עובדיה חן כתב:להודות ולהלל כתב:הרב אברהם פנחס בערקאוויטש - מהדורת בערקאוויטש.
לצורך עזרה בהדפסת ספר.
תודה מראש!
[email protected]
ארזי ביתר כתב:עובדיה חן כתב:להודות ולהלל כתב:הרב אברהם פנחס בערקאוויטש - מהדורת בערקאוויטש.
לצורך עזרה בהדפסת ספר.
תודה מראש!
[email protected]
אל מי מגיעות ההודעות הנשלחות לכתובת זו? אל רבי אברהם פנחס עצמו? אל מזכיריו?
אלי_ש כתב:אני זקוק לכתובת המייל של מכון חכמת שלמה (ר' שלמה קלוגר). יש למישהו?
להודות ולהלל כתב:אלי_ש כתב:אני זקוק לכתובת המייל של מכון חכמת שלמה (ר' שלמה קלוגר). יש למישהו?
אולי בכל זאת?
שברי לוחות כתב:להודות ולהלל כתב:אלי_ש כתב:אני זקוק לכתובת המייל של מכון חכמת שלמה (ר' שלמה קלוגר). יש למישהו?
אולי בכל זאת?
הטלפון שלהם מופיע כמה פעמים באשכול זה
להודות ולהלל כתב:אלי_ש כתב:אני זקוק לכתובת המייל של מכון חכמת שלמה (ר' שלמה קלוגר). יש למישהו?
אולי בכל זאת?
להודות ולהלל כתב:מספר טלפון או מייל של הוצאת ספרים זכרון אהרן.
שמואל דוד כתב:בבקשה,
אשמח באימייל של הרב יעקב דוד אילן שליט״א
תודה מראש.
ההוא דאמר כתב:האם מישהו יכול להפנות אותי, כיצד אני יכול ליצור קשר, עם הרב יוסף חברוני שליט"א, ראש ישיבת חברון.
עדיף באישי.
ההוא דאמר כתב:האם מישהו יכול להפנות אותי, כיצד אני יכול ליצור קשר, עם הרב יוסף חברוני שליט"א, ראש ישיבת חברון.
עדיף באישי.
ההוא דאמר כתב:ההוא דאמר כתב:האם מישהו יכול להפנות אותי, כיצד אני יכול ליצור קשר, עם הרב יוסף חברוני שליט"א, ראש ישיבת חברון.
עדיף באישי.
היכן החברונער'ס?
עובדיה חן כתב:ההוא דאמר כתב:ההוא דאמר כתב:האם מישהו יכול להפנות אותי, כיצד אני יכול ליצור קשר, עם הרב יוסף חברוני שליט"א, ראש ישיבת חברון.
עדיף באישי.
היכן החברונער'ס?
026523838
זאב ערבות כתב:האם מישהוא יודע איך ניתן להשיג את הספר הזה. לא ידוע לי פרטים על המחבר (מצורף התיאור מהספריה הלאומית)
עיול ראשי טיטצק, יוסף בן שלמה, מחבר
כותר מזרק כסף על שיר השירים / למהרי"ט [רבי יוסף טאיטאצאק]. ועוד כתבים קטנים מידו. זבח השלמים על איוב למהרי"ט, פירוש איכה למהרי"ט, פירוש אסתר למהרי"ט ; מבוא, ההדרה, הערות ומקורות - אריה נאמן בן צבי.
כותר נוסף זבחי השלמים על איוב
פירוש איכה למהרי"ט
פירוש אסתר למהרי"ט
פרוש איכה למהרי"ט
פרוש אסתר למהרי"ט
דפוסת אלעזר : אריה נאמן בן צבי, תשע"ו.
מקום קשור El’azar (West Bank)
תאורת 230 עמודים לא ממוספרים ; 30 ס"מ.
הערה בין החיבורים: פירוש מפיוטי ר’ אלעזר הקליר להמקובל המחבר.
מפתחות לתלמוד. כתב:מייל של הרב הרשי פרידמעאן מארהב?
עובדיה חן כתב:ארזי ביתר כתב:עובדיה חן כתב:להודות ולהלל כתב:הרב אברהם פנחס בערקאוויטש - מהדורת בערקאוויטש.
לצורך עזרה בהדפסת ספר.
תודה מראש!
[email protected]
אל מי מגיעות ההודעות הנשלחות לכתובת זו? אל רבי אברהם פנחס עצמו? אל מזכיריו?
אין לי מושג
גימפעל כתב:כעת נפטר אביו של ר' אברהם פינחס שליט"א, ואולי יפתח לבו וידו לתרום לספרים כמו שתרם על אמו ע"ה.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 294 אורחים