכם באשי כתב:מצטער,
גם אני עובד עם פיינריידר, גירסה 11, וזה לא נכון!
מחלוקת במציאות?! לא יודע.
איני יודע אנגלית ולא יעזור לי אם תשלח את ה'עזרה' של פיינריידר.
עזרה כתב:ב. לגבי כל סוגי הפינריידער כידוע שהם נותנים גרסת ניסיון ל15 יום בלבד. אמנם קיים בשוק פצחן. כידוע ליודעי חן.
ג. עוד שיטה וזה עובד מעולה להתקין במחשב מידי 15 יום PC VIRTUAL חדש במחשב וכך ניתן להורידו שוב ושוב כמובן שצריך לנקות את התיקייה TMP ועוד כמה דברים פשוטים.
חזור אל “אוצר החכמה - הצעות ליעול ושיפור השימוש בתוכנה”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים