יעקב מורגנשטרן כתב:צר לי, אך ההכרח לא יגונה!
לאחר בדיקה מעמיקה ולאחר שעשיתי השוואה כמה תמונות עם סרטים שיש בידי, אני חותם כאן שמדובר בזיוף, שיחקו בתמונות עם פוטושופ.
אני כותב את זה לאחר ששוחחתי עם אחד האחראים על הוצאת הספר.
והוא גמגם!
הבטחתי כתב:גם אם נניח שזה לא פוטושופ, אז מה? רח"ל, לאן אפשר עוד להדרדר, ברדידות ובשטחיות?
מכון אוהב ספרים כתב:זה יצא לאור ע"י משפחת הגר"ח שליט"א, וקשה להאמין שהם נגעו בתמונות
והנותן לשכוי בינה יתן לו בינה והשכל
איש_ספר כתב:הספר החשוב הזה ("הספר שיאיר לכם את הבית ואת החיים") בהחלט ראוי לתגובות המלומדות והדיונים המחכימים שנרשמו כאן.
אני מציע שבחלק ב יהיה אפשרות ללחוץ על התמונה וע"י כך לשמוע את קרקורי השכווי, ואז אולי נוכל אולי לדעת האמת עם מי, עם כדברי "העסקנים" שהוא ראשון לחשבון עוונות, או כדברי ר' יעקב, שהוא תרנגול שנתכפרו בעליו (שהוא אחד מחמש חטאות המתות כידוע).
המעיין כתב:איש_ספר כתב:הספר החשוב הזה ("הספר שיאיר לכם את הבית ואת החיים") בהחלט ראוי לתגובות המלומדות והדיונים המחכימים שנרשמו כאן.
אני מציע שבחלק ב יהיה אפשרות ללחוץ על התמונה וע"י כך לשמוע את קרקורי השכווי, ואז אולי נוכל אולי לדעת האמת עם מי, עם כדברי "העסקנים" שהוא ראשון לחשבון עוונות, או כדברי ר' יעקב, שהוא תרנגול שנתכפרו בעליו (שהוא אחד מחמש חטאות המתות כידוע).
רבינו איש ספר, עצות כאלה לא מחלקים בחינם אלא עושים הסכם על בסיס אחוזים, מחר תראה שעשו את זה ומוכרים במחיר כפול.
איש_ספר כתב:הספר החשוב הזה ("הספר שיאיר לכם את הבית ואת החיים") בהחלט ראוי לתגובות המלומדות והדיונים המחכימים שנרשמו כאן.
קומי_אורי כתב:מה קשור "עובדים עליהם"???? מדובר בצורת שיווק פאתטית שכשאנחנו היינו בגן היה מקובל שמתאימה לגן בלבד, ומסתבר שהיא גדלה ביחד עם כל בני הדור שלנו, וכיום פונים לאנשים מבוגרים בצורה שפנו אלינו בגן, עם תמונות, עם מליצות ילדותיות, "יאיר את הבית"??? למה ועל מה?? מי צריך בכלל את הספר הזה?
אום אני חומה כתב:איש_ספר כתב:הספר החשוב הזה ("הספר שיאיר לכם את הבית ואת החיים") בהחלט ראוי לתגובות המלומדות והדיונים המחכימים שנרשמו כאן.
כולל תגובתך המדהימה, כמובן.
--------
ולכל המגיבים הנכבדים, בעלי אג'נדות ושאינם, חוכמולוגים ושאינם, יודעי הכל ושאינם, לכולם ייאמר:
מי יודע מה המשותף בין הגר"א, רעק"א, מהרי"ל דיסקין, ר' יצחק אלחנן, הגראי"ל והגרח"ק?
-על כולם טענו שאנשים מהחצר 'עובדים'\מאיימים עליהם ושולטים בהם. ודי בזה.
הבטחתי כתב:אם אני חומה
איני נמנה על שום מחנה, וכל הסחי והרפש והמיאוס הזה לא מעניינים אותי.
אם ספר זה, הוא 'בשורה', או 'יום שמחה', מצבינו קשה עד למאוד.
אום אני חומה כתב:מי יודע מה המשותף בין הגר"א, רעק"א, מהרי"ל דיסקין, ר' יצחק אלחנן, הגראי"ל והגרח"ק?
-על כולם טענו שאנשים מהחצר 'עובדים'\מאיימים עליהם ושולטים בהם. ודי בזה.
יעקב מורגנשטרן כתב:אסביר את עצמי.
ממרן הגר"ח שליט"א שר התורה לא ניתן ללמוד מעשה רב נקודה.
ש. ספראי כתב:אין ספק שרבים משתמשים בהגרח"ק לצרכים אישיים, כמו שמשתמשים בעוד אלף רבנים לצרכים אישיים.
כמובן שכמו כל אדם, גם להגר"ח ישנם אנשים שהוא סומך עליהם ומאזין להם בכובד ראש, ואף מפקיד בידיהם נושאים חשובים שמגיעים אליו, אחריות על הסכמות וחתימות וכו'.
"....כך גם בנושאי ההסכמות והחתימות היוצאות מתחת ידו.
ובהחלט. יש אנשים שמסלפים או משמיטים דברים, אך לא מדובר כלל וכלל באנשי בית הרב. הם רציניים וסופר- אחראיים.
נ.ב. את עמוד התרנגולים לא הספקתי לראות בספר, והספר שהושאל- הושב לבעליו...
ש. ספראי כתב:אפשר לומר מה שרוצים על 'אנשי החצר', ומי שמשוכנע מראש, קשה לשכנעו..
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 226 אורחים