חוצפא יסגא כתב:כדי שלא אהיה בגדר לא יעמוד בין היושבים וכו', אצהיר בזאת שגם אני למדתי הרבה והחכמתי הרבה.
אם הייו כותבים 'הרה"ג' זה היה נראה טוב יותר... כוחו של הרגל!
מעיין כתב:עד הלום חשבתי שידידינו איש ספר יש לו קירבה עם הגאון ארז סלע וזאת מחמת היותו מנהל האתר וגם הא' והס' שבראשי התבות, אבל כנראה טעיתי, ורצוני לדעת אם הגאון משתתף אי פעם בפורום...
אחד הלומדים כתב:מעיין כתב:עד הלום חשבתי שידידינו איש ספר יש לו קירבה עם הגאון ארז סלע וזאת מחמת היותו מנהל האתר וגם הא' והס' שבראשי התבות, אבל כנראה טעיתי, ורצוני לדעת אם הגאון משתתף אי פעם בפורום...
האם לא שאלת את עצמך איך זה שהכותב בשם "אוצר החכמה" סגר פיו כאלם ולא הצטרף לברכות הנרגשות?....
ואני הקטן ברחשי הכרת הטוב מצטרף ומברך בכל טוב סלה ונחת מכל הצאצאים.
אוצר החכמה כתב:
טעות בידכם, הכותב בשם אוצר החכמה, אני, אינני בעל השמחה, ומה שלא כתבתי הוא משום שמסרתי לו את ברכותי, פעמים מספר, בהפגשי עמו יום ויום.
אבל כמובן ג"א מצרף את ברכותי להם ולזוג הצעיר שיזכו להקים בית נאמן בישראל, ולשמחת ולתפארת הוריהם הנכבדים.
עכשיו אני מתחיל לחשוד שהניק של הג"ר ארז סלע שליט"א הוא דראל... וכמאמר החכם יהללך זר ולא פיך.
טעות בידכם, הכותב בשם אוצר החכמה, אני, אינני בעל השמחה, ומה שלא כתבתי הוא משום שמסרתי לו את ברכותי, פעמים מספר, בהפגשי עמו יום ויום.
אוצר החכמה כתב:תחת ניק אוצר החכמה כותב בד"כ אני, לפעמים כשמדובר בעניינים מנהליים, כמו למשל הדוגמה האחרונה של העלאת רשימת הספרים שעלו, משתתפים בזה גם אנשי צוות אחרים, להם ניק בפני עצמו בפורום, וגם הרב <---> ארז סלע הי"ו ביניהם.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: לענין ו־ 189 אורחים