בן מיכאל כתב:לבי במערב כתב:ושא_נס כתב: . . כנראה דברי בענינים אלו אינם מעניינים את רוב באי אתרא הדין, ושמא אחדל מלהוסיף באשכול זה . .
אף אני איני יכול לדבר אלא בשם עצמי, ואף אותי מעניינים הדברים (כמובן).
גא"מ.
ג"א.
בן מיכאל כתב:לבי במערב כתב:ושא_נס כתב: . . כנראה דברי בענינים אלו אינם מעניינים את רוב באי אתרא הדין, ושמא אחדל מלהוסיף באשכול זה . .
אף אני איני יכול לדבר אלא בשם עצמי, ואף אותי מעניינים הדברים (כמובן).
גא"מ.
השש בדברי תורה כתב:האייפון לא מחזיק עוד את האפיקלציה של הכי גרסינן. האם ידוע לחברים מה קרה לה-app?
אִיךְ-מֶיְין כתב:האם ידוע למי אם יש בכוונת פרידברג לעבוד על שינויי נוסחאות ברש"י?
עדיאל ברויאר כתב:אִיךְ-מֶיְין כתב:האם ידוע למי אם יש בכוונת פרידברג לעבוד על שינויי נוסחאות ברש"י?
לא נראה שיעבדו. די סגרו את המשך הפרויקט.
מכון התלמוד הישראלי (יד הרב הרצוג) אסף שינו"ס במשך השנים.
ארנד הוציא לאור מהדורה מדעית של כמה מסכתות (מגילה, ראש השנה וסוכה)
עדיאל ברויאר כתב:רישום בלבד. אפשר להיכנס גם בלי רישום (ואז יש הגבלות מסוימות)
פייביש אופטובסקי כתב:היודע מאן דהו מן החברים האם נמצא באתר פרידברג או בכל מאגר אחר הקלדה של מהדורת וינציה?
תודה רבה למשיבים.
אִיךְ-מֶיְין כתב:עדיאל ברויאר כתב:אִיךְ-מֶיְין כתב:האם ידוע למי אם יש בכוונת פרידברג לעבוד על שינויי נוסחאות ברש"י?
לא נראה שיעבדו. די סגרו את המשך הפרויקט.
מכון התלמוד הישראלי (יד הרב הרצוג) אסף שינו"ס במשך השנים.
ארנד הוציא לאור מהדורה מדעית של כמה מסכתות (מגילה, ראש השנה וסוכה)
יש"כ על תשובתך.
האם ידוע אם הוא (או אחר) עובדים על יומא?
בגולה כתב:מנסה להתחבר לאתר הגניזה (עם שם משתמש), אבל נתקל בבעיות, עוד מישהו ?
סופר-סתם כתב:פעם תהיתי מדוע לא השתמשו בגרסת העין-יעקב כעד נוסח נוסף?
תשובתם היתה: כיון שאינו עד נוסח שלם.
ואנוכי לא ידעתי מאי שנא מכת"י שאכלוהו העכברים או שלט בו הריקבון? מ"מ עדות על נוסח האגדות יש כאן.
סופר-סתם כתב:פעם תהיתי מדוע לא השתמשו בגרסת העין-יעקב כעד נוסח נוסף?
תשובתם היתה: כיון שאינו עד נוסח שלם.
ואנוכי לא ידעתי מאי שנא מכת"י שאכלוהו העכברים או שלט בו הריקבון? מ"מ עדות על נוסח האגדות יש כאן.
יבנה כתב:בגולה כתב:מנסה להתחבר לאתר הגניזה (עם שם משתמש), אבל נתקל בבעיות, עוד מישהו ?
זה עובד.
613מצו כתב:אאל"ט באתר "הכי גרסינן" בכל עמוד של גמרא יש לראות רשימה של כ"י קיימים שלא כלולים במאגר שלהם - ככה לפחות יש לדעת מה צריך לעעין בו באתרים אחרים.
יהודה בן יעקב כתב:עשיתי "הורדה" של עדי הנוסח, אולם איני מצליח לפתוח את קובץ אקסל שירד.
האם מישהו נתקל בבעיה זו?
הוגה ומעיין כתב:יש כעת תקלה כללית?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 119 אורחים