תיעוד ווידאו; מענה כ"ק אדמו"ר מליובאוויטש זי"ע בגוכתי"ק.ישראליק כתב:ראיון עם הרב עדין שטינזלץ שליט"א, בו מספר על ההוראות שקיבל להבחל"ח מהרבי מליובאוויטש זצ"ל בענין צורת הדף וכו'.
תיעוד ווידאו; מענה כ"ק אדמו"ר מליובאוויטש זי"ע בגוכתי"ק.ישראליק כתב:ראיון עם הרב עדין שטינזלץ שליט"א, בו מספר על ההוראות שקיבל להבחל"ח מהרבי מליובאוויטש זצ"ל בענין צורת הדף וכו'.
לבי במערב כתב:תיעוד ווידאו; מענה כ"ק אדמו"ר מליובאוויטש זי"ע בגוכתי"ק.ישראליק כתב:ראיון עם הרב עדין שטינזלץ שליט"א, בו מספר על ההוראות שקיבל להבחל"ח מהרבי מליובאוויטש זצ"ל בענין צורת הדף וכו'.
סליחות כתב:בבקשה, פירוש המשנה לרמב"ם - מכון המאור כלים פכ"ח - משנה ג' בלבד.
יאיר אתמר כתב:בבקשה,
דרוש לי פירושו של רס"ג לספר יצירה במהדורתו של מ' למברט, Commentaire sur le Séfer Yesira ou Livre de la création par le Gaon Saadya de Fayyoum, פריס 1891 (המקור הערבי עם התרגום לצרפתית).
אם יש למישהו, אודה מאוד אם יוכל לשלוח אלי.
חד ברנש כתב:יאיר אתמר כתב:בבקשה,
דרוש לי פירושו של רס"ג לספר יצירה במהדורתו של מ' למברט, Commentaire sur le Séfer Yesira ou Livre de la création par le Gaon Saadya de Fayyoum, פריס 1891 (המקור הערבי עם התרגום לצרפתית).
אם יש למישהו, אודה מאוד אם יוכל לשלוח אלי.
הספר נמצא כאן
http://sammlungen.ub.uni-frankfurt.de/f ... fo/1084800
זכרון בספר כתב:נא להעלות:
יצחק ש' פנקובר: "הגהות רש"י והגהות תלמידיו לפירוש רש"י על ספר עמוס"
בתוך: "זר רימונים" (תשע"ג), עמ' 425-448.
בתודה מראש
אנטיק סוחר כתב:אם משהו יכול לעלות
קובץ כרם שלמה [באבוב] קונטרס ר' עמוד ל"ה
הגהות הגרעק"א על ספר מי נפתוח
יש"כ
אנטיק סוחר כתב:אנטיק סוחר כתב:אם משהו יכול לעלות
יש"כ
ישראליק כתב:אנטיק סוחר כתב:אנטיק סוחר כתב:אם משהו יכול לעלות
יש"כ
איזה שנה?
יאיר אתמר כתב:סליחות כתב:בבקשה, פירוש המשנה לרמב"ם - מכון המאור כלים פכ"ח - משנה ג' בלבד.
מה שנכון נכון כתב:זכרון בספר כתב:נא להעלות:
יצחק ש' פנקובר: "הגהות רש"י והגהות תלמידיו לפירוש רש"י על ספר עמוס"
בתוך: "זר רימונים" (תשע"ג), עמ' 425-448.
בתודה מראש
איש בער כתב:אוצר בלוס כתב:אני זקוק לב' המאמרים הבאים
ד' עיטם, 'הלחם המקראי: מאכל גריסים או מאפה בצק?'
*מאתר שלו ב'אקדמיה'
חלמיש, מ', משנתו העיונית של ר' שניאור זלמן מלאדי (וייחסה לתורת הקבלה ולראשית החסידות), עבודת הדוקטור, האוניברסיטה העברית, ירושלים תשל"ו
כבר זמן רב שאני מחפש לקרוא או לרכוש את הספר על על האמונה: עיונים במושג האמונה ובתולדותיו במסורת היהודית / עורכים - משה הלברטל, דוד קורצווייל, אבי שגיא.
האם יש למי מחכמי הפורום ויוכל לסרוק לי כמה עמ'?
בבקשה,
מיכאל אברהם, 'תורה עם דרך ארץ – דגם חדש לישיבה התיכונית’, בתוך במשוך היובל, ספר היובל של מדרשית נעם, הוצאת חוג ידידי המדרשיה, תל-אביב, התשנ”ו
איש ימיני כתב:שלום
אם אפשר שו"ת שבט הלוי חלק ב' סימן נט' מוקלד
יאיר אתמר כתב:אם יש למישהו בבקשה,
י.יהלום, פיוט ומציאות בשלהי הזמן העתיק, תל אביב תשס, עמ' 46-63.
תודה מראש!
חד ברנש כתב:יאיר אתמר כתב:אם יש למישהו בבקשה,
י.יהלום, פיוט ומציאות בשלהי הזמן העתיק, תל אביב תשס, עמ' 46-63.
תודה מראש!
שלחתי אליך.
יציב פתגם כתב:אני זקוק למאמרו של ראובן בונפיל, ידיעות חדשות לתולדות חייו של ר' מנחם עזריה מפאנו ותקופתו, פרקים בתולדות החברה היהודית מוקדשים לפרופ' יעקב כץ, ירושלים תש"מ
יציב פתגם כתב:וגם מאמרו של משה אורפלי (עורך ומתרגם), במאבק על ערכה של תורה - הנומולוגיה לרבי עמנואל אבוהב, ירושלים תשנ"ז, עמ' 270
פלגינן כתב:יציב פתגם כתב:אני זקוק למאמרו של ראובן בונפיל, ידיעות חדשות לתולדות חייו של ר' מנחם עזריה מפאנו ותקופתו, פרקים בתולדות החברה היהודית מוקדשים לפרופ' יעקב כץ, ירושלים תש"מ
כח עליון כתב:אם אפשר
מישורון לג,
דעת רב האי גאון בקלף ודוכסוסטוס, הרב אליהו קפלן.
עני בן פחמא כתב:אני צריך אוצר הפוסקים אבן העזר סימן סב.
תודה רבה.
בקרו טלה כתב:כח עליון כתב:אם אפשר
מישורון לג,
דעת רב האי גאון בקלף ודוכסוסטוס, הרב אליהו קפלן.
נמצא בס"ד באוצר
גמח כתב:עני בן פחמא כתב:אני צריך אוצר הפוסקים אבן העזר סימן סב.
תודה רבה.
מצורף
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 386 אורחים