613מצו כתב:אולי למישהו יש את הכתבה של רפאל תורג'מן הלשון העברית של התפילות: בסידורים הקדומים (עד הרמב"ם), אוניברסיטת בר-אילן תשנ"ד
למישהו יש?
613מצו כתב:אולי למישהו יש את הכתבה של רפאל תורג'מן הלשון העברית של התפילות: בסידורים הקדומים (עד הרמב"ם), אוניברסיטת בר-אילן תשנ"ד
613מצו כתב:613מצו כתב:אולי למישהו יש את הכתבה של רפאל תורג'מן הלשון העברית של התפילות: בסידורים הקדומים (עד הרמב"ם), אוניברסיטת בר-אילן תשנ"ד
למישהו יש?
יבנה כתב:613מצו כתב:613מצו כתב:אולי למישהו יש את הכתבה של רפאל תורג'מן הלשון העברית של התפילות: בסידורים הקדומים (עד הרמב"ם), אוניברסיטת בר-אילן תשנ"ד
למישהו יש?
זה לא כתבה אלא עבודת דוקטורט.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:גרשם שלום, דברים בגו, א, תל אביב: הוצאת עם עובד, תש"ן-1990, עמ' 76
הבאר ההיא כתב:עניו כמשה כתב:אשמח בבקשה
בית מדרש לרבנים בוילנה, יהודה סלוצקי
בתוך הדת והחיים קובץ בהוצאת שזר
תודה
יתכן שכבר ידוע לך ויתכן גם שלא יועיל לך, יש לו מאמר על ביהמ"ד לרבנים באחד מגליונות 'העבר' שבאוצר.
מאור אקאלר כתב:אשמח לקבל את ראובן מרגליות, לזהותו של "ר' אדם", במישור שנה ב תש"א גליון ס"ד
בתודה מראש
613מצו כתב:מ"Jewish Prayer Texts from the Cairo Genizah" של רייף אני צריך עמודים: 28-40, 139 ו270.
תודה רבה רבה!
יאיר אתמר כתב:613מצו כתב:מ"Jewish Prayer Texts from the Cairo Genizah" של רייף אני צריך עמודים: 28-40, 139 ו270.
תודה רבה רבה!
שלחתי
חד ברנש כתב:טול את הכרך כולו.
חיים סופר כתב:האם נכתב באלפא ביתא דשמואל זעירא [לר"ש אשכנזי] אודות מאמר בשם הרמב"ם "אשרי מי שכלה שנותיו במהרה" ?
אם א' יכול להעלותו
פולסברג כתב:שו"ת רבי אברהם בן הרמב"ם - הערות סימן כד
ע"ד דעת רבי' בענין הסודות עי' מש"כ עפנשטיין תולדות הראב"ם עמ' /ס"ז/ ורוזנבלט במבוא לספרו /האנגלי/ ניו - יורק /אלף תשע מאות עשרים ושבע/. ועי' מלחמות ה', קובץ ליפסיא ח"ג דף ט"ז א'.
עניו כמשה כתב:הספר של ישעיה תשבי מחקרי קבלה 3 כרכים אני צריך שם כמה דברים [דבר 1 בכל כרך]
תודה
חד ברנש כתב:עניו כמשה כתב:הספר של ישעיה תשבי מחקרי קבלה 3 כרכים אני צריך שם כמה דברים [דבר 1 בכל כרך]
תודה
עדיף שתפרט מה שאתה צריך.
הספר 'חקרי (כצ"ל!) קבלה ושלוחותיה' הוא אסופת מאמרים שכבר נדפסו במקומות אחרים. הרבה פעמים קל יותר להשיג את פרקי הספר ע"י איתור מקום הפרסום הראשון.
בעל התפארת כתב:דרוש לי ספר שרשי מנהג אשכנז ח"ד עמ' 451-449
יישר כח!
עושה חדשות כתב:בבקשה; פירושי רד"צ הופמן לספר ויקרא, מהדורה חדשה של מוסד הרב קוק, ע"י ר"י ענבל, עמודים 471-491 (אם אפשר, החל מעמוד 465). תודה מראש!
עקבי כתב:ראיתי בסדור עליות אליהו ב'מסורת התפילה' אב הרחמים (הנאמר לפני מוסף בשבת) תפילה זו נמצא בפנקס וורמייזא אחרי הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו.האם אחד מחכמי הפורום יודע מה זה ואם הוא יכול להעלות את זה, או איפה אני יכול למצוא את זה באתר?
תודה מראש
באמונתו כתב:עקבי כתב:ראיתי בסדור עליות אליהו ב'מסורת התפילה' אב הרחמים (הנאמר לפני מוסף בשבת) תפילה זו נמצא בפנקס וורמייזא אחרי הזכרת נשמות של אלו שנהרגו בד' תתנ"ו ותתק"ו.האם אחד מחכמי הפורום יודע מה זה ואם הוא יכול להעלות את זה, או איפה אני יכול למצוא את זה באתר?
תודה מראש
בבקשה (נמצא https://www.nli.org.il/he/discover/manu ... $FL6877813):
ראית את המהדורה החדשה באוצר? לא מצאתי.עניו כמשה כתב:באוצר.עושה חדשות כתב:בבקשה; פירושי רד"צ הופמן לספר ויקרא, מהדורה חדשה של מוסד הרב קוק, ע"י ר"י ענבל, עמודים 471-491 (אם אפשר, החל מעמוד 465). תודה מראש!
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 61 אורחים