הצעיר באלפי כתב:קונטרס "יתבררו ויתלבנו הדברים" כולה (25 עמודים)
יישר כח.
??
הצעיר באלפי כתב:קונטרס "יתבררו ויתלבנו הדברים" כולה (25 עמודים)
יישר כח.
במסתרים כתב:קובץ אור תורה תשנ"ד עמוד שצא בדבר הנו"ן שבתיבת השלני, וכל מה שמסביב בענין זה.
יישר כח.
לבי במערב כתב:טוב מאוחר מלעולם לא...
עושה חדשות כתב:[חבילת מוה"ק] מרכז התורה בפרובאנס (בנדיקט) "רבי משה בר יוסף מנרבונא" עמודים 34-52 מדפי הספר.
613מצו כתב:אפשר עמודים מ"ד ומ"ה (חלק א סימן ל) מספר מנהגים וורמייזא (יוזפא)?
תודה!
מה שנכון נכון כתב:613מצו כתב:אפשר עמודים מ"ד ומ"ה (חלק א סימן ל) מספר מנהגים וורמייזא (יוזפא)?
תודה!
אין התאמה בין העמודים לסימן. קח את שניהם.
דב בער כתב:אם אפשר הישר והטוב חלק יח מעמוד רכד, עד סוף התשובה שם
איקטורין כתב:בבקשה שו"ע חו"מ סי' פג מורשה להנחיל [פרידמן]
יהודה בן יעקב כתב:איקטורין כתב:בבקשה שו"ע חו"מ סי' פג מורשה להנחיל [פרידמן]
אור עולם כתב:יעזור לי מאד ספר רפדוני בתפוחים - אריאלי על עניין בני גד ובני ראובן בפרשת מטות תודה
613מצו כתב:כתבה של עזרה פליישר מגילה קדומה לתפילת יום חול כמנהג ארץ ישראל הודפס כפרק 22 בספר תפילות הקבע בישראל בהתהוותן ובהתגבשותן
613מצו כתב:אפשר?613מצו כתב:כתבה של עזרה פליישר מגילה קדומה לתפילת יום חול כמנהג ארץ ישראל הודפס כפרק 22 בספר תפילות הקבע בישראל בהתהוותן ובהתגבשותן
עושה חדשות כתב:613מצו כתב:אפשר?613מצו כתב:כתבה של עזרה פליישר מגילה קדומה לתפילת יום חול כמנהג ארץ ישראל הודפס כפרק 22 בספר תפילות הקבע בישראל בהתהוותן ובהתגבשותן
לבי במערב כתב:אור עולם כתב:יעזור לי מאד ספר רפדוני בתפוחים - אריאלי על עניין בני גד ובני ראובן בפרשת מטות תודה
מוסג"פ:
כוכב כתב:האם מישהו יכול להמציא לי שו''ת הב''ח החדשות - מהדורת זכרון אהרן - סי' לד.
תודה מראש!
קןקול כתב:יש לי גרסה ישנה של אוצר החכמה (דיסק), והיא מכילה רק עותק ישן מאוד של הספר (שנת תקמ'ז), והעותק קשה מאוד לקרוא.
קןקול כתב:מה שאני צריך הוא בחלק אורח חיים סי' נח (והוא שייך לאו'ח סי' שא - דף קב,ב בדפוס הישן), דברי המתחיל "ולישב דברי הרא'ם".
בתוך הגולה כתב:האם ניתן להעלות מספר חידושי ושיעורי רבי ברוך בער לב"מ דף מ ע"ב (208-217~ מדפה"ס).
תומ"ר למסייעים, מפי עליון יבורכו ושכמ"ה
גבאי האוצר כתב:בספר זה א"א להוריד בדרך הרגילהדב בער כתב:בחידושי ושיעורי ר' ברוך בער (כתובות סי' כה
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 487 אורחים