פייביש אופטובסקי כתב:שבוע טוב,
אני זקוק בדחיפות לספר 'ארך אפים' למוהרא"ש שיק זצ"ל – למהדורה הראשונה או השניה שלו.
אשמח לקבל מידע - האם ואיפה אפשר להשיג אותו, או האם יש אותו למישהו למסירה [בתשלום], או אפילו להשאלה.
תודה רבה מראש לכל המשיבים
חד ברנש כתב:הנה
אשי ישראל כתב:זקוק לשו"ת מנחת פרי חלק ה, סימן כח, אות יא (עדיף גם כל הסימן אם זה לא ארוך)
אויבער חכמניק כתב:יוסף בן מתתיהו (יוספוס פלביוס), 'קדמוניות היהודים', בתרגומו של אברהם שליט, מוסד ביאליק, ספר שנים עשר כולו.
בתודה מראש.
אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:יוסף בן מתתיהו (יוספוס פלביוס), 'קדמוניות היהודים', בתרגומו של אברהם שליט, מוסד ביאליק, ספר שנים עשר כולו.
בתודה מראש.
הקפצה.
תעשו עמי טובה ותעלו או תשלחו לי לפרטי.
[אני יודע שיש את זה כאן לפחות לכמה מהחברים... אף אחד כמובן לא חייב לי דבר, אבל יש לי למי להתחנן...]
חד ברנש כתב:אויבער חכמניק כתב:אויבער חכמניק כתב:יוסף בן מתתיהו (יוספוס פלביוס), 'קדמוניות היהודים', בתרגומו של אברהם שליט, מוסד ביאליק, ספר שנים עשר כולו.
בתודה מראש.
הקפצה.
תעשו עמי טובה ותעלו או תשלחו לי לפרטי.
[אני יודע שיש את זה כאן לפחות לכמה מהחברים... אף אחד כמובן לא חייב לי דבר, אבל יש לי למי להתחנן...]
מתנצל על ההתעכבות...
מצורף
עדיאל ברויאר כתב:מתוך הספר אהל רא"ם של ר' משה הלל על ספריית ה"אמרי אמת", אני צריך בהקדם את העמודים הראשונים של פרק ד: "הוצאה לאור ופרסום", שבהם מוזכר פרסום חיבורי המאירי. אשמח מאד אם מישהו יכול לשלוח לי.
א' זעירא כתב:האם מישהו יכול לשתף:
מנחם כהנא, שלש מחלוקות מוחלפות, מחקרי תלמוד, ב (לזכר הרא"ש רוזנטל), עמ' 302-333
חד ברנש כתב:מצורף
חד ברנש כתב:מצורף
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: לענין ו־ 220 אורחים