פייביש אופטובסקי כתב:רבי זאב שליט"א. מרגש לשמוע ממך.
האם כבר הדפסת את הספר המיוחל 'אוצר רש"י'?
בע"ה יכנס לדפוס בשבוע הבא עלינו לטובה ומקווה שיהיה בחנויות לאחר החגים
פייביש אופטובסקי כתב:רבי זאב שליט"א. מרגש לשמוע ממך.
זאב ערבות כתב:בע"ה יכנס לדפוס בשבוע הבא עלינו לטובה ומקווה שיהיה בחנויות לאחר החגים
עניו כמשה כתב:זאב ערבות כתב:בע"ה יכנס לדפוס בשבוע הבא עלינו לטובה ומקווה שיהיה בחנויות לאחר החגים
האם נזכה לראות את הקובץ אצלינו באשכול?
עניו כמשה כתב:אני אשמח לקבל את המהדורה האחרונה על מנת שיהיה לי את מירב השימוש בספר
אפשר אולי בפררטי אם אתה לא מעוניין לפרסם באשכול
זאב ערבות כתב:חד ברנש כתב:טעות בידיך, ידידי ר' זאב,
ר' שאול שפר הוא אדם אמתי, בשר ודם, אלא שהוא שכר את ר"ש אשכנזי שיכתוב עבורו את הספרים.
והשאלה היא, האם אחרי שר"ש אשכנזי קיבל ממון על עבודתו ועל שימכרנה לר"ש שפר, כיצד מותר לו לנכס את ספרו לעצמו?
וכבר דנו בזה באחד האשכולות על ר"ש אשכנזי.
כתבה על רב שאול שפר
תורה יהדי''ר כתב:נתבקשתי ע"י המחבר, להעלות לאתרא קדישא הדין - לזיכוי הרבים
ספר נר לרגלי דבריך
וספר נר שלום
זאב ערבות כתב:קונטרס דקדוקי מצוות - מלמד שלא שינה
כולל הנהגות עובדות ואורחות חיים לרבינו הגדול מרן הגר"ח קניבסקי זצוק" ל
זאב ערבות כתב:מהדורה לא ידועה של ש"ס וגשל הנקראת מהדורת ירושלם עם הפתח דבר שנדפסה במיוחד עבור חסידות גור
זאב ערבות כתב:האם ידוע מה שנת הדפוס והאם יש מי שבידו החידושים שנדפסו שם?
אראל כתב:זאב ערבות כתב:האם ידוע מה שנת הדפוס והאם יש מי שבידו החידושים שנדפסו שם?
איני יודע בדיוק איזה שנה, כי אין לי הספר בכלל, ולא ראיתיו מעולם, מה שאני רואה כאן בצילום כתוב, מוזכר הרה"ג ר' יהודה ארי' ז"ל בן כ"ק אדמו"ר שליט"א, הכונה על כ"ק אדמו"ר בעל פני מנחם זצ"ל, זאת אומרת שנדפס בין שנות תשנ"ב-תשנ"ו, שנות כהונותו של האדמו"ר
ואודות הכתבים שנדפסו שמה, כמדומני שראיתי פעם בשיחותיו של בנו הגר"ש אלתר שליט"א, מדבר אודות החידושים על יו"ד לסבו השפת אמת, אם זה באמת מהשפ"א או לא, לא זכור לי כרגע איפה ראיתי זאת
זאב ערבות כתב:פייביש אופטובסקי כתב:רבי זאב שליט"א. מרגש לשמוע ממך.
בע"ה יכנס לדפוס בשבוע הבא עלינו לטובה ומקווה שיהיה בחנויות לאחר החגים
פייביש אופטובסקי כתב:רבי זאב שליט"א,
יש חדשות? מצפים!
זאב ערבות כתב:עשיתי חיפוש באוצר החכמה ולא מצאתי את קובץ אגרות חזון איש. נשלח לי קובץ צילום של שלשת החלקים מהדורת תש"ן
גיורא בשמי שמיא כתב:זאב ערבות כתב:עשיתי חיפוש באוצר החכמה ולא מצאתי את קובץ אגרות חזון איש. נשלח לי קובץ צילום של שלשת החלקים מהדורת תש"ן
ייש"כ גדול, איזה דורון!
(כמובן זה לא אמור להיות תחליף למודפס, אך לא תמיד נמצאים בבית, ולפעמים קריאת כמה שורות יש בה כדי לרומם את כל היום!) בדקתי מעט, והקובץ ניתן לחיפוש! (דבר מאד יקר בפרט בספרים אלו, כי לפעמים הלשון נחקק בלב, אך מקום מוצאו נשכח, ומי יחזיר לנו האבידה? מחפשים אנה ואנה, ולא מצליחים למצוא. כעת אפשר בניקל לחפש "תנועה" או "נעימה" "פלס" ולמצוא דברי חפץ!)
אראל כתב:כרגע אני צריך ללכת
אעלה אי"ה בעוד כמה שעות הקובץ מחדש, ברזולצית שחור ולבן, ובלי הצללים,
אראל כתב:אראל כתב:כרגע אני צריך ללכת
אעלה אי"ה בעוד כמה שעות הקובץ מחדש, ברזולצית שחור ולבן, ובלי הצללים,
מוצא שפתי אשמור
תודה רבה ר' זאב על טוב לבך, קיבלתי מהמחבר שזה כבר אזל מן השוק, והוא רוצה להדפיס את זה שוב בשנה הבא.זאב ערבות כתב:לפני כמה שנים העליתי מספר דפים של ספר הסרגונס, כעת ביקשו באשכול חיפוש ספרים viewtopic.php?f=7&t=15406&start=6680#p772497
דרך אגב נכתב ע"י אברך חסידי אך קשה לדעת זאת מהרשימה הביבליוגרפית בסופו (ואת זה כתבתי לדברי אחד באשכול על התכלת שחשד באברך כולל מחברי הפורום שהוא פרופסור!).
עניו כמשה כתב:האם תוכל ללמדנו בינה איך עשית את הדבר הנפלא הזה
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 544 אורחים