yankev כתב:אני מחפש ספרים או מאמרים אובייקטיביים ואבסולוטיים לגבי הסוגיא של שלשת השבועות (בכתובות קיב) - - -
דראל כתב:משלי כז כב.
חכם באשי כתב:yankev כתב:אני מחפש ספרים או מאמרים אובייקטיביים ואבסולוטיים לגבי הסוגיא של שלשת השבועות (בכתובות קיב) - - -
לענ"ד, אין כזה חיבור, כי אין מציאות שאדם יכתוב בענין זה בלא נטיות...
אוצר החכמה כתב:נכנסו כאן הרבה לעניין האובייקטיבי אבל לדעתי
הוא לא התכוון באמת לאובייקטיבי
הוא מחפש מאמר שמנסה להציג את שתי הדעות דעת האומרים כך ודעת הסוברים להיפך
yankev כתב:אני מחפש ספרים או מאמרים אובייקטיביים ואבסולוטיים לגבי הסוגיא של שלשת השבועות (בכתובות קיב) שמביאים דברי ראשונים לגבי הסוגיא הזאת ומסכמים אותם (פחות פלפולים יותר טוב. אני מחפש משא ומתן לעניין).
חכם באשי כתב:yankev כתב:אני מחפש ספרים או מאמרים אובייקטיביים ואבסולוטיים לגבי הסוגיא של שלשת השבועות (בכתובות קיב) שמביאים דברי ראשונים לגבי הסוגיא הזאת ומסכמים אותם (פחות פלפולים יותר טוב. אני מחפש משא ומתן לעניין).
אולי המאמר המצורף יעזור לך במעט.
yankev כתב:בעלי המאמרים "המדעיים" בד"כ מתיימרים להיות כאלו, אך דא עקא שכל אלו ציונים, וא"כ ממילא נוגעים הם בדבר.
בר ששת כתב:מה שמרגיע אותי, שבכל הפורום עוד לא נמצא מי שיטען כי אסור לקרוא באותם אובייקטיבים המוחרמים...yankev כתב:בעלי המאמרים "המדעיים" בד"כ מתיימרים להיות כאלו, אך דא עקא שכל אלו ציונים, וא"כ ממילא נוגעים הם בדבר.
חשוב לא פחות להזכיר כי גם הכותבים מחסידי סאטמער הינם קנאים וגם הם לא אויבייקטיבים, ובמידה כפולה ומכופלת מאותם 'ציונים' שלא רואים בכך שוה כסף....
אוצר החכמה כתב:וגם שבנושאים שיש להם נגיעה לפוליטיקה קשה לאנשים להיות אובייקטיביים
בר ששת כתב:הינך צודק, וכשאני מנסה להעמיק ולברר מדוע,
אני מואלץ להגיע למסקנה, שלאותם אובייקטיבים,
ישנם טרדות ונושאים חשובים יותר לכתוב עליהם חיבורים...
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 88 אורחים