איש_ספר כתב:אנצל את ההזדמנות להתנצל בפני החברים היקרים הע"י, שכתבו לי באישי, סביב אשכול על ישורון האחרון, בין אותם שמחו בי ובין אותם שהזדהו עם הדברים, על כך שלא סיפק בידי להשיב לפנייתם, גלל רוב הפניות וריבוי הדברים שבהן. עמם הסליחה והתודה. בברכה א"ס.
איש_ספר כתב:
חשוב להבהיר שלא תמיד ניתן לבאר טעם המחיקה. מטבע הדברים, פעמים הרבה, שאותה סיבה המביאה את הכותב לפתוח אשכול/לכתוב הודעה, היא זו שבעטיה אינו מבין את הצורך במחיקה.
---------
. [/size]
ארזי הלבנון כתב:זה הזמן והמקום לומר תודה (!) למנהלי הפורום שעושים עבודתם נאמנה. תהי משכורתם שלמה מעם ה'.
ארזי הלבנון כתב:זה הזמן והמקום לומר תודה (!) למנהלי הפורום שעושים עבודתם נאמנה. תהי משכורתם שלמה מעם ה'.
מחמת ריבוי הדעות וההשקפות, מסתמא יש תלונות.
אך סוף סוף כולנו מתאכסנים באכסניא אחת.
סגי נהור כתב:ארזי הלבנון כתב:זה הזמן והמקום לומר תודה (!) למנהלי הפורום שעושים עבודתם נאמנה. תהי משכורתם שלמה מעם ה'.
מצטרף.
רק אוסיף שאלה - לא באמת לא לנסח הודעה ברורה עם כללי הכתיבה בפורום?
מחמת ריבוי הדעות וההשקפות, מסתמא יש תלונות.
אך סוף סוף כולנו מתאכסנים באכסניא אחת.
גביר כתב:גם לענ"ד הניהול הוא המאפשר דיונים פורים, איכותיים, מועילים, נאותים ומכובדים, יישר כחם של העוסקים בכך.
המזקק כתב:גם אני הקטן, בניק הניהול, פועל קצת בעניני מחיקה, כמו שציין איש ספר לעיל. בהיותי תושב חו"ל, עיקר פעולתי בשעה שאין בני אדם מצויים בשוקא, ותור המזקק יפה למחיקה, כלומר בזמני לילה בארה"ק, וכן אחר כניסת השבת בארה"ק.
לניק המזקק היה בעבר גישה לכמה משתמשים, אך לע"ע הנני היחיד המשתמש בזה. יש לי ניק פרטי, לצרכיי, בלי קשר עם הניהול.
לשאלת המשתתפים, מה מוחקים? התשובה פשוטה, כל אחד מבין בעצמו מה ראוי ומה לא ראוי. בקצרה, מוחקים: פגיעות בחוגים או מנהיגי חוגים, פגיעה אישית בחברי הפורום, ביטויים ודעות שאין מקומם בפתחי בית המדרש. אך מחמיר הנני באחת ומיקל באחת. מחמיר באחת כיצד, לפעמים הגיב מישהו משהו פרווה, לא ממש קשור לענין אבל לא נורא כשלעצמו, אך זה גרם להתלקחות סערה, בכגון דא מוחקים אפילו את התגובה הראשונית שלא היתה ראויה כשלעצמה. מאידך אני מנסה בכל מחיקה, לברור האוכל מתוך הפסולת, ולמחוק ולצנזר מתוך התגובות רק את דברים הבלתי ראויים, ולהניח את הדברים הראויים.
אוצר החכמה כתב:זו נקודה חשובה. אע"פ שאני לא מסכים עם הביקורת הסמוייה בה. אני חושב שהמאחדים משקיעים מחשבה סבירה אבל בני אדם עלולים תמיד לטעות ונכון שזה כואב לראות הודעה שהשקעת בכתיבתה נעלמת כאבק פורח.
אני אבדוק בעז"ה עם יש פתרון נוח ולא מסבך שישאיר את ההודעות המחוקות באופן שניתן לשחזור.
ובתנאי שגם תהליך השחזור יהיה סביר ולא יעמיס עלינו.
אבל אני רוצה להדגיש מראש שזה נועד כדי לפתור בעיות של מחיקה בטעות או מחמת כפילות וכדומה. הודעות שנמחקו מסיבות שאינן ראויות לפורום לא יוכלו להשתחזר.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 780 אורחים