נוטר הכרמים כתב:כבר נכתב בעבר על כך שספר 'מגדים חדשים' עה"ת אינו באוצר.
ירושלמי כתב:אשמח מאד (ממחזיקי גירסה 10 החדשה, או מאלו המנויים למקוון), את הס' הבא:
נהרי אש (זעליחוב) עמוד קפ"ו.
רב תודות.
בגולה כתב:ירושלמי כתב:אשמח מאד (ממחזיקי גירסה 10 החדשה, או מאלו המנויים למקוון), את הס' הבא:
רב תודות.
יאיר כתב:אם אפשר בבקשה את פרק כג' מהספר 'מנהגי רבותינו והליכותיהם' [החלק על החתם סופר].
(לא בשבילי)
תודה רבה ויישר כח!
ירושלמי כתב:בגולה כתב:ירושלמי כתב:אשמח מאד (ממחזיקי גירסה 10 החדשה, או מאלו המנויים למקוון), את הס' הבא:
רב תודות.
יש"כ! מי כעמך ישראל!
ציבור כתב:ארשה לעצמי לבקשך בטובך, או לכל מי שהמקוון פתוח לו, אם תוכל לבדוק לי בספר נהרי אש את האיזכור על הקטע הבא
"אחד מן התלמידים שאל את הגה"צ רבי שמעון מזעליחוב זצ"ל מנהל רוחני דישיבת חכמי לובלין על כמה דברים קשויי הבנה שבספר הקדוש תולדות יעקב יוסף...
אצלי מצויין שזה באות קס, אבל ייתכן שזה באיזור.
תודה מראש
ציבור כתב:יישר כוחך.
בטובך, רק תוסיף ותאמר לי באיזה עמוד זה נמצא.
ושוב, תודה.
איש_ספר כתב:יאיר כתב:אם אפשר בבקשה את פרק כג' מהספר 'מנהגי רבותינו והליכותיהם' [החלק על החתם סופר].
(לא בשבילי)
תודה רבה ויישר כח!
בבקשה רבה
בבקשהאורח_נטה כתב:אני זקוק לסריקה מספר עטרת יהושע (צינץ בילגורייא תרצ"ו) עמ’ 48-47
וכאותן כלבים הצווחים הב הב אבקש אם אפשר גם את עמ' 171 מספרתקנות ניקולשבורג. (ספר זה נמצא למיטב ידעתי רק במקוון).
העמודים שציינתי הם עמודי הספר, אין לי מושג איפה זה בעמודי האוצר.
ברכות שמים מעל
עשוי לנחת כתב:אני צריך דחוף מתוך "עמק ברכה" כל מה שכתב על פסח [לא הרבה] נראה לי מעמוד עה בערך.
עשוי לנחת כתב:ואודה בכפליים למי שיוכל להעביר לטקסט בOCR לפחות את השטיקל שמביא בשם הגר"ח לחלק בין זכירה לסיפור יצי"מ.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: גבול ים ו־ 521 אורחים