בורגני כתב:זכר חנוך.
גם מצד הכרת הטוב שנתנו כל הסט להיברובוקס ללא תמורה וללא לוגו.
אמסטרדם כתב:(זכר חנוך מנוקד לעומת וילנא שלא.)
הבטחתי כתב:היות ושתי המהדורות (זכר חנוך ווילנא, השלישית איני מכיר), לא עשו עבודה יסודית, נראה שזכר חנוך עדיף, מסיבה אחת.
יש למהדורה זו כבר יותר מעשרים שנה, בה הלומדים העירו ותקנו. משא"כ מהד' וילנא שלא פשטה כ"כ, לא תוקנה כמוה.
ארזי ביתר כתב:אמסטרדם כתב:(זכר חנוך מנוקד לעומת וילנא שלא.)
???
מרדכי וינטרויב כתב:עוז והדר עובדים כעת על מהדורה חדשה משובחת מכולם
אמסטרדם כתב:ארזי ביתר כתב:אמסטרדם כתב:(זכר חנוך מנוקד לעומת וילנא שלא.)
???
וילנא אינו מנוקד [לדידי זה מעלה].
בברכה המשולשת כתב:לשבת ואהלות כן (רק שהפירוש שם בעייתי מאוד)
חובב_ספרים כתב:מרדכי וינטרויב כתב:עוז והדר עובדים כעת על מהדורה חדשה משובחת מכולם
האם אפשר לפרט איזה מעלות יהיה לעוז והדר.
חובב_ספרים כתב:מרדכי וינטרויב כתב:עוז והדר עובדים כעת על מהדורה חדשה משובחת מכולם
אבל נדמה לי שעיקר התחום שעוז והדר מצטיין בו יותר משאר הוצאות הוא יח"צנות.
בברכה המשולשת כתב:אברהם גולדברג (ומסופקני אם זה מצוי במאגרים כי זה הוצאה אקדמית)
אבא יודן כתב:חובב_ספרים כתב:מרדכי וינטרויב כתב:עוז והדר עובדים כעת על מהדורה חדשה משובחת מכולם
??? סליחה על העמארצות
גימפעל כתב:הבטחתי כתב:היות ושתי המהדורות (זכר חנוך ווילנא, השלישית איני מכיר), לא עשו עבודה יסודית, נראה שזכר חנוך עדיף, מסיבה אחת.
יש למהדורה זו כבר יותר מעשרים שנה, בה הלומדים העירו ותקנו. משא"כ מהד' וילנא שלא פשטה כ"כ, לא תוקנה כמוה.
אתה יודע בוודאות שתיקנו ?
אבא יודן כתב:חובב_ספרים כתב:מרדכי וינטרויב כתב:עוז והדר עובדים כעת על מהדורה חדשה משובחת מכולם
??? סליחה על העמארצות
גבול ים כתב:בברכה המשולשת כתב:אברהם גולדברג (ומסופקני אם זה מצוי במאגרים כי זה הוצאה אקדמית)
על אהלות נמצא באוצר, על שבת לא בדקתי.
בן ציון46 כתב:חובב_ספרים כתב:מרדכי וינטרויב כתב:עוז והדר עובדים כעת על מהדורה חדשה משובחת מכולם
האם אפשר לפרט איזה מעלות יהיה לעוז והדר.
א. נוסח המשנה מחדש, כולל שינויי נוסח.
ארזי ביתר כתב:אמסטרדם כתב:ארזי ביתר כתב:???
וילנא אינו מנוקד [לדידי זה מעלה].
וילנא החדש בהוצאת 'מסורת הש"ס', הוא מנוקד! ועליו שאלו.
גימפעל כתב:האם יש הבדלים בין סוגי המשניות של 'זכר חנוך - וגשל', 'וילנא החדש', 'עטרת שלמה',
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 488 אורחים