מה שנכון נכון כתב:רעואל המדייני כתב:אשמח אם אפשר לקבל את ההקדמה הראשונה לגבורות ה' של המהר"ל, ממהדורת מכון ירושלים [הרב הרטמן].
ממש תודה רבה.
מה שנכון נכון כתב:רעואל המדייני כתב:אשמח אם אפשר לקבל את ההקדמה הראשונה לגבורות ה' של המהר"ל, ממהדורת מכון ירושלים [הרב הרטמן].
שמואל דוד כתב:בבקשה,
שיטה מקובצת (אופק) מהדורה מורחבת חולין דף לא
מה שנכון נכון כתב:שמואל דוד כתב:בבקשה,
שיטה מקובצת (אופק) מהדורה מורחבת חולין דף לא
הוא בכרך ב' של מהדורה זו. אינו באוצר, וכמדומני שעוד לא יצא לאור.
יוסף משה כתב:אודה למי שיוכל להעלות עומקה של הלכה - בורשטין, סי' יא-יג. תודה מראש.
בקרו טלה כתב:יוסף משה כתב:אודה למי שיוכל להעלות עומקה של הלכה - בורשטין, סי' יא-יג. תודה מראש.
כרמי שלי כתב:מקור חידוש זה הוא ביערות דבש (ח"א דרוש טו, ח"ב דרוש יב).
הא לחמא עניא כתב:בספר צפנת פענח של הרה"ק מפולנאה מהדורה חדשה, אני צריך כמה קטעים מסויימים בפרשת השבוע פרשת בא [לא יודע בדיוק איזה עמוד זה] מש"כ חידוש גדול דמה שכתוב בתורה כחצות הלילה אני יוצא, זהו חצות לפי שעון ירושלים. חידוש נפלא שראוי להעלותו לזיכוי הרבים ואני מאמין שזה יהיה דבר חדש להרבה מחו"ר הפורום.
ייש"כ גדול מראש.
הא לחמא עניא כתב:בספר צפנת פענח של הרה"ק מפולנאה מהדורה חדשה, אני צריך כמה קטעים מסויימים בפרשת השבוע פרשת בא [לא יודע בדיוק איזה עמוד זה] מש"כ חידוש גדול דמה שכתוב בתורה כחצות הלילה אני יוצא, זהו חצות לפי שעון ירושלים. חידוש נפלא שראוי להעלותו לזיכוי הרבים ואני מאמין שזה יהיה דבר חדש להרבה מחו"ר הפורום.
ייש"כ גדול מראש.
הא לחמא עניא כתב:ג. כאורח איני יכול לראות את הכתוב שם.
הא לחמא עניא כתב:כרמי שלי כתב:מקור חידוש זה הוא ביערות דבש (ח"א דרוש טו, ח"ב דרוש יב).
א. על מה כוונתך בזה שכתבת מקור החידוש???
ב. ואל מי מכוונים דבריך???
ג. כאורח איני יכול לראות את הכתוב שם.
בקרו טלה כתב:הא לחמא עניא כתב:ג. כאורח איני יכול לראות את הכתוב שם.
ועי' עוד במלא העומר פסוק ד, ובתורת משה לחת''ס ד"ה כחצות הלילה
קטןודל כתב:אודה למי שיכול להביא לי שנות דור ודור ח"ג עמ' תקלו-תקמו
בתודה מראש מקרב לב
אבא יודן כתב:אני צריך לדברי שעוועל על רעק"א בגליונו הש"ס לברכות לט ע"ב שלמון בספרו 'משנתו של רעק"א בגליון הש"ס'.
ודברי הג"ר חיים קניבסקי שליטא בספרו שמות בארץ דף פה בענין הנ"ל
תודה רבה במאד מאד
בקרו טלה כתב:אבא יודן כתב:אני צריך לדברי שעוועל על רעק"א בגליונו הש"ס לברכות לט ע"ב שלמון בספרו 'משנתו של רעק"א בגליון הש"ס'.
ודברי הג"ר חיים קניבסקי שליטא בספרו שמות בארץ דף פה בענין הנ"ל
תודה רבה במאד מאד
שטיינער כתב:תם מה הוא אומר כתב:בחוברת הנ"ל סוף עמוד ט"ו, על הנודניקים שהיעב"ץ קורה להם "מהאנשים הכבדים" לא צויין המקור.
ראה ליעב"ץ במגדל עוז עלית הביקור דף קכד ושם דף קסא דפוס לבוב
דרופתקי דאורייתא כתב:אם אפשר בבקשה להעלות היעב"ץ הנ"ל? בתודה מראש
כח עליון כתב:אפשר לבקש 'ליקוטים' שבסוף 'אמרי נועם' להגר"א?
בקרו טלה כתב:כח עליון כתב:אפשר לבקש 'ליקוטים' שבסוף 'אמרי נועם' להגר"א?
חיימקה כתב:http://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=7&t=7217&start=9760#p516322
הקפצה
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 714 אורחים