מדבר קדש כתב:מחפש את לקנות את הספר "מבחירי צדיקיא" על הרב זוסמן
עובדיה חן כתב:מדבר קדש כתב:מחפש את לקנות את הספר "מבחירי צדיקיא" על הרב זוסמן
ג"א מצטרף להנ"ל
נהר שלום כתב:האם יש אפשרות לקנות את ילקוט ביאורים מתוך ש"ס מתיבתא - בפני עצמו? (מופיע בפנ"ע באוצר)
תם מה הוא אומר כתב:נהר שלום כתב:האם יש אפשרות לקנות את ילקוט ביאורים מתוך ש"ס מתיבתא - בפני עצמו? (מופיע בפנ"ע באוצר)
בעבר ראיתי בחנות את של מסכת ב"ב בשני חלקים.
לב האבן כתב:תם מה הוא אומר כתב:נהר שלום כתב:האם יש אפשרות לקנות את ילקוט ביאורים מתוך ש"ס מתיבתא - בפני עצמו? (מופיע בפנ"ע באוצר)
בעבר ראיתי בחנות את של מסכת ב"ב בשני חלקים.
זה לא ״ילקוט ביאורים״ אלא ״אוצר עיונים". ויש את זה גם על יבמות.
גם זו לטובה כתב:לעת עתה לא מצאתי באוה"ח, האם אכן יש דעת תורה על אבלות, ורק בטעות לא הוכנס לאוה"ח?
הצעיר באלפי כתב:האם יש בדפוס ספר מחצית השקל על הל' יין נסך ?
בקרו טלה כתב:הצעיר באלפי כתב:האם יש בדפוס ספר מחצית השקל על הל' יין נסך ?
במפרשי השו"ע מכת"י - בשו"ע מהדורת מכון ירושלים [עמ' 537 ואילך בעמודי האוצר]
סוקולקה כתב:האם משהו יודע אם הספר חנה אריאל של ר' אייזיק מהומיל נמכר באיזה שהוא מקום ?
ברוז כתב:סוקולקה כתב:האם משהו יודע אם הספר חנה אריאל של ר' אייזיק מהומיל נמכר באיזה שהוא מקום ?
ידוע שלא.
הציבור התורתי מלין על חסידי חב"ד על כך שאינם מדפיסים שוב את ספריו, ואת ספרי רבי הלל מפאריטש.
הספרים הינם נדירים ביותר, ולעתים נמצאים במכירות יד שניה.
ברוז כתב:סוקולקה כתב:האם משהו יודע אם הספר חנה אריאל של ר' אייזיק מהומיל נמכר באיזה שהוא מקום ?
ידוע שלא.
הציבור התורתי מלין על חסידי חב"ד על כך שאינם מדפיסים שוב את ספריו, ואת ספרי רבי הלל מפאריטש.
גימפעל כתב:ברוז כתב:סוקולקה כתב:האם משהו יודע אם הספר חנה אריאל של ר' אייזיק מהומיל נמכר באיזה שהוא מקום ?
ידוע שלא.
הוצאת מעיינותיך עובדים על ספריו.
גימפעל כתב:ברוז כתב:סוקולקה כתב:האם משהו יודע אם הספר חנה אריאל של ר' אייזיק מהומיל נמכר באיזה שהוא מקום ?
ידוע שלא.
הוצאת מעיינותיך עובדים על ספריו.
פלגינן כתב:אני נזקק בהקדם לספר שערי תלמוד תורה של י' לוי. אפילו לתקופה קצרה. איני מצליח להשיגו.
פלגינן כתב:אני נזקק לספר אגרות בעל התורת חסד של ר"י מונדשיין. האם ישנו באיזה מאגר?
[אפשר גם באישי]
ברוז כתב:פלגינן כתב:אני נזקק לספר אגרות בעל התורת חסד של ר"י מונדשיין. האם ישנו באיזה מאגר?
[אפשר גם באישי]
viewtopic.php?f=7&t=37334&p=444490&hilit=%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%A2%D7%9C+%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%AA+%D7%97%D7%A1%D7%93#p444397
פלגינן כתב:ברוז כתב:פלגינן כתב:אני נזקק לספר אגרות בעל התורת חסד של ר"י מונדשיין. האם ישנו באיזה מאגר?
[אפשר גם באישי]
viewtopic.php?f=7&t=37334&p=444490&hilit=%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%A2%D7%9C+%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%AA+%D7%97%D7%A1%D7%93#p444397
יישר כח. סברתי משום מה שישנה מהדורה חדשה ומורחבת יותר. האמנם מהדורת תשס"א היא המעודכנת?
ביליצר כתב:היכן אפשר לראות חתימה של הבני יששכר?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: לענין ו־ 338 אורחים