י. אברהם כתב:גליון דאצ'ה שדובר שם על ספרי משה זילברבלט
(אין לי מס' גליון)
כוונתך מסתמא על זה:
י. אברהם כתב:גליון דאצ'ה שדובר שם על ספרי משה זילברבלט
(אין לי מס' גליון)
שבענו מטובך כתב:כאן
מה שנכון נכון כתב:הרבה מהגליונות ישנם גם בה"ב.
בקרו טלה כתב:מנהגי הקהילות (תשס"ה) סביבות עמ' קפו בענין ברכת הבנים
אלפא ביתא קדמייתא דשמואל זעירא עמ' 207 ואילך בענין הנ"ל
אראל כתב:בקרו טלה כתב:מנהגי הקהילות (תשס"ה) סביבות עמ' קפו בענין ברכת הבנים
באלפא ביתא קדמייתא שציינת, לא נמצא אודות ברכת הבנים רק אודות 'ברכה בשתי ידים', האם על זה כוונתך?, [אם כן, אעלה לך בלי"נ אי"ה]
בקרו טלה כתב:אראל כתב:בקרו טלה כתב:מנהגי הקהילות (תשס"ה) סביבות עמ' קפו בענין ברכת הבנים
באלפא ביתא קדמייתא שציינת, לא נמצא אודות ברכת הבנים רק אודות 'ברכה בשתי ידים', האם על זה כוונתך?, [אם כן, אעלה לך בלי"נ אי"ה]
אכן
ייש"כ גדול
אראל כתב:בשמחה ובטוב לבב
מצליח כתב:מאמר 'תפילתם של אנוסים' בתוך קדושת החיים וחירוף הנפש -קובץ מאמרים לזכרו של אמיר יקותיאל עמ' 166-153
יקנה כתב:אני מחפש 'דחוף' ספר 'שני פירושי ר׳ אברהם אבן עזרא לתרי־עשר' לאריאל סימון בעיקר ח"א (הושע,יואל עמוס), אשמח מאוד לקבלו, או על כל מידע איפה אפשר להורידו בpdf,
תודה רבה.
איש בער כתב:מצליח כתב:מאמר 'תפילתם של אנוסים' בתוך קדושת החיים וחירוף הנפש -קובץ מאמרים לזכרו של אמיר יקותיאל עמ' 166-153
יהודי טבעי כתב:האם ניתן להשיג ספרי יסוד סרוקים (פי. די. אף.), סידור, חומש, נ"ך, תהילים, משניות (עם פירושי בסיס כגון מהדורת אשכול).
באוצר יש רק מהדורות נרחבות ומשופרות או עתיקות, אך אין ספרי יסוד אלו, הנדרשים לכל עוברי דרך, על הטאבלט.
אבקש מי שיוכל לשלוח לי את הספרים או קישורים לאתרים שיש בהם ספרים אלו.
תל אביבי כתב:זקוק ל'תקופות ומוסדות במקרא' של מנחם הרן מעמוד 77 ואילך (לפי הנושא, אין לי את ההפניה לגבי הסיומת). בתודה מראש.
תל אביבי כתב:תל אביבי כתב:זקוק ל'תקופות ומוסדות במקרא' של מנחם הרן מעמוד 77 ואילך (לפי הנושא, אין לי את ההפניה לגבי הסיומת). בתודה מראש.
הקפצה. האם מישהו כאן יכול לשלוח לי לפחות את תוכן העניינים של הספר הנ"ל. בתודה מראש.
עושה חדשות כתב:בבקשה:
טובי, פיוטי רס"ג, א, 31-14.
תודה.
חד ברנש כתב:תל אביבי כתב:תל אביבי כתב:זקוק ל'תקופות ומוסדות במקרא' של מנחם הרן מעמוד 77 ואילך (לפי הנושא, אין לי את ההפניה לגבי הסיומת). בתודה מראש.
הקפצה. האם מישהו כאן יכול לשלוח לי לפחות את תוכן העניינים של הספר הנ"ל. בתודה מראש.
יציב פתגם כתב:אני זקוק למאמרו של פרופ' מאיר בניהו, "ויכוחים בקהילה הספרדית והפורטוגזית בלונדון ותשובת החכם רבי רפאל מילדולה", מיכאל י, תשמ"ו, עמ' ט-עז
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 228 אורחים