חד ברנש כתב:הכל נסרק ב'עיתונות יהודית היסטורית'.
אִיךְ-מֶיְין כתב:אני זקוק לעיתון 'הלבנון' שנה ג' נו' (נומער?) 11 .
יש למי?
מה שנכון נכון כתב:אִיךְ-מֶיְין כתב:אני זקוק לעיתון 'הלבנון' שנה ג' נו' (נומער?) 11 .
יש למי?
חד ברנש כתב:דרוש לי בדחיפות כמה עמודים מהספר 'אוצר פלאות התורה' (זיכרמן). למי יש?
אשרי יושבי כתב:מחפש פירוש עם ציורים על ספר יחזקאל פרק מ מא מב מג על תבנית הבית השלישי
י. אברהם כתב:נתבקשתי לשאול אם יש למישהו מאמר בשפה השווייצרית שיצא לאור באמריקה בשנות החמשים
חד ברנש כתב:פלגינן, המאמר האחרון מצורף.
פלגינן כתב:מילת תינוק שנולד בצאת הכוכבים מחבר: שי ולטר כתב עת: יודעי בינה, ב, תשס"ד, 168 - 139
הזמן הנכון של צאת הכוכבים לקריאת שמע של ערבית מחבר: הרב מרדכי גנוט ואחרים כתב עת: יד יצחק, 100 - 77
מה שנכון נכון כתב:פלגינן כתב:מילת תינוק שנולד בצאת הכוכבים מחבר: שי ולטר כתב עת: יודעי בינה, ב, תשס"ד, 168 - 139
הזמן הנכון של צאת הכוכבים לקריאת שמע של ערבית מחבר: הרב מרדכי גנוט ואחרים כתב עת: יד יצחק, 100 - 77
באוצר.
פלגינן כתב:משום מה, שניהם אינם בגרסה שלי (15).
מה שנכון נכון כתב:פלגינן כתב:משום מה, שניהם אינם בגרסה שלי (15).
כנראה נוספו ב16. מצורף מיודעי בינה.
אויבער חכמניק כתב:אוריאל רפפורט, 'אימתי נתחברה איגרת-אריסטיאס?' בתוך: מחקרים בתולדות עם-ישראל וארץ-ישראל 1 (תשל) עמ' 37-50.
אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:אוריאל רפפורט, 'אימתי נתחברה איגרת-אריסטיאס?' בתוך: מחקרים בתולדות עם-ישראל וארץ-ישראל 1 (תשל) עמ' 37-50.
הקפצה.
אולי בכל אופן יש למישהו, ויעשה עמי חסד גדול.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 532 אורחים