לחי כתב:בבקשה אם אפשר
מתוך קובץ מוריה שנה עשירית גליון ז' (קטו-קטז) עמ' עז וכו' עד סוף המאמר
תודה רבה
גלרשטיין כתב:אשמח מאוד לקבל מהספר אלישיב הכהן חלק ג סימן מב. תודה מראש
גלרשטיין כתב:אשמח לקבל מספר אבני דרך (העלפגוטט) סימן ה, ממש ממש תודה רבה מראש.
רציני כתב:גלרשטיין כתב:אשמח לקבל מספר אבני דרך (העלפגוטט) סימן ה, ממש ממש תודה רבה מראש.
לא ידעתי כתב:מישהו יכול לעלות אוצר הגאונים גיטין דפים 8-11, יישר כחכם
חבר פורום אוצר החכמה כתב:לא ידעתי כתב:מישהו יכול לעלות אוצר הגאונים גיטין דפים 8-11, יישר כחכם
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
ש. ספראי כתב:ילקוט יוסף איסור והיתר כרך ג' עמוד שיד
תודה רבה רבה
אוצר מדברה כתב:אשמח לקבל מרדכי (רמז שפט-שצ) והגהת מרדכי ממרדכי השלם על מסכת שבת פרק ואלו קשרים. בעניין שרייתו זהו כיבוסו.
חבר פורום אוצר החכמה כתב:אוצר מדברה כתב:אשמח לקבל מרדכי (רמז שפט-שצ) והגהת מרדכי ממרדכי השלם על מסכת שבת פרק ואלו קשרים. בעניין שרייתו זהו כיבוסו.
זה?
אוצר מדברה כתב:אפשר גם את העמוד שלפני?
מוסג"פ:גל של אגוזים כתב:אני זקוק למאמרו של ר' יהושע ענבל בירחון האוצר האחרון כקובץ בפני עצמו
רציני כתב:גלרשטיין כתב:אשמח מאוד לקבל מהספר אלישיב הכהן חלק ג סימן מב. תודה מראש
הסימן יותר מ20 עמודים ולא ניתן להעביר יותר מ20 עמודים לפדפ האם יש משהו מיוחד שאתה מעוניין מתוך הסימן.
גלרשטיין כתב:רציני כתב:גלרשטיין כתב:אשמח לקבל מספר אבני דרך (העלפגוטט) סימן ה, ממש ממש תודה רבה מראש.
ממש תודה רבה עזרת מאוד, יש מצב גם לסימן ו, זה ג״כ יעזור.
אשרי יושבי ביתך כתב:אני זקוק לספר 'ברכות מהר"ם' למהר"ם מרוטנבורג - סי' כג, מהדו' מכון ירושלים (שפיצר)
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אני זקוק לספר 'ברכות מהר"ם' למהר"ם מרוטנבורג - סי' כג, מהדו' מכון ירושלים (שפיצר)
לא ידעתי כתב:לוח ארש מהדורת אוצרנו, קצירת האומר מאמר ג' בענין שם יששכר בתורה מאת הרב דויד יצחקי
בקרו טלה כתב:לא ידעתי כתב:לוח ארש מהדורת אוצרנו, קצירת האומר מאמר ג' בענין שם יששכר בתורה מאת הרב דויד יצחקי
עושה חדשות כתב:אני זקוק לקונטרס דיני שמיטת קרקעות מהגאון הרב נויבירט זצ"ל
יש"כ! באוצר החכמה יש מהדורה נוספת, לכאו' ישנה יותר, אבל חסר בה דף שער. האם המהדורה הזאת, הרביעית, היא גם האחרונה? ומתי יצאה המהדורה הראשונה של קונטרס זה? אולי מישהו יודע.בקרו טלה כתב:עושה חדשות כתב:אני זקוק לקונטרס דיני שמיטת קרקעות מהגאון הרב נויבירט זצ"ל
עושה חדשות כתב: האם המהדורה הזאת, הרביעית, היא גם האחרונה? ומתי יצאה המהדורה הראשונה של קונטרס זה?
מצר כתב:הקדמת ספר אות חיים
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 283 אורחים