מחשב מסלול כתב:קונטרס המאיר לארץ על צו וזירוז לאדמו"ר מפיאסצנא
מן הסתם קשה להשיג כי כל מי שהחזיק בספר כבר ביער אותו...
מחשב מסלול כתב:קונטרס המאיר לארץ על צו וזירוז לאדמו"ר מפיאסצנא
איתן נוי כתב:אני מחפש קובץ "הרועה בשושנים" לר' אליהו בחבוט או בספרו "שושנת העמקים". בעניין:
איך מברכים שבע ברכות לאחר סעודת הנישואין מאחר ולספרדים עדיין לא נשואה לו עד לאחר הייחוד (בהנחה שלא נכנסים לחדר ייחוד) נוסף ע"כ: אחר ואי"ז בית החתן עצמו?
אשי ישראל כתב:אני זקוק למאמרו של יצחק זימר 'גזירות תתנ"ו', בתוך 'יהודים מול הצלב' ירושלים תש"ס עמ' 163 ואילך.
מה שנכון נכון כתב:אשי ישראל כתב:אני זקוק למאמרו של יצחק זימר 'גזירות תתנ"ו', בתוך 'יהודים מול הצלב' ירושלים תש"ס עמ' 163 ואילך.
פלוריש כתב:איתן נוי כתב:אני מחפש קובץ "הרועה בשושנים" לר' אליהו בחבוט או בספרו "שושנת העמקים". בעניין:
איך מברכים שבע ברכות לאחר סעודת הנישואין מאחר ולספרדים עדיין לא נשואה לו עד לאחר הייחוד (בהנחה שלא נכנסים לחדר ייחוד) נוסף ע"כ: אחר ואי"ז בית החתן עצמו?
מופיע בספר שושנת העמקים כרך חופה וקידושין עמ' שכג-שלט (נמצא בהיברובוקס), ובאחד הכרכים הבאים נדפסו הוספות
יוסף אזולאי כתב:אני מחפש את המאמר הבא,
י’ יודלוב, לתולדות הדפוס העברי במנטובה במאה השש-עשרה, קרית ספר, מט, תשל"ד.
תודה
רונן כתב:יוסף אזולאי כתב:אני מחפש את המאמר הבא,
י’ יודלוב, לתולדות הדפוס העברי במנטובה במאה השש-עשרה, קרית ספר, מט, תשל"ד.
תודה
https://bookreader.nli.org.il/NliBookVi ... 0/mode/2up
עקבי כתב:אני מחפש את המאמר 'ערעור העיצורים הגרוניים בשפה העברית' לשוננו לעם מחזור מ"ב (תשנ"א).
תודה מראש
חד ברנש כתב:עקבי כתב:אני מחפש את המאמר 'ערעור העיצורים הגרוניים בשפה העברית' לשוננו לעם מחזור מ"ב (תשנ"א).
תודה מראש
מצורף.
ולהבא, תציין את מספרי העמודים במדויק (אפשר להיעזר ברמב"י) ותחסוך לי טרחה.
תלמיד-חכמים כתב:אשמח לקבל את: ירון הראל, 'ספרדים ומוסתערבים בחלב - מחלוקת והסכמה', בתוך יהודית דישון וש' רפאל (עורכים), לאדינאר - מחקרים בספרות, במוסיקה ובהיסטוריה של דוברי הלאדינו, תל אביב תשנ"ח, עמ' 119 – 138
נים ולא נים כתב:שלום לכם גאוני ארץ החרש והמסגר
אני מחפש ספר תולדות אבן רש"ף שהדפיס דיינארד על זיופי אברהם פיראוויטץ מקרים
וכן מי שיש לו עוד מאמרים בענין זיופי פיקראוויטץ,
קצת נכתב מזה בזכרון יעקב וזה ידוע
רב תודות
מה שנכון נכון כתב:תלמיד-חכמים כתב:אשמח לקבל את: ירון הראל, 'ספרדים ומוסתערבים בחלב - מחלוקת והסכמה', בתוך יהודית דישון וש' רפאל (עורכים), לאדינאר - מחקרים בספרות, במוסיקה ובהיסטוריה של דוברי הלאדינו, תל אביב תשנ"ח, עמ' 119 – 138
ארופאי כתב:אליעזר דיימונד- אמרי שפר בלשון חז"ל: לחקרן של יפה, נאה, שפיר ויאות.
בתוך: תורה לשמה (תשסח), עמ' 422-469.
תודה
מה שנכון נכון כתב:ארופאי כתב:אליעזר דיימונד- אמרי שפר בלשון חז"ל: לחקרן של יפה, נאה, שפיר ויאות.
בתוך: תורה לשמה (תשסח), עמ' 422-469.
תודה
פי האתון כתב:זקוק לעמודים הבאים מתוך:
פנקובר, נוסח התורה בכתר ארם-צובה - עמודים 54-55
אשי ישראל כתב:אשמח למאמרים שנכתבו כנגד דברי החוקר א' יערי שטען שמחבר החמדת ימים הוא רבי בנימין הלוי.
בייחוד למאמרו של החוקר ג' שלום בחוברת בחינות מס' 8 (הפנו אותי אליו).
תודה רבה מראש
אשי ישראל כתב:אשמח מאוד למי שיכול לשלוח:
הרב ח' אליעזר אשכנזי 'הרשימות החריגות בפירוש תלמיד רס"ג לדברי הימים' מכילתא גליון ה' עמ' 43
חד ברנש כתב:פי האתון כתב:זקוק לעמודים הבאים מתוך:
פנקובר, נוסח התורה בכתר ארם-צובה - עמודים 54-55
בן מיכאל כתב:יש למישהו את המאמר רדיפת דת ישראל של שאול ליברמן? תודה רבה.
חד ברנש כתב:בן מיכאל כתב:יש למישהו את המאמר רדיפת דת ישראל של שאול ליברמן? תודה רבה.
לא מגיע לו ר' קטן?
חד ברנש כתב:בן מיכאל כתב:יש למישהו את המאמר רדיפת דת ישראל של שאול ליברמן? תודה רבה.
לא מגיע לו ר' קטן?
אשי ישראל כתב:אשמח למאמרים שנכתבו כנגד דברי החוקר א' יערי שטען שמחבר החמדת ימים הוא רבי בנימין הלוי.
בייחוד למאמרו של החוקר ג' שלום בחוברת בחינות מס' 8 (הפנו אותי אליו).
אם יש עוד מאמרים בנושא של ג' שלום [או של האוחזים בשיטתו] אז גם אותם אשמח לקבל.
תודה רבה מראש
מה שנכון נכון כתב:חד ברנש כתב:בן מיכאל כתב:יש למישהו את המאמר רדיפת דת ישראל של שאול ליברמן? תודה רבה.
לא מגיע לו ר' קטן?
אם הוא רודף את דת ישראל - לא מגיע לו.
מצורף.
ארי שבחבורה כתב:אודה מאוד למי שיש אחד הספרים הללו ויוכל להעלותם כאן:
אוריאל סימון, אוזן מלין תבחן.
Bernard Septimus, Hispano-Jewish Culture in Transition: The Career and Controversies of Ramah
חד ברנש כתב:ארי שבחבורה כתב:אודה מאוד למי שיש אחד הספרים הללו ויוכל להעלותם כאן:
אוריאל סימון, אוזן מלין תבחן.
Bernard Septimus, Hispano-Jewish Culture in Transition: The Career and Controversies of Ramah
החיבור השני מצורף.
בנוגע לחיבור הראשון (וצ"ל: 'אזן'!...), אין באפשרותי להעלותו בשלמותו, ואם הנך זקוק לכמה עמודים מתוכו, נא הודיעני.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 353 אורחים