הוד_והדר כתב:האם יש למישהו את הספר 'תולדות הכף החיים' אשר יצא לאור על ידי נינו הרב אברהם אליעזר סופר
אני מחפש לראות על פי מפתחות אם כתוב שם משהו על המנחת אלעזר? ידוע שהם נפגשו בביקור המנחת אלעזר בארה"ק בשנת תר"צ.
דרופתקי דאורייתא כתב:הוד_והדר כתב:האם יש למישהו את הספר 'תולדות הכף החיים' אשר יצא לאור על ידי נינו הרב אברהם אליעזר סופר
אני מחפש לראות על פי מפתחות אם כתוב שם משהו על המנחת אלעזר? ידוע שהם נפגשו בביקור המנחת אלעזר בארה"ק בשנת תר"צ.
ראה בספר מסעות ירושלים. לא נראה לי שיש עוד מקור לזה. (ואשמח אם תעלה דבריו לכשתמצאם).
הוד_והדר כתב:האם יש למישהו את הספר 'תולדות הכף החיים' אשר יצא לאור על ידי נינו הרב אברהם אליעזר סופר
דרופתקי דאורייתא כתב:הוד_והדר כתב:האם יש למישהו את הספר 'תולדות הכף החיים' אשר יצא לאור על ידי נינו הרב אברהם אליעזר סופר
נמצא בה"ב. לפו"ר ל"מ. וצ"ע.
הוד_והדר כתב:דרופתקי דאורייתא כתב:הוד_והדר כתב:האם יש למישהו את הספר 'תולדות הכף החיים' אשר יצא לאור על ידי נינו הרב אברהם אליעזר סופר
תודה.
בדקתי ולא נמצא שם, אבל כפי הנראה הספר אינו מקיף, לא הוזכר גם קשריו עם ר' חיים שאול דוויך וכו'.
דרופתקי דאורייתא כתב:הוד_והדר כתב:דרופתקי דאורייתא כתב:הוד_והדר כתב:האם יש למישהו את הספר 'תולדות הכף החיים' אשר יצא לאור על ידי נינו הרב אברהם אליעזר סופר
תודה.
בדקתי ולא נמצא שם, אבל כפי הנראה הספר אינו מקיף, לא הוזכר גם קשריו עם ר' חיים שאול דוויך וכו'.
כמדומה שאין לזה עוד מקורות מלבד מסעות ירושלים.
אדרבא אם יש בידך, אשמח אם תשתף.
מרחביה כתב:אשמח אם יוכל מישהו להעלות את מאמרו של יוחנן ברויאר, "על הלשון העברית של האמוראים בתלמוד הבבלי", מחקרים בלשון ב–ג (תשמ"ז), עמ' 127–153. תודה רבה מראש.
פלגינן כתב:נ' פריד 'האדם, אופיו, מדרגתו ותכליתו ב"תנועת המוסר"', קובץ הציונות הדתית, א, תשנז.
פלגינן כתב:נ' פריד 'האדם, אופיו, מדרגתו ותכליתו ב"תנועת המוסר"', קובץ הציונות הדתית, א, תשנז.
חד ברנש כתב:לא מצאתי שם מאמר על חכמות חיצוניות.
אויבער חכמניק כתב:א' דוד, מפעלו ההסיטוריוגרפי של גדליה אבן יחייא, עבודה לשם קבלת תואר דוקטור, ירושלים תשמ"ו.
בתודה מראש.
אויבער חכמניק כתב:א' דוד, מפעלו ההסיטוריוגרפי של גדליה אבן יחייא, עבודה לשם קבלת תואר דוקטור, ירושלים תשמ"ו.
בתודה מראש.
אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:א' דוד, מפעלו ההסיטוריוגרפי של גדליה אבן יחייא, עבודה לשם קבלת תואר דוקטור, ירושלים תשמ"ו.
בתודה מראש.
בעיקר עמודים 65-71.
פלגינן כתב:אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:א' דוד, מפעלו ההסיטוריוגרפי של גדליה אבן יחייא, עבודה לשם קבלת תואר דוקטור, ירושלים תשמ"ו.
בתודה מראש.
בעיקר עמודים 65-71.
אויבער חכמניק כתב:ש. אליצור, למה צמנו, תוכן ענינים ומבוא.
אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:ש. אליצור, למה צמנו, תוכן ענינים ומבוא.
הקפצה. אנא עשו עמי טובה זו.
אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:ש. אליצור, למה צמנו, תוכן ענינים ומבוא.
הקפצה. אנא עשו עמי טובה זו.
אם למישהו יש רק את תוכן הענינים בלבד, גם זה יעזור לי.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: לענין ו־ 183 אורחים