אנטיק סוחר כתב:צפונות יז [תשנ"ג] פד-צא מאמרו של יוסף אביב"י
משום מה נשמט אצלי באוצר ממש דפים האלו!!
אנטיק סוחר כתב:תודה רבה
מעוניין - היש לזו סיבה או טכנית בלבד?
עושה חדשות כתב:בבקשה. תורה מן השמים, השל, ספר ראשון, עמוד 34 והסביבה.
אנטיק סוחר כתב:תודה רבה
מעוניין - היש לזו סיבה או טכנית בלבד?
תוכל לבקש עבורי שמישהו יעלה עבורי מתוך ספרו של הצאנזער "שפע קודש" איפה שכותב על מנהגים שונים של יולדות ותינוקות שהם בגדר "דרכי האמורי"?
עזריאל ברגר כתב:נתבקשתי:תוכל לבקש עבורי שמישהו יעלה עבורי מתוך ספרו של הצאנזער "שפע קודש" איפה שכותב על מנהגים שונים של יולדות ותינוקות שהם בגדר "דרכי האמורי"?
הבהרה: "הצאנזער" בהודעה זו - הכוונה היא לאדמו"ר מצאנז קלויזנבורג רבי יקותיאל יהודה הלברשטאם זצוקקלל"ה (בעל השפע חיים ודברי יציב; נלב"ע ט' בתמוז ה'תשנ"ד).
יישר כח למפרע, וברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת.
יבנה כתב:עזריאל ברגר כתב:נתבקשתי:תוכל לבקש עבורי שמישהו יעלה עבורי מתוך ספרו של הצאנזער "שפע קודש" איפה שכותב על מנהגים שונים של יולדות ותינוקות שהם בגדר "דרכי האמורי"?
הבהרה: "הצאנזער" בהודעה זו - הכוונה היא לאדמו"ר מצאנז קלויזנבורג רבי יקותיאל יהודה הלברשטאם זצוקקלל"ה (בעל השפע חיים ודברי יציב; נלב"ע ט' בתמוז ה'תשנ"ד).
יישר כח למפרע, וברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת.
כמודמני הכוונה ל"שפע חיים". אמור להיות במכתבי תורה חלק ה'.
יש לציין לתופעה מוזרה ששום חיפוש בספרים שלו לא מעלה תוצאות.
אצלי החיפוש עובד, אך ל"מ לפו"ר.יבנה כתב:יש לציין לתופעה מוזרה ששום חיפוש בספרים שלו לא מעלה תוצאות.
יאיר אתמר כתב:בבקשה,
דרוש לי בעל המאור מהדורת מכון המאור ברכות ח:-ט. (הדיבור השני במסכתא).
אודה מאוד לממציא!
שמואל דוד כתב:האם יש למישהו ספר רש״י עמ״ס סוכה (מהדורת אהרן ארנד) ?
זכרון בספר כתב:שמואל דוד כתב:האם יש למישהו ספר רש״י עמ״ס סוכה (מהדורת אהרן ארנד) ?
גם אני הנני מצטרף לבקשה הנ"ל
בתוך הגולה כתב:יאיר אתמר כתב:בבקשה,
דרוש לי בעל המאור מהדורת מכון המאור ברכות ח:-ט. (הדיבור השני במסכתא).
אודה מאוד לממציא!
מצ"ב
(האיכות לא משהו לש' המעטה אבל במקום שאין וכו')
[בתמונה מס' 6 ניתן להבחין שלצורך הצילום נעזרתי במשקלו של ספר (קודש) אחר. כעת ליבי נוקפי אם כדין עשיתי. ובאמת שאלה כגון זו מצויה הרבה שלצורך סריקות וצילומי ספרים מעמידים אותם בצורות שאינם לפי כבודם ויל"ע בזה ואשמח למר"מ]
קמנו ונתעודד כתב:זכרון בספר כתב:שמואל דוד כתב:האם יש למישהו ספר רש״י עמ״ס סוכה (מהדורת אהרן ארנד) ?
עמוד ספציפי?
שמואל דוד כתב:קמנו ונתעודד כתב:זכרון בספר כתב:שמואל דוד כתב:האם יש למישהו ספר רש״י עמ״ס סוכה (מהדורת אהרן ארנד) ?
עמוד ספציפי?
מסכת סוכה דף ב ודף ה בבקשה
קמנו ונתעודד כתב:שמואל דוד כתב:קמנו ונתעודד כתב:זכרון בספר כתב:שמואל דוד כתב:האם יש למישהו ספר רש״י עמ״ס סוכה (מהדורת אהרן ארנד) ?
עמוד ספציפי?
מסכת סוכה דף ב ודף ה בבקשה
ענפי_ארז כתב:האם יש לאף אחד את לקסיקון לועזי עברי אריאל חדש, יצא לאור על ידי קוראים , בשנת 2008
וגם המילון האנציקלופדי של המקרא בארבעה כרכים
מילה במילה אוצר המילים הנרדפות
חרוזים לכל עט, המילון העברי לחריזה, איתן אבניאון
מראה כהנים כתב:ענפי_ארז כתב:האם יש לאף אחד את לקסיקון לועזי עברי אריאל חדש, יצא לאור על ידי קוראים , בשנת 2008
וגם המילון האנציקלופדי של המקרא בארבעה כרכים
מילה במילה אוצר המילים הנרדפות
חרוזים לכל עט, המילון העברי לחריזה, איתן אבניאון
אתה נצרך לעמוד מסויים ב'מילה במילה'?
אבא יודן כתב:א.מ. הברמן, קרית ספר, כרך מד (תשכט), עמ' 175-178. (ביקורת על קינות-גולדשמיד).
דרופתקי דאורייתא כתב:אשמח אם יש מי שיוכל להעלות לכאן המאמרים דלקמן על תפתה ערוך
ר' משה זכות - תפתה ערוך בתוספת מילים אחדות על 'תפתה ערוך' (מאת דבורה ברגמן), בתוך: דחק - כתב עת לספרות טובה, כרך ב'
פעמים 96.
יבנה כתב:אבא יודן כתב:א.מ. הברמן, קרית ספר, כרך מד (תשכט), עמ' 175-178. (ביקורת על קינות-גולדשמיד).
http://bookreader.nli.org.il/NliBookVie ... 0/mode/2up
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 421 אורחים