בריה נמוכה כתב:אשמח לקבל את
"שיטתם של רבי פנחס הלוי איש הורביץ ורבי אריה ליב בלימוד התלמוד ובפסיקת ההלכה. מאת אוריאל טויטו".
בריה נמוכה כתב:אשמח לקבל את
"שיטתם של רבי פנחס הלוי איש הורביץ ורבי אריה ליב בלימוד התלמוד ובפסיקת ההלכה. מאת אוריאל טויטו".
א גאליציאנער כתב:וכן את ספרו של הגה"ח רבי ישראל דאוויד 'בית ישראל' על תרי"ג מצוות שאינו באוצר או בכל מקום אחר שחיפשתי
מה שנכון נכון כתב:א גאליציאנער כתב:וכן את ספרו של הגה"ח רבי ישראל דאוויד 'בית ישראל' על תרי"ג מצוות שאינו באוצר או בכל מקום אחר שחיפשתי
https://www.hebrewbooks.org/37901
עושה חדשות כתב:בבקשה;
יהודה בן יעקב כתב:אשמח לקבל
אלכס טל, 'לשאלת הכפילויות בתשובות ראב"י אב"ד לר' משולם מלוניל שבכתב יד מוסקבה 566', סידרא כ (תשס"ה), עמ' 119-155
תודה
מה שנכון נכון כתב:613מצו כתב:יש למישהו קובץ של ספר עץ חיים לר׳ יעקב חזן? לא מצאתי באתר היברובוקס.
כאן.
אשי ישראל כתב:אשמח לעזרה. אני זקוק לספרם של קולט סיראט ומלאכי בית-אריה, אוצר כתבי היד העבריים, כרך 3, מס' 99, בענין כ"י פריס של התיקון יששכר
חד ברנש כתב:אשי ישראל כתב:אשמח לעזרה. אני זקוק לספרם של קולט סיראט ומלאכי בית-אריה, אוצר כתבי היד העבריים, כרך 3, מס' 99, בענין כ"י פריס של התיקון יששכר
אהרון 37 כתב:יש לי אוה"ח גירסה 17, אז אולי בגירסאות הבאות זה כן מופיע.
הגאון רבי אהרן פפויפר זצ"ל בעל הספרים על הלכות בשר בחלב ועוד, אחרי פטירתו הוציאו לאור ספרים ממנו בשם אור אהרן, באחד מהם זה יוצא ביחד עם שו"ת בית אב"י, ושם יש תשובה שכותב למישהו, שמביא מקור מעניין לדברי הבן איש חי, שדגים עדיפי מבשר בשבת.
אשמח מאוד לקבל מקור זה.
אהרון 37 כתב:יש לי אוה"ח גירסה 17, אז אולי בגירסאות הבאות זה כן מופיע.
הגאון רבי אהרן פפויפר זצ"ל בעל הספרים על הלכות בשר בחלב ועוד, אחרי פטירתו הוציאו לאור ספרים ממנו בשם אור אהרן, באחד מהם זה יוצא ביחד עם שו"ת בית אב"י, ושם יש תשובה שכותב למישהו, שמביא מקור מעניין לדברי הבן איש חי, שדגים עדיפי מבשר בשבת.
אשמח מאוד לקבל מקור זה.
חד ברנש כתב:
ארזי הלבנון כתב:אשמח לקבל -
מנדל פייקאז', חסידות ברסלב, ירושלים 1995 (עמ' 226-227)
יושב_ודורש כתב:ארזי הלבנון כתב:אשמח לקבל -
מנדל פייקאז', חסידות ברסלב, ירושלים 1995 (עמ' 226-227)
viewtopic.php?f=7&t=45793&p=630837&hilit=%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%91#p630837
ארזי הלבנון כתב:האם יש למישהו להעלותו כאן?
יוסף ווייס, הקושיא בתורת ר' נחמן מברסלב, עלי-עין, עמ' 245-291
מה שנכון נכון כתב:ארזי הלבנון כתב:האם יש למישהו להעלותו כאן?
יוסף ווייס, הקושיא בתורת ר' נחמן מברסלב, עלי-עין, עמ' 245-291
נכלל כאן.
עושה חדשות כתב:בבקשה; "המתיבתא ללויים וניגוני המקדש", תחומין יז.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 102 אורחים