איש_ספר כתב:אם היית פורש בפרשת בהעלותך היינו פוסקים עליך את הפסוק ויאמר אל נא תעזב אתנו כי על כן ידעת חנתנו במדבר והיית לנו לעינים.
כיון שאיחרת את המועד, מה נקרא לך?
איש_ספר כתב:אם היית פורש בפרשת בהעלותך היינו פוסקים עליך את הפסוק ויאמר אל נא תעזב אתנו כי על כן ידעת חנתנו במדבר והיית לנו לעינים.
פלגינן כתב:הודלף לי כי החכם באשי (בדימוס) שובר את ראשו בניסיון לחפש פסיבדון הולם. אין לי ספק כי הוא יודה מעומק הלב לכל המסייע. ואנא, יפה שעה קודם.
אמסטרדם כתב:תמיד חשבתי שהחכם באשי גר בטורקיה.
יאיר כתב:אפשר להתחיל לנחש?...
אז מי מבינהם, 'בצלאל מנקין', 'אליהו בן עמרם' או 'יואל הלוי'?
חכם באשי כתב:הגיע הזמן לפרוש. אין זאת אומרת שאני פורש לחלוטין מהפורום, אלא רק "חכם באשי" מתפטר.
יאיר כתב:חשבתי על זה. ימים יגידו.
שטייגעניסט כתב:אני מציע על משקל חכם באשי "המופתי היהודי", או לחילופין "הרב הכולל".
יאיר כתב:יאיר כתב:אפשר להתחיל לנחש?...
או שמא 'חד ברנש'?... סליחה שאני הורס :) ....
א. חיים כתב:יאיר כתב:יאיר כתב:אפשר להתחיל לנחש?...
אכן, אני טופח לעצמי על השכם, עליתי על זה ...
השוו את שתי התגובות:
viewtopic.php?f=7&t=26766#p273549
viewtopic.php?f=7&t=26766&start=40#p284108
א. חיים כתב:יאיר כתב:יאיר כתב:אפשר להתחיל לנחש?...
אכן, אני טופח לעצמי על השכם, עליתי על זה ...
השוו את שתי התגובות:
viewtopic.php?f=7&t=26766#p273549
viewtopic.php?f=7&t=26766&start=40#p284108
חד ברנש כתב:צר לי מאוד שנטפלו אלי. הכך נוהגים יהודים בתושב חדש? במקום לקבל את פניו ב'שלום עליכם' ו'ברוכים הבאים' מתחילים להיכנס לקישקעס של ההודעות שלו? לא מספיק שארע מזלי להירשם לפורום בדיוק ביום בו 'חכם באשי' החליט לפרוש קבל עם ועדה (איזה מנהג לא יפה!!) עוד מתעמרים בי? בושו והיכלמו!
ובכלל, על מה אתם סומכים? על כך ש"זכיתי לכוון לדעתו" של חכם באשי בנוגע לזהות המפיץ של 'חצי גבורים'? זה בכלל לא סוד? כנס להרבה מחנויות הספרים ותראה שרשום (בעפרון) שם המפיץ בתוך הספר.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 447 אורחים