יושב סתר כתב:איפה יש כאן בפורום [ודאי שיש השאלה איפה] להוריד יומן למחשב לחישוב ימי וסתות?
תודה מראש למגיבים
פייביש אופטובסקי כתב:אודה למי שיוכל להעלות:
שיעורי רבנו משולם דוד הלוי עניני דרוש ואגדה (ועובדות) עמודים תח-תי.
ישראל אליהו כתב:.
איש בער כתב:ישנו באוצר.
איש בער כתב:פיה"מ להר"מ מקוואות פ"ד מ"ד מכון המאור
ישראל אליהו כתב:בבקשה את המאמר של עדן הכהן המוזכר כאן
https://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx? ... 5050918210
בתודה
חד ברנש כתב:את המאמר בקבלה שלחתי אליך באישי.
ושא_נס כתב:בס"ד
אודה מאד למי שיוכל לסרוק, ספר "קול צופיך" חלק ב', לר"ח זייטשיק זצ"ל, מאמר "ההפסק" (איני יודע מספרי העמודים). הספר חסר באוצר הרגיל והמקוון (יש בו ח"א וח"ג, אך ח"ב חסר).
תודה רבה
מנחם-כהן כתב:בס"ד.
אודה לכל מי שיעלה לכאן את שרשי מנהגי אשכנז ח"ג עמ' 256- 257.
פלגינן כתב:מנחם-כהן כתב:בס"ד.
אודה לכל מי שיעלה לכאן את שרשי מנהגי אשכנז ח"ג עמ' 256- 257.
משמר כתב:ישנו מאמר של הרה"ג ר' אברהם אנגלרד הי"ו מבני ברק בנושא י"ב חלות בסעודת ש"ק ומנהגי בציעת הפת במשנתם של רבוה"ק מבאבוב זי"ע.
נדפס באחד מקבצי בית באבוב לרגל שמחה. האם יש מי שיודע היכן נדפס או יכול להעלותו כאן?
ייש"כ מראש
ברוז כתב:משמר כתב:ישנו מאמר של הרה"ג ר' אברהם אנגלרד הי"ו מבני ברק בנושא י"ב חלות בסעודת ש"ק ומנהגי בציעת הפת במשנתם של רבוה"ק מבאבוב זי"ע.
נדפס באחד מקבצי בית באבוב לרגל שמחה. האם יש מי שיודע היכן נדפס או יכול להעלותו כאן?
ייש"כ מראש
המייל שלו: [email protected]
א גאליציאנער כתב:אני מתאר לעצמי שזה לא קיים באוצר, אבל למען האמת גם אין לי כל כך מושג מה זה, ירחון או עיתון או משהו אחר, משהו שר' אשר זיו מציין אליו בהערה למאמרו, REJ מספר 77 עמ' 35 ו79 עמוד 39, אם מישהו יודע מהו אותו REJ ויוכל אולי להפנותני למקום שם ניתן אולי למצאו אודה לו מאוד, זה דחוף מעט...
בברכה שלימה ונאמנה
א גאליציאנער
א גאליציאנער כתב:א גאליציאנער כתב:אני מתאר לעצמי שזה לא קיים באוצר, אבל למען האמת גם אין לי כל כך מושג מה זה, ירחון או עיתון או משהו אחר, משהו שר' אשר זיו מציין אליו בהערה למאמרו, REJ מספר 77 עמ' 35 ו79 עמוד 39, אם מישהו יודע מהו אותו REJ ויוכל אולי להפנותני למקום שם ניתן אולי למצאו אודה לו מאוד, זה דחוף מעט...
בברכה שלימה ונאמנה
א גאליציאנער
טוב... מדובר בקובץ בצרפתית [ללימודי יהדות או משהו כזה יו"ל בפאריס כבר כמעט 150 שנה ברציפות אני חושב], מצאתי את מספר 77, אך לא את מספר 79... אני מחפש מתרגם באותה הזדמנות... [מחפש את האשכול לבקשת עזרה לתרגום...]
בברכה שלמה ונאמנה
א גאליציאנער
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: משה גרוס ו־ 557 אורחים