חד ברנש כתב:ברור. הרי ההצעה הזו באה לעולם רק בגלל החורבן הנורא שאתה וחבריך עושים בפורום.
אולי תסביר קצת מהו החורבן הנורא?? אשמח גם לדעת מי הם החברים שלי?
חד ברנש כתב:ברור. הרי ההצעה הזו באה לעולם רק בגלל החורבן הנורא שאתה וחבריך עושים בפורום.
איש גבעות כתב:חד ברנש כתב:אין לך אלא שופט שבימיך.
יודע מה, אני מוכן לנווט, יותר מדוייק: לחסום. הכלל הראשון שלי הוא: ניק הכותב בפורום 'יושבי קרנות' (או ב'אספקלריא' שאינה מאירה) ולא בפורומים תורניים אחרים - מוזמן להתכבד ולשבת בביתו להתכתב עם עצמו.
מספיק. מספיק. מספיק.
אני מתנגד להצעה זו.
חד ברנש כתב:אם אינך מבין לבד, לא יעזרו הסברים.
אה. כנראה הופעת בפורום רק עם הופעת הקורונה...
איש גבעות כתב:חד ברנש כתב:ברור. הרי ההצעה הזו באה לעולם רק בגלל החורבן הנורא שאתה וחבריך עושים בפורום.
אולי תסביר קצת מהו החורבן הנורא?? אשמח גם לדעת מי הם החברים שלי?
איש_ספר כתב:מצטרף בכל לב לדברי הרב חד ברנש ולמה שעומד מאחוריהם. פורום קורונה מת ואפרו יפוזר לכל עבר ! פרטים יבואו.
איש_ספר כתב:מצטרף בכל לב לדברי הרב חד ברנש ולמה שעומד מאחוריהם. פורום קורונה מת ואפרו יפוזר לכל עבר ! פרטים יבואו.
לארץ ולדרים כתב:נושאים תורניים יוכלו להתברר איש איש במקומו כמו כל נושא, שייכותם לקורונה לא משנה אותם באופן מהותי.
חד ברנש כתב:איש_ספר כתב:מצטרף בכל לב לדברי הרב חד ברנש ולמה שעומד מאחוריהם. פורום קורונה מת ואפרו יפוזר לכל עבר ! פרטים יבואו.
ברוך שנתן עולמו לשומרים,
ברוך שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה.
הציבור הקדוש מוזמן לקידושא רבה!!
זנב לאריות כתב:זה מוריד את רמת הפורום, וזה ודאי נכון
ואז נדון אם היה כדאי לסגור...סגי נהור כתב:אז מה נעשה אחרי שפורום קורונה ייסגר?...
זה היום קיווינו לו!!!! נגילו ונשמחה!!!!חד ברנש כתב:איש_ספר כתב:מצטרף בכל לב לדברי הרב חד ברנש ולמה שעומד מאחוריהם. פורום קורונה מת ואפרו יפוזר לכל עבר ! פרטים יבואו.
ברוך שנתן עולמו לשומרים,
ברוך שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה.
הציבור הקדוש מוזמן לקידושא רבה!!
איש_ספר כתב:אבקש להזכיר לשבח את מי שעמד על המשמר והתריע בכל עת על הסיאוב והניוון, הוא ידידינו ר' עזריאל שיח', העומד על המשמר ומטה כתף לניהול המקום, לשכללו ולרוממו.
מה הבעיה? (ביזוי המת??)עקביה כתב:איש_ספר כתב:מצטרף בכל לב לדברי הרב חד ברנש ולמה שעומד מאחוריהם. פורום קורונה מת ואפרו יפוזר לכל עבר ! פרטים יבואו.
אם יורשה לי, מספיק להרוג אותו, כלומר לנעול. חבל לפזר את אפרו לכל עבר.
חזור אל “מנע מגיפה מנחלתך - הקורונה והשלכותיה”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים