עקבי כתב:באמונתו כתב:עקבי כתב:ראיתי בסדור עליות אליהו ב'מסורת התפילה' אב הרחמים (הנאמר לפני מוסף בשבת) תפילה זו נמצא בפנקס וורמייזא אחרי הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו.האם אחד מחכמי הפורום יודע מה זה ואם הוא יכול להעלות את זה, או איפה אני יכול למצוא את זה באתר?
תודה מראש
בבקשה (נמצא https://www.nli.org.il/he/discover/manu ... $FL6877813):
תודה רבה. אבל זה לא נמצא שם אחר הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו. וגם לא ברור לי אם זה חלק מהעותק של הפנקס הישן או שזה חלק מהתפילות שנכתבו לפני ההעתק.
באמונתו כתב:עקבי כתב:באמונתו כתב:עקבי כתב:ראיתי בסדור עליות אליהו ב'מסורת התפילה' אב הרחמים (הנאמר לפני מוסף בשבת) תפילה זו נמצא בפנקס וורמייזא אחרי הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו.האם אחד מחכמי הפורום יודע מה זה ואם הוא יכול להעלות את זה, או איפה אני יכול למצוא את זה באתר?
תודה מראש
תודה רבה. אבל זה לא נמצא שם אחר הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו. וגם לא ברור לי אם זה חלק מהעותק של הפנקס הישן או שזה חלק מהתפילות שנכתבו לפני ההעתק.
ראה המצורף בבקשה:
עקבי כתב:באמונתו כתב:עקבי כתב:באמונתו כתב:עקבי כתב:ראיתי בסדור עליות אליהו ב'מסורת התפילה' אב הרחמים (הנאמר לפני מוסף בשבת) תפילה זו נמצא בפנקס וורמייזא אחרי הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו.האם אחד מחכמי הפורום יודע מה זה ואם הוא יכול להעלות את זה, או איפה אני יכול למצוא את זה באתר?
תודה מראש
ראה המצורף בבקשה:
תודה רבה. חבל שלא הצלחתי למצוא בפנים אף אחד מהמקורות העתיקים שצוטטו במאמר (פארמא 655 דף 153ג-ד או מחזור נירנברג). נראה שאני פשוט לא מסוגל לזה. תודה לך שוב!
עושה חדשות כתב:ראית את המהדורה החדשה באוצר? לא מצאתי.עניו כמשה כתב:באוצר.עושה חדשות כתב:בבקשה; פירושי רד"צ הופמן לספר ויקרא, מהדורה חדשה של מוסד הרב קוק, ע"י ר"י ענבל, עמודים 471-491 (אם אפשר, החל מעמוד 465). תודה מראש!
עניו כמשה כתב:יומנו של מוכתר בירושלים
קורות שכונת בית ישראל וסביבתה בכתביו של ר' משה יקותיאל אלפרט
פרק 3
עקבי כתב:...
באמונתו כתב:אינני יודע היכן היא במחזור נירנברג. רק כעת מצאתי מקור קדום יותר, משנת ה' אלפים מ', לפי המופיע באתר כתיב, מצ"ב:
עקבי כתב:באמונתו כתב:אינני יודע היכן היא במחזור נירנברג. רק כעת מצאתי מקור קדום יותר, משנת ה' אלפים מ', לפי המופיע באתר כתיב, מצ"ב:
חיפשתי וחיפשתי את מחזור נירנברג ולא מצאתי.
תודה רבה על המציאה. חיפשתי את כתב היד הזה פעם אחת אבל מעולם לא הגעתי לדפים האחרונים. מישהו ציין לך את זה או שמצאת את זה בעצמך?
באמונתו כתב:גם פה היא מופיעה פעמיים, בסידור שנכתב בוורמייזא, באותה העת שבה נכתב מחזור נירנבורג (פשוט תחפש "אב הרחמים" באתר "כתיב"):
פולסברג כתב:ספר 'אנשי שוליים בתקופת המקרא'.
תודה למפרע!
לב האבן כתב:'מגנזי אירופה' חלק א' פרק יב או לפחות 437-459
מחשב מסלול כתב:Rebiger, 'Zur Redaktionsgeschichte des Sefer Razi'el ha-Mal'akh', Frankfurter Judaistische Beiträge, 32 (2005), pp. 1-22;
ד' הנגבי, הספר העברי המודפס כחפץ טקסי וכקמיע: עיון ביבליוגרפי־היסטורי בספר 'רזיאל המלאך' ומהדורותיו, ע"מ, רמת־גן תשעד, עמ' 32-18.
יאיר אתמר כתב:מחשב מסלול כתב:Rebiger, 'Zur Redaktionsgeschichte des Sefer Razi'el ha-Mal'akh', Frankfurter Judaistische Beiträge, 32 (2005), pp. 1-22;
ד' הנגבי, הספר העברי המודפס כחפץ טקסי וכקמיע: עיון ביבליוגרפי־היסטורי בספר 'רזיאל המלאך' ומהדורותיו, ע"מ, רמת־גן תשעד, עמ' 32-18.
שלחתי
יאיר אתמר כתב:לב האבן כתב:'מגנזי אירופה' חלק א' פרק יב או לפחות 437-459
שלחתי
(בהתנצלות על האיחור)
עניו כמשה כתב:סנדלר,דניאל: פרקי המוסיקה בספר שלטי הגבורים. תל אביב, תשל"ג 1972 זה אמור להיות דיסטרציה
[אגב בקטלוג הסה"ל רשום סנלדר, דניאל במקום סנדלר [הלמ"ד והדל"ת החליפו מקום] יש מקום שאפשר לשלוח להם תיקונים על מנת שיתקנו את זה בקטלוג?!
הנ"ל, המוסיקה בבית המקדש על פי הספר שלטי הגיבורים לרבי אברהם משער אריה, בתוך ספר לבוש ותוך בהוצאת בר אילן. [ נמצא בכותר אם זה עוזר ]
פולסברג כתב:יגדיל תורה - חב''ד (ארה''ב) חוברת ל''א סי' פ' - רשימת אדמו''ר הצמח צדק אודות ההנהגה אצל משה רבנו וסדר היחידות אצל אדמו''ר הזקן (או משהו כזה)
613מצו כתב:ספר מסכת שמחות מהדורת מיכאל היגער
יושב בשער כתב:"ולעבדו בכל לבבכם" מאמרו של הרב אהרן ליכטנשטיין, בדרכי שלום: עיונים בהגות היהודית, מוגשים לשלום רוזנברג (עורך: בנימין איש שלום), ירושלים, תשס"ז, עמ' 181-191; והאר עינינו – אסופת מאמרים, בהוצאת איגוד ישיבות ההסדר, תשע"ט, עמ' 17-30.
תודה מראש
באמונתו כתב:עניו כמשה כתב:סנדלר,דניאל: פרקי המוסיקה בספר שלטי הגבורים. תל אביב, תשל"ג 1972 זה אמור להיות דיסטרציה
[אגב בקטלוג הסה"ל רשום סנלדר, דניאל במקום סנדלר [הלמ"ד והדל"ת החליפו מקום] יש מקום שאפשר לשלוח להם תיקונים על מנת שיתקנו את זה בקטלוג?!
הנ"ל, המוסיקה בבית המקדש על פי הספר שלטי הגיבורים לרבי אברהם משער אריה, בתוך ספר לבוש ותוך בהוצאת בר אילן. [ נמצא בכותר אם זה עוזר ]
בבקשה:
עניו כמשה כתב:איפה אפשר להשיג את הצילום של הכתר אם יש גם בצילום צבעוני זה מצוין יותר
וגם את מה שהוציא האוני' תנך כתר ירושלים אם יש בקובץ אשמח
תודה רבה
מחשב מסלול כתב:ספר קול התור מהדורת יוסף ריבלין
עניו כמשה כתב:מחשב מסלול כתב:ספר קול התור מהדורת יוסף ריבלין
איזה עמוד
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 135 אורחים