תוכן כתב:ברגע שאתה לוקח מוצר שהשני מבקש עליו כסף, אתה חייב לשלם.
המצפה לישועה כתב:תוכן כתב:ברגע שאתה לוקח מוצר שהשני מבקש עליו כסף, אתה חייב לשלם.
נראה לי שכל בית משפט יפטור את הלקוח, כי הרשיון של קו טוקמן נועד לתת לאנשים אפשרות לחסום את עצמם מראש, ויכול הלקוח לטעון אני יודע שאני לא מסוגל לחסום את עצמי ולכן אני משלם על קו טוקמן שהשיחות בו יקרות יותר כדי שכשאעבור את הסכום שהקצבתי לעצמי אחסם על ידי החברה, וברגע שעברתי את המיכסה שקבעתי לעצמי הייתם חייבים לנתק אותי, ולא לתת לי להמשיך לגלוש ולבסוף לחייב אותי (אולי יחייבו אותם בקנס אם הם יחייבו אותו כשימלא את הסים).
ואף שמבחינה הלכתית נטו אין לזה מקום שאדם צריך להיות אחראי לעצמו, אבל סו"ס סלקום כפופה לרישיון שניתן לה על ידי החוק, וגם בבי"ד מסתבר שיפטרו בכה"ג.
תוכן כתב:כל זה נכון רק כשהיה לו רשות להשתמש, ואח"כ התברר שטעו בזה, והוא טוען שאם היה יודע שזה כרוך בתשלום לא היה משתמש. אבל הכא שידע מראש שהשימוש כרוך בתשלום, רק שאין להם איך לגבות את התשלום, הרי הוא גנב גמור אם הוא לא משלם. הגע בעצמך אם בנק משאיר כסף על הספסל בחוץ במקום שרובא ישראל, האם מותר לקחת, רק בגלל שהם לא יודעים מי לקח.
כרם כתב:וכאן צריך שיקול הדעת, אם החליט הלקוח שלא להשתמש יותר, ולא יבוא לידי גביה, האם החברה מוחלת או לא.
לדידי נראה פשוט אילו ידעה החברה שלא ישלם, לא היתה נותנת לו את האפשרות הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 490 אורחים