ס'''ק גאדיר במרום כתב:אם שייך לשלוח לי מאוצר החכמה מגן גבורים
[כשבעים דפים]אדיר במרום כתב: (זה קונטרס של כשבעים עמ').
בקרו טלה כתב:ס'''ק גאדיר במרום כתב:אם שייך לשלוח לי מאוצר החכמה מגן גבורים[כשבעים דפים]אדיר במרום כתב: (זה קונטרס של כשבעים עמ').
פולסברג כתב:בבקשה.
א' קופפר, השגות מן חכם אחד על דברי החכם הר''ר יוסף בהק''ר יוסף הלועזי שכתב וקרא בקול גדול נגד הרמב''ם, קבץ על יד, סדרה חדשה ספר י''א (כ''א) חלק א', עמ' 213 והלאה.
ייש''כ!
LEV כתב:האם אפשר להעלות מה שנכתב על יום שבתון אין לשכוח בענין קשה לשכחה?
בקרו טלה כתב:LEV כתב:האם אפשר להעלות מה שנכתב על יום שבתון אין לשכוח בענין קשה לשכחה?
הצעיר באלפי כתב:ספר "הלכה ערוכה" על הוצאה עירובין ותחומין מהגרא"צ הכהן
משכיל אל דל כתב:אני צריך סימן נ"ז, מה שנוגע לסוגיא בב"ק כ"ט: - אם כיסה בור שאינו שלו, וחזר וגילהו, וכל המסתעף.
תודה מראש.
זאינץ כתב:אם אפשר בבקשה מחנה יוסף עיונים במשנת רבינו חלק ב׳ סימן כט [עמודים קעא עד קעח]?
נהר שלום כתב:זכור לי שבאחד הכרכים של ספר ואין למו מכשול הביא מהבן איש חי על נישוק באו"מ ע"ג בגד, האוצר לא עולה לי, מי שיוכל לעשות חיפוש אותו מקום ולשלוח לי את התוצאות אודה לו מאד
רציני כתב:זאינץ כתב:אם אפשר בבקשה מחנה יוסף עיונים במשנת רבינו חלק ב׳ סימן כט [עמודים קעא עד קעח]?
רציני כתב:נהר שלום כתב:זכור לי שבאחד הכרכים של ספר ואין למו מכשול הביא מהבן איש חי על נישוק באו"מ ע"ג בגד, האוצר לא עולה לי, מי שיוכל לעשות חיפוש אותו מקום ולשלוח לי את התוצאות אודה לו מאד
בן יהוידע נדרים כ.
נהר שלום כתב:רציני כתב:נהר שלום כתב:זכור לי שבאחד הכרכים של ספר ואין למו מכשול הביא מהבן איש חי על נישוק באו"מ ע"ג בגד, האוצר לא עולה לי, מי שיוכל לעשות חיפוש אותו מקום ולשלוח לי את התוצאות אודה לו מאד
בן יהוידע נדרים כ.
תודה רבה [וצ"ע פשט דבריו אי קאי על אשתו]
רציני כתב:נהר שלום כתב:רציני כתב:בן יהוידע נדרים כ.
בספר גן נעול חלק ג עמוד רלב הסתפק אם קאי על אשתו טהורה או אשתו נדה. עיין שם.
נהר שלום כתב:רציני כתב:נהר שלום כתב:רציני כתב:בן יהוידע נדרים כ.
בספר גן נעול חלק ג עמוד רלב הסתפק אם קאי על אשתו טהורה או אשתו נדה. עיין שם.
ייש"כ
האם הספר גן נעול נמצא באוצר? (לא שמעתי עליו, אשמח לראות דוגמא מתוכו)
סדנא דארעא כתב:אם אפשר:
חידושי רשב"א - מוסד הרב קוק, עמ"ס גיטין ס. [מתחיל בעמ' 279 בעמודי האוצר].
ייש"כ.
מה שנכון נכון כתב:סדנא דארעא כתב:אם אפשר:
חידושי רשב"א - מוסד הרב קוק, עמ"ס גיטין ס. [מתחיל בעמ' 279 בעמודי האוצר].
ייש"כ.
אדיר במרום כתב:אני נצרך לכמה דברים ואודה מאד למי שיוכל להביאם לי:
א] חידושי אגדות להרשב"א על ברכות [אם שייך כל הספר, זה חשוב מאד]. אין אני רוצה ומעוניין במהדורה של הערות מורחב, רק במהדורה רגילה של החידושי אגדות כמו שהוא (בקובץ מפרשים מיר של ברכות כמדומני יש את זה).
ב] פיוט אהלי איכה לת"ב מהספרדים, לרבנו אלעזר הקלירי.
וכן פיוט הנקרא קדוש ירחים לרבנו פנחס תלמיד רבנו אלעזר הקלירי.
ג] משניות תפארת ציון על ברכות פ"א (בעיקר משנה ב' ומשנה ד' ה', ואם שייך כל הפרק, וכן השלוש משניות הראשונות בהיה קורא).
ד] תפארת ציון על אבות פ"ו (בעיקר על המשנה של אל תחמוד כבוד כו'), וכן על אבות פ"ב במשנת ר"ט אומר והמשנה של אח"כ הוא היה אומר לא עליך כו'.
ה] חומש שי למורא ויקרא [הביאורים ברש"י] עמ' רכ"ה – רפ"ב ועד בכלל.
ו] העיטור שהגדה אינה הפסק בין ברכת המרור אם בירך על מרור לפני"ז (מובא בשער הציון תע"ה סקכ"ז שזה בדף קל"ד בעיטור).
ז] כמה דפים מהגדת ר' אהרן טויסיג הן בפתיחה והן בהלל ואשר גאלנו והן באמצע שלש דפים.
אני מודה ומברך את כל מי שיוכל להביא לי, וסליחה מראש על הטירחא!!!
אדיר במרום כתב:אדיר במרום כתב:אני נצרך לכמה דברים ואודה מאד למי שיוכל להביאם לי:
א] חידושי אגדות להרשב"א על ברכות [אם שייך כל הספר, זה חשוב מאד]. אין אני רוצה ומעוניין במהדורה של הערות מורחב, רק במהדורה רגילה של החידושי אגדות כמו שהוא (בקובץ מפרשים מיר של ברכות כמדומני יש את זה).
אוצר החכמה לא מאפשר יותר מ20 עמודים
ב] פיוט אהלי איכה לת"ב מהספרדים, לרבנו אלעזר הקלירי.
וכן פיוט הנקרא קדוש ירחים לרבנו פנחס תלמיד רבנו אלעזר הקלירי.
באיזה ספר איזה עמוד?
ג] משניות תפארת ציון על ברכות פ"א (בעיקר משנה ב' ומשנה ד' ה', ואם שייך כל הפרק, וכן השלוש משניות הראשונות בהיה קורא).
ד] תפארת ציון על אבות פ"ו (בעיקר על המשנה של אל תחמוד כבוד כו'), וכן על אבות פ"ב במשנת ר"ט אומר והמשנה של אח"כ הוא היה אומר לא עליך כו'.
ה] חומש שי למורא ויקרא [הביאורים ברש"י] עמ' רכ"ה – רפ"ב ועד בכלל.
זה יותר מעשרים עמודים
ו] העיטור שהגדה אינה הפסק בין ברכת המרור אם בירך על מרור לפני"ז (מובא בשער הציון תע"ה סקכ"ז שזה בדף קל"ד בעיטור).
ז] כמה דפים מהגדת ר' אהרן טויסיג הן בפתיחה והן בהלל ואשר גאלנו והן באמצע שלש דפים.
איזה עמודים
אני מודה ומברך את כל מי שיוכל להביא לי, וסליחה מראש על הטירחא!!!
אנא ואנא
מי יוכל לעזור לי???
בקשת קבצים מאוצה''ח כתב:במטותא: נשמת חיים (ברלין), חו"מ, עמ' 375 מעמודי האוצר
איקטורין כתב:בבקשה מחומש כתב אשורי, פוזן.
דברים ע' נ' בדפי הספר.
פולסברג כתב:בבקשה:
טהרת התורה לר' סנדר ארלנגר, חלק ב-ג, עמ' 182 - 187.
ייש''כ!
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 421 אורחים