בן אליהו כתב:אבד לי מקור בחזו"א בנושא מסויים. מאוד חשוב לי. ניסתי לאתר אך העלתי חרס. מישהו מכיר ת"ח בקי ישר והפוך בתורת החזו"א שאוכל לשאול אותו?
יש דרך אולי להעביר את השאלה לגרד"ל? אולי ת"ח מבית המדרש של ר' חיים גריינמן? בתודה מראש
בן אליהו כתב:אבד לי מקור בחזו"א בנושא מסויים. מאוד חשוב לי. ניסתי לאתר אך העלתי חרס. מישהו מכיר ת"ח בקי ישר והפוך בתורת החזו"א שאוכל לשאול אותו?
יש דרך אולי להעביר את השאלה לגרד"ל? אולי ת"ח מבית המדרש של ר' חיים גריינמן? בתודה מראש
משה לוי11 כתב:מחפש את הטלפון של הרב חיים יוסף וולדמן,
הוציא לאור ספר ראשית חכמה, אור הישר, עין יעקב, אור הישר ודרך סעודה, תורת השחיטה. רובם באוצר.
בספרים שהוציא כתוב שגר ברחוב הטורים 30; ידוע אולי אם הוא עדיין מתגורר שם, ואם כן איפה בדיוק?
מחשב מסלול כתב:יוסף חיים מזרחי בעל סידור עוד יוסף חי
הרב עובדיה יוסף טולידנו
תנסה: [email protected]מחשב מסלול כתב:יוסף חיים מזרחי בעל סידור עוד יוסף חי
אשי ישראל כתב:מחפש מייל של הרב ישי רונן, שפרסם בבית אהרן וישראל בגליונות האחרונים ספר של רס"ג.
באתי רק להעיר כתב:אני מחפש ה'מייל' של פרופ' שמואל גליק, שערך 'קונטרס התשובות החדש' ועוד ספרים. תודה למשיבים!
בן אליהו כתב:ספר נצרך מאוד. האם המפתחות מפורטים? האם ניתן להעלות דוגמה מהספר?
הוד_והדר כתב:אני מחפש טלפון או מייל [שעונים] לכותבי תורת רבי יצחק מאיר מורגנשטרן
תודה
אברהם שרייבר כתב:הוד_והדר כתב:אני מחפש טלפון או מייל [שעונים] לכותבי תורת רבי יצחק מאיר מורגנשטרן
תודה
[email protected]
הוד_והדר כתב:על קצה הקולמוס כתב:הוד_והדר כתב:על קצה הקולמוס כתב:מייל של הרב שמעון יוסף מלר.
מוציא הספרים לבית בריסק שלשלת בריסק וכו'.
אני חוזר על הבקשה האם יש למישהו המייל שלו
[email protected]
תודה
ספרים וועלט כתב:הוד_והדר כתב:על קצה הקולמוס כתב:הוד_והדר כתב:על קצה הקולמוס כתב:מייל של הרב שמעון יוסף מלר.
מוציא הספרים לבית בריסק שלשלת בריסק וכו'.
אני חוזר על הבקשה האם יש למישהו המייל שלו
[email protected]
תודה
מייל הנ"ל לא פעיל
האם יש למישהו מייל הנכון?
ברנרכרמיאל1 כתב:מבקש לברר מס' טלפון או כתובת דוא"ל של המכון "נצח יעקב" שהו"ל את הקרבן נתנאל עה"ת.
עובדיה חן כתב:ברנרכרמיאל1 כתב:מבקש לברר מס' טלפון או כתובת דוא"ל של המכון "נצח יעקב" שהו"ל את הקרבן נתנאל עה"ת.
https://tablet.otzar.org/#/b/193725/p/- ... /end/460/c
עובדיה חן כתב:משה לוי11 כתב:מחפש את המייל של הרב יצחק פרנק, מחבר מילון ארמי-עברי 'לשון לימודים'.
[email protected]
דרומי כתב:בבקשה מי שיודע איך פונים, טלפונית או במייל או בדרך אחרת, לרב העיר ירושלים הרב שלמה עמאר שליט"א
אלון בן שמרי כתב:נזדמן לידי ספר שניתן במתנה מר' מנשה בן חיים קניג לר' ישראל יצחק מנדלזון, אני רוצה להחזיר אבידה לבעלה, האם יש למישהו דרך ליצור קשר עם הרב מנדלזון?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 175 אורחים