לבי במערב כתב:שמא תועיל העלאה חוזרת.
מחילה!!! אני צריך את הסימן בו נמצא עמוד רכב
לבי במערב כתב:שמא תועיל העלאה חוזרת.
גלרשטיין כתב:לבי במערב כתב:שמא תועיל העלאה חוזרת.
רציני כתב:גלרשטיין כתב:לבי במערב כתב:שמא תועיל העלאה חוזרת.
גלרשטיין כתב:רציני כתב:גלרשטיין כתב:לבי במערב כתב:שמא תועיל העלאה חוזרת.
אני צריך את כל הסימן הנ״ל (ממש מחילה על הטירחה, אבל זה ממש יעזור לי)
אשי ישראל כתב:תודה מראש למסייעים.
אני זקוק להגהות היעב"ץ על אמונת חכמים פרק כג [ראיתי מי שכתב שהן נדפסו באמונת חכמים מהד' זכרון אהרן]
בקרו טלה כתב:אשי ישראל כתב:תודה מראש למסייעים.
אני זקוק להגהות היעב"ץ על אמונת חכמים פרק כג [ראיתי מי שכתב שהן נדפסו באמונת חכמים מהד' זכרון אהרן]
ממהדורת לבוב
ש. ספראי כתב:קובץ יגדיל תורה שנה ג קונטרס ג אות א מאמר הגרי"ל צירלסון. תודה.
הצעיר באלפי כתב:תשובות והנהגות חלק ז’ סימן קיז
יישר כח בהקדם
אשי ישראל כתב:ב. שם במטפחת ספרים כתב "וע"ש אם לבינה בשירת דבורה כמ"ש בס"ד", אני מבין שספרו זה 'אם לבינה' עדיין לא ראה אור עולם. אם כן אז אשמח לשמוע.
הצעיר באלפי כתב:שבט הקהתי חלק ד’ סי’ פא
גיורא בשמי שמיא כתב:אשי ישראל כתב:ב. שם במטפחת ספרים כתב "וע"ש אם לבינה בשירת דבורה כמ"ש בס"ד", אני מבין שספרו זה 'אם לבינה' עדיין לא ראה אור עולם. אם כן אז אשמח לשמוע.
אשמח לבשרו viewtopic.php?f=7&t=49558 ואולי הוא לא כולל ספר שופטים. תשאל באשכולו.
אשרי יושבי ביתך כתב:הנני נצרך לספר 'בינה לעתים' של רבינו עזריה פיג'ו (דרוש עה). וכמו"כ אם יש שם בספר דרושים על חג הפסח, אשמח מאד לקבל!
איש גלילי כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:הנני נצרך לספר 'בינה לעתים' של רבינו עזריה פיג'ו (דרוש עה). וכמו"כ אם יש שם בספר דרושים על חג הפסח, אשמח מאד לקבל!
גבול ים כתב:הנני זקוק לתשובתו של ר' שלמה איגר אבהע"ז סי' כב [נדפס ע"י מוסד הר"ק] אודה למי שיוכל להורידו ולצרפו ושכמ"ה
בקרו טלה כתב:גבול ים כתב:הנני זקוק לתשובתו של ר' שלמה איגר אבהע"ז סי' כב [נדפס ע"י מוסד הר"ק] אודה למי שיוכל להורידו ולצרפו ושכמ"ה
איקטורין כתב:בבקשה ע' 91 מקובץ אליבא דהלכתא - קב
פולסברג כתב:אודה אם מישהו יכול להביא כאן את ממאמרו של יוסף קלוזנר, ר' אלכסנדר זיסקינד מהורודנא - החסיד בין המתנגדים, בתוך: ספר אסף לכבוד ר' שמחה אסף, עמ' 427-433 [חבילת מוה''ק]
מה שנכון נכון כתב:
גבאי האוצר כתב:פולסברג כתב:אודה אם מישהו יכול להביא כאן את ממאמרו של יוסף קלוזנר, ר' אלכסנדר זיסקינד מהורודנא - החסיד בין המתנגדים, בתוך: ספר אסף לכבוד ר' שמחה אסף, עמ' 427-433 [חבילת מוה''ק]
אבי ישועה כתב:מנהגים וורמייזא מכון ירושלים, בבקשה נחוץ לי בדחיפות ח"ב עמודים מ"ו-נ"ב
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 54 אורחים