ודאי שלכל צמח ישנה תועלת פרטית מקיומם, חוץ מהתועלת הכללית שעושה את העולם יפה יותר בריבוי המינים והצמחים.
דיברתי עם חוקר (זאולוג), ואמר לי שכל בע"ח שחקר את אורח חייו לעומק, הוא הגיע למסקנא שאילו היה חסר אותו בע"ח מן העולם היה בא העולם לקיצו...
איש_ספר כתב:מכובדנו בר ששת לא הציע רעיונות לכתבה אלטרנטיבית ! (בזאת יוגיעו מוחם בעלי ושכירי עיתון זה), בר"ש מתח ביקורת על כתבה המנשאת ומייקרת אנשים - לא על היותם ירא"ש, לא בגין שנצטיינו בשבירת מדה אחת, לא על שום מפעלי החסד אותם הם מפעילים, ולא לגודל חכמת התורה המתנוססת בקרבם - על שום הצלחתם הכלכלית בלבד. לדעתו ולדעת רבים, הרי זו תופעה מבישה שיש להוקיעה. וכמדומה שע"ז אין ויכוח בינינו. הלא כן?
אדג כתב:דיברתי עם חוקר (זאולוג), ואמר לי שכל בע"ח שחקר את אורח חייו לעומק, הוא הגיע למסקנא שאילו היה חסר אותו בע"ח מן העולם היה בא העולם לקיצו...
חד וחלק כתב:ודאי הכותבת הנכבדת לא העלתה על דעתה לתת יד לאמונה קלוקלת, אלא פשוט לא ידעה בין ימינה לשמאלה. אך גם על זה גופא טענתנו כמובן.
אדג כתב:ודאי שלכל צמח ישנה תועלת פרטית מקיומם, חוץ מהתועלת הכללית שעושה את העולם יפה יותר בריבוי המינים והצמחים.
דיברתי עם חוקר (זאולוג), ואמר לי שכל בע"ח שחקר את אורח חייו לעומק, הוא הגיע למסקנא שאילו היה חסר אותו בע"ח מן העולם היה בא העולם לקיצו...
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 459 אורחים